Kako bi izgledao vaš horor film. :)
Forum Zabava Film

DzO DzO   15.08.2015 u 01:02

samo da ne zaboravim
Cika Niki Cika Niki   15.08.2015 u 01:05

neces zaboraviti tu je @Dzo tag
DzO DzO   15.08.2015 u 01:08

a da haha
Cranium Cranium   15.08.2015 u 01:59

Ahahahahahahah, slaba priča.
Cika Niki Cika Niki   15.08.2015 u 01:59

hahahah meni zanimljivo da citam
Cranium Cranium   15.08.2015 u 02:03

Ali nema nikakvog smisla.
Cika Niki Cika Niki   15.08.2015 u 02:05

pa da al meni smesno da citam sta ljudi sve mogu da smisle
Cranium Cranium   15.08.2015 u 02:06

Nastavljam scenario.

Evo šta sam smislio do sada.v
26 April 1942, rudnik Benxihu Collieri, oblast Mandzurija, Japan. (Sadašnja Kina) U jeku drugog svetskog rata novinske stranice su bile zamenjene naslovima o najvećom rudarskoj nesreći u istoriji. 1549 rudara je stradalo usled serija ekspozija u rudniku. Zvanična verzija je da su umrli od trovanja ugljen monoksidom i da su svi "sahranjeni" u masovnim grobnicama. Medjutim, grupa Kineskih naučnika i istoričara rešava da dokaže da su Japanci koristili taj rudnik kao mesto za ekzekucije Kineskih boraca i da je cifra od 1549 ljudi višestruko umanjena.
Rešavaju da otpečate rudnik i ulaze unutra. To mi je intro.
Cranium Cranium   15.08.2015 u 02:15

Medjutim, klasika. Kako su ušli malo dublje u rudnik, prolaz kojim su sišli u dvoranu jednu biva zatvoren znatiželjom jednog od istraživača. Pomerio je kamen jer nemam pojma ni šta je hteo time da uradi. I izazvao je odron. I prolaz se zatvorio. Istraživači su odlučili da nastave dalje, a kasnije će ih izvući ovi od spolja jer Kineska vlada zna za ovaj poduhvat. Pokušavaju da kontaktiraju ove od spolja i uspevaju ali veza se gubi nakon čudnh smetnji u komunikaciji. Istraživači od spolja su uhvatili neke zvukove koje ne mogu da objasne. Šta se posle desilo? Videćemo
Cranium Cranium   15.08.2015 u 02:39

Pokušavaju da odgonetnu šta se to meša sa zvukom istraživača iz rudnika i posle audio editovanja uspevaju da izdvoje reči "moramo sprečiti njegov dolazak, jer to znači kraj, zato naša deca moraju biti bolja nego mi našim roditeljima".

Niko ne shvata šta znače ove reči. Misle da je neko u napadu panike počeo da bunca. Medjutim mira im ne da činjenica da su vezu izgubili odmah nakon ovih reči.

Forum početna