EDM Muzika
Forum Zabava Muzika

FoX FoX   16.11.2018 u 00:46

Jaaakaaa trakaaa ...... Maurice West - The Kick

Maurice West - The Kick.aiff (44.9 MB)
Inače, prvi put sam je čuo prekjuče...pustio nešto na tjubu i iskoči mi reklama..kad sam video "Maurice West" znao sam da gugl zna šta me interesuje

Ili ovaj elektro folk (nije mi nešto :/ ) - JETFIRE & 22Bullets - Placebo.mp3
Welicak94 Welicak94   16.11.2018 u 10:51

Pustim prosle noci Kashmirov nastup iz Amsterdama; Poslusao jedno 15-20 min i krene ona nova pesma GAM-GAM. I svidi mi se pesma istog momenta.
A bila mi shit kada sam je prvi put pustio onda kada je izasla
I evo, sada silujem replay
Veoma cudnovato.
FoX FoX   16.11.2018 u 19:38

Ako se meni svidi znači da valja tako da poslušaj par puta ako ti se iz prve ne svidi Inače tekst te pesmice u prevodu je čuveno "Even though I walk through the darkest valley, I will fear no evil, for you are with me; your rod and your staff, they comfort me." from Bible ;-)
Welicak94 Welicak94   16.11.2018 u 19:58

FoX, Bas sam hteo da se informisem za tekst, hvala ti
Edit: vidim ima u komentarima
Nego sam ovo slusao na YMusic pa nisam ni mogao da vidim komentare

U jbt, pomislice ljudi da sam sektas
FoX FoX   16.11.2018 u 20:02

Čitam ti misli u poslednje vreme baš baš
Da, neki lik napisao u komentarima kad sam video onda mi je postala još gotivnija pesma jer ipak ima neko značenje tekst a ne neke tamo izmišljene reči
Djomla97 Djomla97   25.11.2018 u 02:20

Dva-tri dana ima kako sam trazio ovu pesmu. Nema na koje nacine nisam pokusavao. Posto sam se setio koja je slika bila, prvo sam trazio ovu fotografiju, pa sam nekako uspeo da je nadjem. Reko to je to.. sad cu da izvrsim pretragu preko slike. Al' sutra malo. Nema. Onda se setih da sam prvi put cuo na neki mix, onaj fazon top 10 techno songs. A sto je najgore pesma uopste nije tehno. Pa ko debil, celu noc trazim. Nadjem je, opet reko to je to. Kad ono, lik nije stavio onaj tracklist, a u komentarima je nema. Pa nekako skontah na kraju sta cura peva i nadjoh je. Mojoj sreci nije bilo kraja..

Cenim da ce vam se svideti. Da ovaj moj ovoliki trud nije uz qrac.
Welicak94 Welicak94   25.11.2018 u 12:30

Moze da prodje
FoX FoX   27.11.2018 u 20:44

Djomla97 (25.11.2018/01:20)
youtu.be/mZ7BLAHVw74
Dva-tri dana ima kako sam trazio ovu pesmu. Nema na koje nacine nisam pokusavao. Posto sam se setio koja je slika bila,
Hahhah ti lud kao i ja I ja tako kad tražim nešto nmg da odustanem. Mada već godinama tražim jedan mix koji traje 30,40sekundi...tamo 2007,2008 je bio popularan i sećam se da se često delio u školi preko infrareda U tom kratkom mixu ima dosta dobrih pesmica... Tražio sam par puta taj mix ali slaba vajda.

Pa nije loša ova tvoja
Welicak94 Welicak94   28.11.2018 u 10:07

FoX, Zasto mislim da mislimo na isto
Bas bih voleo ponovo da cujem tu epic melodiju

Edit: da nije ovo?
youtu.be/39G-QPm9Dpc
FoX FoX   28.11.2018 u 19:05

Welicak94 (28.11.2018/09:07)
FoX, Zasto mislim da mislimo na isto
Bas bih voleo ponovo da cujem tu epic melodiju

Edit: da nije ovo?
youtu.be/39G-QPm9Dpc
Moguće

Nije ali pesmice su na taj fazon Sećam se jedne od tih pesmica iz mixa, neki zvižduci itd..ova je isto bila u tom miksu (ako se ne varam) Beattraax - Project Well ax ax

Inače, evo jedne iz tog perioda...legendarna Stoji mi u kompu dooosta dugo...
DJ Den - Dance house

Ili ova, na sličan fazon kao ova tvoja Kalwi & Remi - Explosion

Forum početna