EDM Muzika
Forum Zabava Muzika

FoX FoX   14.10.2018 u 16:40

dafaaakkkkk, kakav drop?! kako neko može ovako nešto da napravi i pusti u etar? Timi stvarno ima čudne momente Koja šitčina od trake...užas..bar za moj ukus.
Timmy Trumpet & Sub Zero Project - Rockstar (feat. DV8)

Evo nešto za krana, youtube.com/watch? ... QS39Q a pazi madafaka hardwella
Cranium Cranium   14.10.2018 u 16:49

FoX (14.10.2018/14:40)
dafaaakkkkk, kakav drop?! kako neko može ovako nešto da napravi i pusti u etar? Timi stvarno ima čudne momente Koja šitčina od trake...
Izdrzao do 40 sekunde. Kakvo je bre ovo sranje. Mislim na ovu drugu
FoX FoX   14.10.2018 u 20:22

Cranium (14.10.2018/14:49)
Izdrzao do 40 sekunde. Kakvo je bre ovo sranje. Mislim na ovu drugu
ahhaha ne znam brate, samo znam da ima 15milki jbt... Nego setio sam se da ti voliš Deutsch rap pa ajd rek'o možda ti se svidi i dutch rap

Inače vidim niko nije postavljao..

W & W - Rave culture

Hmmm već poznato ušima Već mi sve zvuči na isti fazon :/ predozirao sam se elektronikom :/
Welicak94 Welicak94   14.10.2018 u 22:15

Mora da je Timi bio veoma nadrogiran dok je pravio onu traku
PARTYzan PARTYzan   16.10.2018 u 01:25

Kad si napisao da ti dođe da se ubiješ zbog one pesme, setih se da je takoreći meni došlo da se ubijem nakon što je splav Sound prestao sa radom, od 2015. Tamo se pune 2 decenije furala praktično samo takva muzika, ugl. njujorška škola house-a. doduše stvarno su imali užas obezbeđenje na kraju i ubiše nesrećnog Fedora mada nakon toga je šljakao još 1 leto ali očigledno da je zbog epiloga celog slučaja Sound morao biti zatvoren iako daleko od toga da je puk'o, naprotiv, const. je bio top, Fresstyler mu je bio senka a otkad se zatvorio samo Lasta podseća na taj fazon. Na Soundu su čak i uživo nastupale pevaljke tog žanra ti bi verovatno zbog opčinjenosti takvim vajbom skočio u vodu sa splava ali moj život kao da se deli na 2 perioda: pre i posle Sound-a. Da ne budem van teme, postaviću link dela nastupa jedne pevaljke na Soundu pre par god. facebook.com/belgr ... 6541/
Djomla97 Djomla97   17.10.2018 u 01:46

Dobraaa! Najzad nesto normalno.
Cranium Cranium   17.10.2018 u 18:05

Danas samo trep, i to samo turci, i to isza pevacica. Pregotivno peva, a i producent prve dve trake je majstorcina zanata. Misterija na nivou

Za sada ova samo.
Cranium Cranium   19.10.2018 u 21:20

Kaze Mike Shinoda da je pre par godina Martin Garrix svratio u LA u neki studio dok su momci iz Linkin Parka bili u njemu. Iz bleje su Martin i Mike zapoceli projekat koji nije bio zavrsen do danas. Putevi su ih odveli na drugu stranu, dok Martin nije resio da konacno dovrsi pesmu. Rezultat je ovaj. Pa onako...nije lose. Mekan ni je postao Martin, a vala i Majk.
Welicak94 Welicak94   19.10.2018 u 21:33

Pre 13 sati izbaceno a vec pola miliona pregleda...
Men' se ne svidja
FoX FoX   19.10.2018 u 23:51

Ufff na prvo slušanje mi baš loše. Ne znam, možda nisam navikao na Majka koji peva ovakve pesme. Po meni on je uglavnom za hip hop.
Ne leži njemu klasično pevanje. Mislim da i nije neki pevač. Ispravi me ako grešim

Forum početna