Browseri za android
Forum Tehnologija Mobilne igre & Aplikacije

Edy Edy   02.01.2019 u 09:47

Odustajem :/ Ne pokušavam kontrirati nego dokazati argument. Radim kao web developer, tako da ako znam jednu stvar to su browsera. Pa koristi šta hoćeš..
atom atom   02.01.2019 u 13:10

Meni UC bez problema pušta dailymotion video klipove. Chrome u početku radi dobro,dok ti ne pojede ram,onda baguje ko nenormalan.
FoX FoX   02.01.2019 u 15:28

Pa kako edy kad većina kuka da je chrome spor i jede dosta rama za razliku od drugih, tebi mrskih?
Edy Edy   02.01.2019 u 16:18

FoX, Si čitao šta sam pisao? Ako vam Chrome ne valja, što može jedino biti ako imate stariji telefon, a i onda sumnjam, meni radi na 2gb fonu ok, a jedna giga je logično malo ovih dana. Ali eto, ako imate fon sa manje rama, onda uzmite drugi nego nemojte te J2Me browswere kao Dolphin ili UC. Hajde i Opera je u neku ruku bolje nego ovi drugi, ali ako vam Chrome ne valja imate alternativa. Nabrojao sam ih bar 5 koje nisu kineski browsera, samo proguglaj Open source browsere I eto.

Fazon je što pričamo o različite priče, ja govorim kako ne treba skidati svakakve browsere, a vi udarili Chrome ne valja. Ako ne valja, ne valja, nema logike jer koristi pola aplikacija Chrome webview u pozadini. Ali eto, ako je tako, koristi drugi, samo ne ove što ne znaju da stave opis u apk pravilan.
Edy Edy   02.01.2019 u 16:21

atom, Otvori Dailymotion u Chrome ili Firefox pa uporedi sa UC. Meni na Uc fale opcije, em player nije prikazan da valja. Pogledaj opcije rezolucija na Dailymotion videu na Uc pa na drugom recimo.

Ima Dailymotion opciju za 240p video recimo. Hoću to da upalim jer mi se sluša muzika a žao mi Neta. Ovaj UC Video Player što prepiše Dailymotion player ukine mi tu opciju. To jedno ograničenje što sam našao a koristio ga pola sata. Da duže mogu samo mislit.
Welicak94 Welicak94   02.01.2019 u 21:13

Meni zapravo nedostaje onaj MIUI pregledac jbt... bas je bio nalik normalnom UC-u, jedini nedostatak je bio sto video plejer nije imao opciju zakljucavanja ekrana, sve drugo je bilo na nivou. Tako da ti Cran ne moras da brines, ne treba ti UC

Ajde @Edy, ima li nekog nacina da instaliram(o) MIUI pregledac na ovom nasem cistom AndroidOne sistemu?
Edy Edy   02.01.2019 u 21:17

Welicak94, en.miui.com/forum.php?m ... zODgz

ako ta ne radi evo ti ova pa probaj: drive.google.com/file/ ... /view

Ta je čini mi se od MIUI 8 što sam našao. ova druga je od MIUI 10
Edy Edy   02.01.2019 u 21:32

Fin ovaj MIUI Browser na prvi pogled.
imgur.com/a/ZgT7APX

Ovaj footer malo velik kako su touch ove tipke dole, ali inače izgleda kao safari na ios
Edy Edy   02.01.2019 u 21:39

Inače

Screenshot sa Chrome:
imgur.com/a/ZhFcwhG

Screenshot sa MIUI Browser:
imgur.com/a/8RjKOTz

@Welicak94 doduse dodali su opcija
Welicak94 Welicak94   02.01.2019 u 23:25

Radi lepo, ali eto, ima bug sa navigacionom trakom... Bela pozadina, bele ikonice

Forum početna