Browseri za android
Forum Tehnologija Mobilne igre & Aplikacije

Welicak94 Welicak94   20.12.2015 u 03:13

@Diversity (19.12.2015/21:48)
opera mini vise nije za nista otkad su sajtovi postali napredniji . za one koji neznaju kako funkcionira opera mini evo nekih detalja . sajt koji ucitate u operi mini uopce nije ucitan na vasem mobiln
Ako si ti sam razumeo sta si napisao...
Welicak94 Welicak94   20.12.2015 u 03:29

Dugo je trajalo navikavanje, jbg, vratio sam se na uc... ima to nesto... ima ad block, ima skrinsoter, listanja stranica prevlacenjem preko ekrana levo-desno, zatim ono zumiranje teksta... Jbg vec mi je navika, Dolphin nisam deinstalirao, koristicu ga jos...
FoX FoX   20.12.2015 u 03:35

E jbg Po meni ,jedina mana Delfina je sto nema adblock...ali ok..ovako mi je baš lagan i brz
Jel može UC da pušta youtube?
Welicak94 Welicak94   20.12.2015 u 04:59

FoX, Da sto ne bi mogao? UC ima svoj plejer, koji sam ja zavoleo na prvi pogled... e da, UC ima i nocni mod ;) UC majka kazem ti Meni se UC svidja i za PC , ali za PC je baziran na chrome-u, tako da ono... ali dobre teme mogu da se instaliraju
FoX FoX   20.12.2015 u 05:26

Pa nznm,pitam ah sto sam mrzeo taj player zato sto ne mogu da podesim npr MX player kao podrazumevani...uc non stop forsira njegov player..a uc player mi se uopste ne svidja..ne volim one gestikulacije(zvuk,osvetljenje) i ne volim da mi se rotira ekran...takodje player ne poseduje podesavanja i to je sranje ali dobro,o ukusima se ne raspravlja
Eto gledaj,i delfin ima ok player,ali dozvoljava da podesim MX player kao podrazumevani...takodje ima i Night mode,iako ja to nikada ne koristim imas i screenshot addon,dodatke za jos brze surfovanje,dodatak za cuvanje baterije...i tako

Nisam znao da uc ima i za komp jbt gledam i opera je bazirana na chrom-u..pc i android verzija..
Welicak94 Welicak94   20.12.2015 u 05:30

FoX, Zato i postoje razliciti proizvodi, razlicitih karakteristika, kako bi se svaki uklopio za svakog ;)
E vidis meni bas odgovaraju te gestikulacije, pogotovo za premotavanje... , tako da recimo meni u mojoj prici i nije potrebno da biram drugi plejer
Kao sto rekoh delfin jos nisam.obrisao, korsiticu ga jos, da vidim mozda mi se i svidi
Roky Roky   20.12.2015 u 05:34

necu da se mesam za android je po meni uc zakon a za opru mogu reci da je i ona mada.....
FoX FoX   20.12.2015 u 05:37

Pa pazi,gestikulacije za osvetljenje i premotavanje su mi ok,msm bez njih ne mogu ali zvuk...e to ne volem nekad slucajno pojacam do daske itd

Roky,slazem se
Welicak94 Welicak94   20.12.2015 u 05:41

FoX, Nikad mi se nije desio slican problem, pa desna strana ti je zvuk, leva osvetljenje, centar premotavanje
FoX FoX   20.12.2015 u 05:43

jbg nekad slucajno predjem prstom na tu desnu stranu a i mx player ima opciju da povecas rezoluciju...to nema nijedan browser player

Forum početna