EDM Muzika
Forum Zabava Muzika

PARTYzan PARTYzan   11.11.2017 u 00:54

Da, "Jealousy" je unikat, žanr je funky house. Evo još jedne stvari od Martin Solveiga koja zvuči retro youtube.com/watch? ... bPJHo
Što se tiče Tiestovih novih stvari, druga sa spiska je njegov remix dens hita devedesetih, odnosno jednog trance klasika od pre 2 decenije youtube.com/watch? ... KO6NM
FoX FoX   14.11.2017 u 20:38

Aha, dobar je Martin Solveig Znam par njegovih pesama...evo ova npr Martin Solveig & The Cataracts feat. Kyle - Hey Now .Ovaj The Cataracts je KSHMR! ranije poznat kao The CATARACTS a sada kao Kashmir
Nije loša ova od Silence Zvuči poznato, naravno

Napokon nešto ok na spininu...Will Sparks-What I Do . Ovaj Will u zadnje vreme pravi odlične pesme
PARTYzan PARTYzan   14.11.2017 u 23:30

Ne znam za The Cataracts, znam za one bez "t" , The Cataracs, nznm je l' to isto. Ovo su oni sto su sarađivali sa Dev, meni se najvise svidela stvar Bass Down Low
FoX FoX   14.11.2017 u 23:36

ahaaaa, da da...The Cataracs je KSHMR ustvari...permutovao sam On je zaslužan za hit idiotsku pesmu, Like a G6 - youtube.com/watch? ... ku6ZY
PARTYzan PARTYzan   14.11.2017 u 23:49

Meni je G6 odlična stvar Mada FEM imaju i boljih
Welicak94 Welicak94   15.11.2017 u 02:52

Kashmir je mnogo lepse Ova od Will Sparksa, sto se mene tice, za "u prazno"

Foxy evo ti jedan video da prostudiras

A i nesto za tvoje uvo
FoX FoX   16.11.2017 u 21:48

Hmm ovaj kaaze nije loš ali mi nije ništa special nije originalan..ali preslušaću ovo.

A tnx za ovu od blastera Sve sam njihove pesmice preslušao Ova Mystica mi nije nešto zapala za uvo, pre par meseci kad sam je čuo mada sad mi je ok
Skinuću je na fon...imam već preko 100 progresiv pesama...redovno ih slušam u autobusu, vozu..na putu do posla, kuće staro, novo..nije mi bitno..uvek uživam u njima
Našao sam sad wav original ove pesme što si mi predložio, blasterjaxx-mystica...60mb...kako dobar kvalitet jbt..ubija

Eleeeem, kad smo kod Blastejaxx-a...evo nešto sveže Blasterjaxx & Timmy Trumpet – Narco.mp3
Nije loša inače, opet obrada neke stare pesme...ne mogu sad tačno da se setim koje ali znam ovu melodiju sa početka...a znaaaam podseća na onu retardiranu pesmicu Mama voli bebu to je ta mada vidim da je neki lik u komentarima napisao da je ukradena melodija od ovog lika.. Katastroof- zuipen zuipen što znači da je i mama voli bebu, kopija
Welicak94 Welicak94   17.11.2017 u 03:19

Sibni uvo Fox
Pocetak mi mnogooo gotivno zvuci i prvi minut, posle mi je samo remix neke vec poznate pesme od Kashmira ili kog vec DJ-a

haha a foxy, a ova Narco, je zapravo malo prepravljena "Corrida" , isto od Blastera i Timija
Blasterjaxx & Timmy Trumpet - Corrida
Moze, ionako me Korida smorila hahah
Welicak94 Welicak94   18.11.2017 u 02:26

Jel smo delili mi ovo?
@Fox a ovo nema ofisl riliz?
FoX FoX   18.11.2017 u 11:28

Nije loša ova od KAAZE, može da prođe
Većina dj-eva ima svoju radio emisiju i oni puste deo neke pesme koja će se pojaviti za par meseci..i tako su pustili ovu Narco pa neki tamo lik na netu od tog preview-a koji traje 1:30min napravio "Corridu" .. i tako nastaju te neoficijelne pesme...zato ih ja izbegavam i čekam oficijelne da mi ne bi upropastile pesmu Mada ova Narco mi se ne sviđa baš

Jesmo, uvek podelimo novu kashmirovu pesmu Dobra je Underwater. A ta sa Timijem nije izašla još

Inače, nabasao sam na nove pesme pa ako se nekome nešto svidi, šaljem HQ audio (30-60 MB po pesmi)

Tony Junior & Marnik - Jump Around Dobraaaa...

Dimitri Vegas & Like Mike vs Ummet Ozcan - The Hum Nije mi nešto ali može da prođe za "u prazno "

Vicetone feat. Kat Nestel - Angels Baš kul pesmica Sviđa mi se vokal a melodija poznata..možda mešavina ove dve pesme Tiësto & KSHMR feat. Vassy - Secrets ii ALEXANDRA STAN - Mr. Saxobeat
Vesela pesmica svakako

Forum početna