Browseri za android
Forum Tehnologija Mobilne igre & Aplikacije

Edy Edy   02.01.2019 u 01:20

Evo skinuo Uc browser, kako sam rootnemam ličnih podataka.

Znači prvi page otvorio i bogovi.

Evo screenshot: imgur.com/a/8ugYtQ0

Znači, Uc browser je install neke gluposti kao neki svoj video player. Vidite kako je video iznad ovog pravog. Ja i dalje mogu scroll I klikatati na pravi video ispod ovog.

Dalje kažemo u opcijama ima samo jedna rezolucija, a znam da ima više jer u Chrome u mi bukvalno prikazuje više rezolucija.
Edy Edy   02.01.2019 u 01:20

Cranium, Ahaha, Chrome se može obrisati i ako ti je on osrednji da mi je znat šta je top

Evo UC ima bagova minuta nakon downloada
Cranium Cranium   02.01.2019 u 01:26

Edy (02.01.2019/00:20)
Cranium, Ahaha, Chrome se može obrisati i ako ti je on osrednji da mi je znat šta je top

Evo UC ima bagova minuta nakon downloada
Moze, ako rutujes fon i izgubis garanciju. A 90% ljudi ne zna sta je to rut. Tako da ono, ajde pomozi mi. Kako da obrisem chrome????

Uc baguje, ne seeeeri. To smo svi vec rekli. Haloooo, nisam li napisao da trazim alternativu jer se UC sj**ao.

PS...UC browser do verzije 10.10 je bio top topova. (Weki zna)
FoX FoX   02.01.2019 u 01:31

Ahaahah edy to koliko je chrome siguran, ne bih se baš složio. Slab adblock pravi ogroman problem običnim korisnicima.

Evo npr kolega na poslu me stalno smara, iskaču mu neke reklame a ugašen mu chrome. Spustim notifikaciju, reklama povezana sa chromom. Hm, udjem u podešavanja i pronađem da je tamo nekom malicioznom sajtu odobreno da prikazuje notifikacije. Blokiram sajt. Sutra se kolega opet žali, neki drugi sajt mu opet prikazuje reklame. I opet isti problem.
Instaliram mu operu i više se ne žali pa ti vidi.
Cranium Cranium   02.01.2019 u 01:41

Sad sam poskidao neke browsere, pa da vidimo.
Edy Edy   02.01.2019 u 01:49

Cranium, e, kako da stavim recimo ux media player da mi otvara Uc? Jer gledam i ne vidim da ima opcija
Cranium Cranium   02.01.2019 u 01:51

Edy (02.01.2019/00:49)
Cranium, We, kako da stavim recimoux media player da mi otvara Uc? Jer gledam i ne vidim da ima opcija
Pa nema je ni na chromu??? UC nije svemocan, ali u odnosu na tvoj chrome, uc je bio zver.
Edy Edy   02.01.2019 u 01:53

Cranium, Uc je glupost ako nema ni tu opciju. Ta tvoja zver mi ne otvara nijedan Dailymotion video da valja. Brišem ovu glupost.
Cranium Cranium   02.01.2019 u 02:13

Edy (02.01.2019/00:53)
Cranium, Uc je glupost ako nema ni tu opciju. Ta tvoja zver mi ne otvara nijedan Dailymotion video da valja. Brišem ovu glupost.
Phahahahaha, kako trolujes.

Prvo, nije ux nego mx player, drugo...aj navedi mi koji browser nudi tu opciju???

Trece, nemoj ti meni govoriti sta je smece, uporedi chrome sa uc i videces ko je smece.

Ovakav vrljavi uc je opet 7 klasa bolji od chroma za koji kazes da je zakon. Po cemu zakon??? Katastrofa koliko se nisi promenio. Edy kontras.
FoX FoX   02.01.2019 u 02:59

Edy trolina
Edy kontraš level Zvezdaš
Nema daljee. Mada, edy je sad postao veći kontraš od zvekija, zveki se promenio

Forum početna