Browseri za android
Forum Tehnologija Mobilne igre & Aplikacije

Welicak94 Welicak94   10.04.2017 u 00:38

Cranium (07.04.2017/21:57)
Ma UC browser je bogotac svih browser-a. Jeste da je glomazan, da troši ram, da secka malo kad se napuni kešom. Ali j**e kevu kako radi i kako zav
Ja bas sad malo pretrazujem "apkgalaxy" i naletim na Puffin i rekoh da predlozim @Fox u da proba, hehe
Evo link, cini mi se da nije los.
apkgalaxy.com/2017/04/0 ... -apk/
FoX FoX   10.04.2017 u 05:21

Ne znam...meni uc ne odgovara
Via browser mi je za sad ok...mada još sam u potrazi sa savršenim browserom

Probao sam puffin još kad mi je kran predlozio pre par meseci..ali nekako je natrpan i nije mi se svideo moraću opet da ga testiram
Cranium Cranium   30.04.2017 u 21:34

Poskidao sam brdo top browsera i testiram ih pomalo. Evo šta sam provalio za neke od njih. PS....Ja više gledam da browser bude moćan nego mali i brz. Ako treba da jede ram, pa neka jede.

Idemo.

Chrome - Preglomazan browser koji ništa ne nudi. Ni interfejs mi se ne svidja, niti je nešto brz. A morao bi da ima puuuuno puno opcija. Razočaran.

Opera - Brza je, ali kao i ovaj gore. Ništa ne nudi. Čak nema ni svoj plejer, na tjubu me šalje u official youtube aplikaciju.

Maxthon - Brz, pouzdan. Mada prost. Ima adblock i to je to. Ništa specijalno.

Dolphin. Dobaaaar. Brz je, ima neke dodatke koji nisu ništa special ali ih ima. Ne svidja mi se plejer.

Firefox.....koooja šteta što app baguje pomalo. Koji potencijal majku ti j**em. Koji dodaci. Kao da si na kompu. Mp3 convert za jutjub, eksterni plejeri, adblock. Svaaašta. Videću da se naviknem nekako na njega.

UC , trenutno cepam preko njega. Maaajka svih browsera. Još sam ga pečovao, i sad mogu direktno sa tjuba da skidam klipove što mi je aapsolutno nepotrebno, ali eto. Nema puno dodataka, ali njemu to ni ne treba.
Welicak94 Welicak94   01.05.2017 u 07:04

Cran, Cisto samo info za Operu. Ides tamo u podesavanja, i valjda neka potrosnja podataka, promenis sa Ekspresno na Uobicajeno. E onda ce ti ucitavati standardni Jutjub ili standardni fejs za android. Na ekspresnu ustedu, toga nema.

Jel sad imas najnoviju verziju UC-a?
Cranium Cranium   01.05.2017 u 12:44

Welicak94 (01.05.2017/05:04)
Cran, Cisto samo info za Operu. Ides tamo u podesavanja, i valjda neka potrosnja podataka, promenis sa Ekspresno na Uobicajeno. E onda ce ti ucitavati
Ma svejedno, i dalje je sranje. Da, najnovija verzija.
FoX FoX   01.05.2017 u 12:45

Opera mini ima svoj player i ne razlikuje se puno od uc playera..ali da,salje na ytb apk kad udjes na youtube..
Cranium Cranium   01.05.2017 u 12:50

FoX (01.05.2017/10:45)
Opera mini ima svoj player i ne razlikuje se puno od uc playera..ali da,salje na ytb apk kad udjes na youtube..
Reci postoji neki maaali browser (mali u smislu nepoznat) koji ima j**eno sve, a mi ga ne nalazimo.
FoX FoX   01.05.2017 u 12:53

Pa vecinu sa google play-a sam probao..jedino mi se Via browser svideo ali još uvek nema svoj player jbg.
Cranium Cranium   01.05.2017 u 13:27

FoX (01.05.2017/10:53)
Pa vecinu sa google play-a sam probao..jedino mi se Via browser svideo ali još uvek nema svoj player jbg.
Probao sam i taj, nije mi nešto.
FoX FoX   01.05.2017 u 13:34

Pa ima sve što meni treba E da..uc radi u pozadini -_- moraću da probam da mu ugasim te pozadinske procese sa MyAndroidTools

Forum početna