Kako bi izgledao vaš horor film. :)
Forum Zabava Film

DzO DzO   15.08.2015 u 13:17

pa cekaj malo kasnije ce biti necega samo da dobijem inspiraciju @cranium
Welicak94 Welicak94   16.08.2015 u 02:09

@SpAgEtE (14.08.2015/22:38)
@Welicak94 hahaha de posalji da vidimo,mozda je ekstra
Bilo je to pre minimum 5 godina, mozda ima moj drug u kompu ali ne verujem
Cika Niki Cika Niki   16.08.2015 u 02:10

@Welicak94 (16.08.2015/00:09)
Bilo je to pre minimum 5 godina, mozda ima moj drug u kompu ali ne verujem
pitaj ga
Cranium Cranium   30.08.2015 u 21:10

I tako bih ja pravio akcioni horor sa elementima drame. Ima svačija mitologija svoje gospodare tame. A poenta filma je da se ponekad u istoriji civilizacija nadje na testu, pred istinskim zlom koje hoće da izadje i zagospodari. Stvori pakao na zemlji. Ali uvek se nadju "nečija deca koja su bolja od svojih roditelja i ne dozvole zlu da pobedi"

Dam primere iz istorije kada su nečiji preci ginuli za dobro svojih naslednika itd. Aaaaaah što nemam para da ovo ekranizujem. Odvalio bih.
Cranium Cranium   30.08.2015 u 21:20

A muzika bi mi bila ovako neki fazon.
youtu.be/qzZgNKJxmgs
DR_
Dr_Psycho  
 30.08.2015 u 21:22

Ja bi neka silovanja
Cranium Cranium   30.08.2015 u 21:35

Ti si manijak.
DR_
Dr_Psycho  
 30.08.2015 u 21:44

@Cranium (30.08.2015/19:35)
Ti si manijak.
Cranium..pa brate nesto kao inkubi
Cranium Cranium   19.09.2015 u 20:57

Maaanijak
Edy Edy   20.09.2015 u 01:35

The house of Forgotten Children

NAPOMENA: Sljedeći tekst može da sadrži neprikladni sadržaj, napominjem da čitati na vlastitu odgovornost...

---------------------

Intro (black background, kratke 2-3 scene glavnog lika, bez prikazivanja lica): Uvijek sam o sebi mislio kao ničemu posebnom, odrastao u malog gradu na sjeveru, preselio se u New Yorku čim sam imao dovoljno godina da se brinem sam o sebi... Nisam nikad mislio posebno o sebi, sve do danas, to jeste. Čudna je stvar kako se ljudski život može da promjeni...

Glavna priča (ukratko): Nakon što MC (Main Character, ime glavnog lika je najgore za smisliti), kao priprema za svoje vjenčanje sa Lizzy ide u potragu za kućom koju može priuštiti, i nakon što saznaje da je i u NY ovih dana (NY nije samo Manhattan, ima mnogo više od toga..) cijena nekretnina izuzetno iznad njegovog budžeta, njegov prijatelj Džeri (uvijek je prijatelj po imenu Jerry koji vas zezne, nikad ne vjerujte Jerryiju... nikad...) ga upuđuje na adresu koji je našao u jednim čuo od jednog rođaka njegovog polubrata, da ima baš savršena kuća, samo malo više iznad njegovog budžeta, ali uz malo posuđivanja, hej nema problema, ima savršenu kuću da pokaže... Ali, stvari nisu uvijek tako jednostavno, uvijek postoji kvaka...

... mrsko mi pisati u previše detalja više, ali da sumiram kranju priču koju otkrije:

kuća koja je korištena kao smještaj za djecu experimenata iz krajem 1950tih, izvršenih od američke vlade, i zašuškana početkom 60ih, i, nažalost, zaboravljena od strane američke vlade tokom 80tih, izvođena od strane Chestera Southama, tada poznatog američkog doktora za tumore i rak... Testiranje djelovanja tumorskih ćelija na djecu i različito dejstvo pojedinih hemikalija na tumorske ćelije u pojedinim dijelovima tijela... Cream de la cream, tadašnji odgajatelj djece je imao tendenciju da 'promaši' dozu namjenjeu da da djeci... rezultat: hrpa djece, deformisani od rigoroznih terapija i eksperimentisanja i sa 'zanimljivim' tendencijama...

Pola stoljeća kasnije, MC, sa manjim sumnjama kupuje kuću i useljava se sa ženom u 'predivnu kuću'... Scene: Mnogo duhova/prikaza/možda čak i stvarnih osoba/ko zna čeka, sa raznim deformitetima, viškom noga, ruku i nema čega nema tokom filma...

Highlight: Nakon dva mjeseca, saznaje da mu je žena trudna, i ne dugo nakon toga... nova pridošlica 'to the house of Forgotten Children', Glavni lik, tri mjeseca kasnije, u institutu za mentalno bolesne, posjećuje ga prijatelj 'Jerry', koji ga pita za što je ubio svoju ženu, zašto je izrezao svoje vlastito djete iz stomaka, zašto? ... sat kasnije, pronalaze tijelo MCa sa posteljom oko vrata kako visi sa plafona u svojoj sobi...

Smijeh i pjesma 'lalala' male djece koje se drže za ruku odjekuje hodnjicima Aziluma za to vrijeme...

The end...

---------------------

ako mislite da je ovo bolesno, tek da vidite ove 'scene' što sam zamislio, vizuelno zapinju za oči...

Forum početna