Fear The Walking Dead(2015-)
Forum Zabava Serije

atom atom   07.08.2015 u 18:54

[img]https://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMjMxMDA0NDM5NV5BMl5BanBnXkFtZTgwNDMwNTIxNjE @._V1_SY317_CR12,0,214,317_AL_.jpg[/img]
Izasao trejler spinoff "Fear The Walking Dead" i izgleda preee mocno
FoX FoX   07.08.2015 u 21:17

eh..kao i uvek ocekujem da odugovlace 100god...prva ep ce sigurno biti ok,pa onda furaju odugovlacenje do one pauze,pa kad se vrate sa pauze onda opet ta prva ep ok pa onda opet odugovlacenje do one poslednje ep sezone...i tako svake sezone...nadam se da ce ova biti izuzetak zato sto su smorili malo ..
FoX FoX   07.08.2015 u 21:20

@atom (07.08.2015/16:54)
Izasao trejler spinoff "Fear The Walking Dead" i izgleda preee mocno
aaa sta je bre ovo?nova serija? ja mislio ti kazes trejler za novu sezonu sad cu da pogledam ;)
uuuu mislim da ce ovo biti bolje od the walking dead samo da ne odugovlace

atom atom   07.08.2015 u 21:32

I ja mislim,cim radi Kirkman to mora da valja
FoX FoX   07.08.2015 u 21:37

A nadam se da ne rade po nekom stripu ili sta ti ja znam...ovako mogu sami da kreiraju pricu ne zaviseci od stripa,knjige itd..
Videcemo
atom atom   20.08.2015 u 11:24

Neki od vas se možda pitaju da li će zombiji izgledati isto u seriji „Fear The Walking Dead“ kao u seriji „Okružen mrtvima“. Odgovor je: NE. „Okružen mrtvima“ se bavi prvim trenucima haosa. Dakle, zombi neće biti prikazani tako monstruozno, što će stvoriti više nasilja u seriji i različite, još potresnije događaje. To znači da ćemo imati posla sa mnogo više ljudskih "šetača".

Greg Nikoreto, dizajner stvorenja opisuje zombije serije „Fear The Walking Dead“ kao „nekoga ko sedi pored tebe, i ti gledaš u njega a on ne izgleda tako dobro“. Po instiktu ne biste reagovali na način: „Oh, treba da upucam tog tipa u glavu. Prešli biste ulicu“. Dakle, likovi će i dalje osećati da je čovečnost prisutna u njima, još uvek će se videti malo života u njihovim očima.
FoX FoX   24.08.2015 u 04:35

jbt koliko reklamiraju Fear the walking dead
Pretpostavljam da ce odugovlaciti kao i ovi iz The walking dead..njima su bitne samo pare...ali ajd da vidimo...verovatno ce sutra izbaciti pilot epizodu na torentima
Mada...razmisljam da li mozda bolje da sacekam da zavrse ovu jednu sezonu..vidim ima 8ep...smorilo me vise da cekam nedelju dana da izbace epizodu
atom atom   25.08.2015 u 11:46

Pogledao prvu epku Fear The Walking Dead,i mogu vam reci uopste nije lose,jeste malo sporija epizoda ali dobra.
FoX FoX   25.08.2015 u 16:48

Eh sporija od pocetka los znak
vidim pojavilo se i dosta negativnih recenzija na imdb i odma pala ocena sa 9.5 na 8.2 valjda
Ali dobro,ko zna mozda ispadne ok..Bar znamo kako ce se zavrsiti
Tommy Tommy   26.08.2015 u 08:42

meni se đasvi
mojemu bratu ne bas, dosadno mu, a mr robot mu nije dosadan. sunce mu kalajsano.

Forum početna