Zasto nasi ljudi vole povrsne serije?
Forum Zabava Serije

Tommy Tommy   17.11.2015 u 11:06

a kakve bi serije trebali snimati? dubokoumne, tv gledas da se opustis, a ne da naprezas mozak.
Gendza Gendza   17.11.2015 u 14:41

pa lakse kad nista ne razmisljas i zivis u zabludi
Edy Edy   30.11.2015 u 20:55

@twistex (15.08.2015/14:28)
Imamo jedan televizor u kuci koji ce uskoro da crkne zbog tih serija..nadam se..treba videti mog caleta kad se zadubi i zaredja malu nevestu elif dilu pa kao gleda nesto..ja ponekad bacim pogled i u
poslije nećeš više da brineš... da ti odgovorim na pitanje
Cranium Cranium   01.12.2015 u 01:58

Površne serije za površne ljude. Svako ima svoj ukus, i u muzici, i u filmu, i u serijama. Moj stav je da je Srbija dosta ruralna iako ja to nikako ne vidim u svom okruženju. Evo danas sam se šokirao kada sam na jutjubu video na prvoj strani preporuku. Pesma Nedeljka Bajića Baje koja ima j**enih 6 i kusur miliona pregleda?????? Koooooje pm. Meni i dalje ne dolazi do mozga ko može da sluša tog čobana. Taj može da sluša i Veru Matović, Djanu , Ćanu , Djeljanu i tako neke likove koje sam sada izmislio. Ljudi, to je 6 ipo miliona pregleda ej. Tako da uvek će se naći neko ko će sa oduševljenjem da prati selo gori a baba se češlja jer nemam pojma, jer je to kvazi komedija sa kvazi seljacima koji glume retarde da bi bili smešni. Ja nisam iz tog filma. Pre bih gledao neko latino sranje nego naše debilne serije bez poente. Bar je svaka riba brutalna.
Zvezdas Zvezdas   01.12.2015 u 09:35

i jedna i druga serija su bile uspesne,ako si mislio na moj rodjak sa sela i selo gori a baba se ceslja...sve je to po meni dobro zamisljeno da se prikaze zivot na selu ali je negde pred kraj serije kraj glup,recimo moj rodjak sa sela se glupo zavrsava da bi radjo prepisao imanje drakcetu ovaj se razvodi od milene a cela se serija zasnivala na ljubavi i ovaj se vrati kuci uzjase na konja i kraj serije....isto je i sa selo gori,tu je malo iskakalo iz lezista sa sina posle 4 epizode malo su promasili temu
Cranium Cranium   01.12.2015 u 23:03

A ček zvez, život na selu nije mogao da se prikaže kao npr. Bata Živojinović u "neke ptice nikad ne polete" ???? Ne kažem da treba da se snimaju takve teške tragedije kao u pticama, nego samo da treba dati nešto kvalitetno. Selo gori i moj rodjak sa sela je sprdnja of serije. Povraća mi se kada vidim parodiju od glume. Kao naivni glupi seljaci koji se frljaju sa padežima i koji su čistog srca. I to nije do glumaca jer su glumci tu da odglume ono što im se da, nego do debilnih reditelja kao što je Radoš Bajić npr. Čovek operisan od kreativnosti. I on kao pravi serije. Budaletina.
DR_
Dr_Psycho  
 01.12.2015 u 23:25

@Cranium (01.12.2015/22:03)
A ček zvez, život na selu nije mogao da se prikaže kao npr. Bata Živojinović u "neke ptice nikad ne polete" ???? Ne kažem da treba da se snimaju takve teške tragedije kao u pticama, nego samo da t
Cran a dobro to je tvoje musljenje,znaci kako za koga. Mada se i ja slazem s tobom,ali da ne vredjamo i druge koji to gledaju ali stvarno je debilna serija,selo ggori
Zvezdas Zvezdas   01.12.2015 u 23:48

nebi ona bila debilna da se nisu malo stvari iskomplikovale,u selo gori je malo promasena tema ali do nekle i nije ...recimo od operacije radojke oko raka protiv dojke tako nesto se vodila kampanja,pa sa onom secom itd,ima malo retardiranih scena i glupih ali eto,rados bajic je dobar glumac ali kao raditelj nije bas se pokazao.
poceo je da snima i seriju ravna gora pa odustao posle 10 epizoda valjda,i sada snima opet selo gori nastavak
a neke ptice nikad ne polete nema dileme da je najbolji film,a selo gori je pokusao da napravi kopiju
Welicak94 Welicak94   01.12.2015 u 23:48

@Cranium (01.12.2015/22:03)
A ček zvez, život na selu nije mogao da se prikaže kao npr. Bata Živojinović u "neke ptice nikad ne polete" ???? Ne kažem da treba da se snimaju takve teške tragedije kao u pticama, nego samo da t
Koliko se slazem sa tobom u vezi Radosa Bajica, neverovatno.

Ja Selo Gori ... seriju zovem fazon: Uzmes kameru, 5 glumaca i ides u snimanje... slicno kao As Above hhahaa
Cranium Cranium   01.12.2015 u 23:53

Pa naravno da je moje mišljenje. Uvek se ogradim od generalisanja. Ovde sam spomenuo i muziku i filmove. Mnogima se ne svidja ono što ja slušam jer imaju svoje mišljenje. I cenim to jer svako ima pravo da oceni , ali takodje imam i ja prava da iznesem moje mišljenje o tome šta drugi slušaju, gledaju itd. A selo gori je realno debilna serija, iako bi bila gledanija od neke serije koju bih ja voleo da vidim na RTS-u npr. A takodje gledanost ne podrazumeva to da je nešto dobro ako je gledano. Jednostavno nema ništa drugo da se ponudi.

Forum početna