Browseri za android
Forum Tehnologija Mobilne igre & Aplikacije

Welicak94 Welicak94   19.12.2015 u 22:21

FoX, UC je majka ;) Jos sam mu instalirao i temu i stavio novogodisnju pozadinu ))
Zvezdas Zvezdas   19.12.2015 u 22:36

nema nista bez opere mini sve sto dobro funkcionise ne treba menjati
FoX FoX   19.12.2015 u 22:39

Ma gde funkcionise dobro zvez baguje pa rastura..opera je bila zakon na java telefonima...
Weki,probaj dolphin
ICE
IcE  
 19.12.2015 u 22:48

opera mini vise nije za nista otkad su sajtovi postali napredniji . za one koji neznaju kako funkcionira opera mini evo nekih detalja . sajt koji ucitate u operi mini uopce nije ucitan na vasem mobilnom vec na opera serverima .iz tog razloga css3 fail ,font awesome fail, html5 djindurije fail. sajt koji na normalnom browseru izgleda zmaj na operi izgleda ko krs iz 2008
Zvezdas Zvezdas   19.12.2015 u 22:52

FoX, pa to jeste da baguje ali nema bolje isprobaj ti koji je naj bolji pami javi mene koci nesto opera mini
FoX FoX   19.12.2015 u 23:20

Pa eto napisao sam zvez ne citas moje postove,tj moj prvi post
CM browser nije los,malo zauzima i brz je ali ima par gresaka..verujem da ih neces primetiti...mozes njega da probas..
ili Dolphin koji je odlican i nema nikakvih mana,ali zauzima malo vise prostora tako da ne verujem da ce raditi kako treba na malo starijim telefonima
Zvezdas Zvezdas   19.12.2015 u 23:28

FoX, citam ja pazljivo tvoje postove nego ti kazes da ga nesto koci ako koci kao opera mini a zauzima vise prostora od nje onda nema svrhe menjati

e ja probao da skinem ove pretrazivace CM ne podrzava moj fon i ne mogu da ga skinem a Dolphin bi mogao ali slaba mi memorija tako da moram na operi mini za sada da ostanem dok ne sredim memoriju
Welicak94 Welicak94   20.12.2015 u 00:02

FoX, e bas cu da probam Dolphin! Javljam
Cranium Cranium   20.12.2015 u 02:28

Dolphin i Maxton su gotovni, ali ipak je UC browser meni najbolji.
Welicak94 Welicak94   20.12.2015 u 03:11

Sad evo blejim sa Dolphin-a, nije lose, stvarno otvara brzo stranice, za neku mini nijansu brze od UC-a. Videcu da li cu se naviknuti. Sada me malo mrzi da se svuda iznova prijavljujem Evo jos jedne stvari koje nema ovde a UC ima, kada menjas tekst, i pomeras onu liniju za pisanje , na uc se pojavi iznad uvecano, da bolje vidis, da ne pipkas god dana... Vidim ja da cu se vratiti na UC ;)

Forum početna