Zasto nasi ljudi vole povrsne serije?
Forum Zabava Serije

Zvezdas Zvezdas   09.08.2015 u 23:20

nisu to povrsne serije to su temeljne serije samo se treba udubiti u seriju evo sulejman je imao harem zena a imao je legalnu zenu kuren kuren je se kasnije otrovala zbog sultana ali je on svako vece imao drugu zenu iz harema dila isto tako evo sada hoce da ubiju hamzu zato sto nece da postuje vodju zatvorenika u tom zatvoru nasledje jedne dame se komplikuje posle smrti muzafera ,halide je optuzila djulu da je ubila njenog brata zbog imanja a djulu nj isterala iz kuce ...zanimljivo boze sacuvaj ja ti preporucujem da to odgledas a da barak je na kraju ubio halide (djulin otac)
atom atom   09.08.2015 u 23:36

Brate,ti gledas kako se neki djula i halide svadjaju oko imanja i to kao nije povrsno?
Zvezdas Zvezdas   10.08.2015 u 00:06

pa ne svadjaju se one samo oko imanja halide je bila protiv braka muzafera i djulu jer je halide ubila muzaferovu prvu zenu kasnije posle smrti muzafera nastaje zaplet sa imanjem ,djuliu je rodila sina muzaferu posle njegove smrti i samim tim nasledila imanje,kasnije se halide udaje za kemala ,djulinu prvu ljubav ,djulu izbacuje iz kuce halide ima tu zapleta ,od tog imanja na kraju nije ostalo nista jer je stradalo u pozaru
Cranium Cranium   10.08.2015 u 00:20

Zvez jesi ti meni obrisao post?
Zvezdas Zvezdas   10.08.2015 u 00:27

nisam
Cranium Cranium   10.08.2015 u 00:32

A ko je onda?
Zvezdas Zvezdas   10.08.2015 u 00:36

ne znam ja sam obrisao 3 posta ali tvoj nisam
twistex twistex   15.08.2015 u 16:28

Imamo jedan televizor u kuci koji ce uskoro da crkne zbog tih serija..nadam se..treba videti mog caleta kad se zadubi i zaredja malu nevestu elif dilu pa kao gleda nesto..ja ponekad bacim pogled i uvek se ili neko svadja ili place ili nesto trece jadno iritantno mislim kad bi uzeo da gledam da bih pao u duboku depresiju..moz se ubijem posle pa sta cu posle
Zvezdas Zvezdas   15.08.2015 u 23:12

hahaha pa ne znate sta valja dobro malu nevestu ne bih mogao da gledam ni ja ali dila kazu da je dobra Ja je nisam gledao ali ove sto sam preporucio treba odgledati
twistex twistex   17.08.2015 u 22:48

Vidim najavu za crnu ruzu..na sta to lici..maltretiranje plakanje sivilo ludilo..i to najgledanije..a mrs zivote

Forum početna