Browseri za android
Forum Tehnologija Mobilne igre & Aplikacije

Edy Edy   04.07.2019 u 20:29

Zverka, adguard addon i aplikaciju nisu ista stvar
FoX FoX   26.07.2019 u 12:47

Probao sam juče APUS browser posle dužeg vremena... Auu, sredili su ga.
Sad je sličan UC browseru iz mladjih dana samo bez idiotske već personalizovane početne strane..
Ima čak i video player, nije kao UC ali može da prodje. Jedino mislim da sporije učitava video ali je ovako dosta brz u surfovanju.

Ima onaj klasičan video player koji ima opciju swipe(levo desno) premotavanja i ima svoj player koji ima opcije za osvetljenje, jačinu zvuka i premotavanje i zaključavanje..ali taj njegov player sporije učitava(bar meni).
Testiraću ga ovih dana.
Welicak94 Welicak94   26.07.2019 u 23:54

FoX, Ja ne vidim nigde njihov strim plejer brt
Nekako mi je lagovita aplikacija, animacije nisu sasvim glatke. Ali da, lici na neku modifikovanu verziju UC-a, da ne kazem kopiju.
FoX FoX   27.07.2019 u 01:49

Welicak94 (26.07.2019/21:54)
FoX, Ja ne vidim nigde njihov strim plejer brt
Nekako mi je lagovita aplikacija, animacije nisu sasvim glatke. Ali da, lici na neku modifikovan
Imaš gore ikonicu downloada pa tu možeš da pokreneš player. Možeš i na video da klikneš i pojavi se download ikonica i tamo ima opcija play.

Eh ti i animacije Ja na njih ne obraćam pažnju čak i u većini slučajeva ugasim animacije

Ne znam kako ti laguje..ne valja ti fon
Welicak94 Welicak94   29.07.2019 u 23:41

@Edy imas li ideju kako bismo mogli da prej**emo sistem i instaliram(o) stariju verziju UC Browser-a na nov Pie sistem?
Edy Edy   30.07.2019 u 03:07

Welicak94, Skineš .apk i instaliraš. Ako nece ne možeš mu ništa

Ta ima i windows .msi koji rade samo na win 10
Welicak94 Welicak94   30.07.2019 u 22:37

Mislim da sam nasao nesto zanimljivo za gledanje filmova, serija ili animea - Amaze Browser. Nije mnogo udoban za svakodnevni surf, ali za gledanje je prava stvar. Automatski prepoznaje video ili audio materijal i nudi opciju da pusta video (u mom slucaju) preko neke aplikacije, odnosno "Play with..." te je moguce pustiti video i preko MX Player-a, sto je bas ono sto mi treba.
Takodje, cuva linkove 24h, tako da se ti isti video klipovi mogu pustati po vise put bez odlaska na konkretan sajt.
Pokusacu da se naviknem.

play.google.com/store/ ... owser
atom atom   29.08.2019 u 13:34

Kakav li je ovaj Tenta Browser?

play.google.com/store/ ... peAAw
Welicak94 Welicak94   01.06.2022 u 23:51

U poslednjih godinu dana koristim Yandex Browser.
U suštini nije nešto posebno drugačiji, meni godi to što postoji mogućnost da sve ove trake sa "url bar-om" i opcijama budu na dnu, kako ne bih morao da protežem prst skroz na vrh. Takođe, početna stranica izgleda lepo i jednostavno. Pored toga, od nedavno su ubacili i Yandex Weather unutar pregledača i odlično se pokazala prognoza, kako po tačnosti, a i po dizajnu. Još jedna zanimljivost je što postoji mogućnost instaliranja dodataka kao za Chrome Desktop, tako da sada imam dodatak UBlock i reklame su uredno blokirane.
Nema srpski jezik, pa se to može smatrati kao mana, za pojedine.
FoX FoX   04.06.2022 u 01:18

Ja sam i dalje na Via Browseru + Chrome. Via ima opciju za dodavanje http//adblock.txt filtera pored njegovog fabričkog adblockera. 
Ta opcija sa dodacima u Yandexu nije loša. Mislim da to ima i Opera i Firefox. Dosta korisna stvar.

Forum početna