EDM Muzika
Forum Zabava Muzika

FoX FoX   16.03.2016 u 04:35

Aha,čuo sam ovu al nije mi na fonu ,nešto mi nije special ta pesma mozda mi se svidi za par meseci
a nisi poslušao od početka do kraja one pesme sto sam ti rekao?

ali dzabe ti ako ces slusati na onim slabijim sluskama ili na zvucnicima od laptopa jbt ovo treba slusati na nekom extra ozvucenju...bass kod ovog blasterjaxx-a ubija i zato mi se svidja
-Blasterjaxx & MOTi ft. Jonathan Mendelsohn - Ghost in the Machine (verovatno si cuo,ali mozda i nisi pa ajd da je postavim meni je u ovoj pesmi najjaci onaj deo gde je tisa muzika i pocinje vokal...baaass mocno a ni muzika nije losa),
Blasterjaxx - Forever(ne verujem da ce ti se pocetak svideti ali pesma ima i vokal i muzika mi sasvim ok ,
Blasterjaxx - Echo(mislim da je ova pesma ,remek delo kako ubija

hahahh weki evo ovaj video sto sam ti postavio pre par meseci na zid je KSHMR & ZAXX - Deeper ahahahahha koja boles' al dobra je zikamu
Welicak94 Welicak94   16.03.2016 u 05:00

FoX, Nisam jos, e sutra vala dok budem blejao po fejsu uzimam da mi svirka blasterjaxx. Ne brini imam ja dobre slusalice sa odlicnim basovima ;) Tako da te necu razocarati Imam hamine slusalice koje kidaju sa kvalitetom zvuka, zar mislis da bih ja cod igrao bez slusalica?
FoX FoX   16.03.2016 u 13:18

Eee ako su hamine onda
Ima i ona titan od blastera ali malo me nervira mada ima lep ritam
Welicak94 Welicak94   16.03.2016 u 19:36

FoX, Odslusao ove tri od Blasterjaxx, ova prva mi se ne svidja, a Forever je dobra Jbg, moram da te hejtujem, ni ova treca mi nije nesto Od te tri jedino druga valja Meni naravno ;) Al po meni, KSHMR i R3hab imaju daleko bolje melodije, zar ne mislis tako? A ova treca od KSHMR, glupost haha
P.S. odlusao sam sve, od pocetka do kraja svaku bez premotavanja
Welicak94 Welicak94   16.03.2016 u 20:35

Inace, ovaj video od sat vremena gde se vrti iznova i iznova pesma "Are you with me" od Lost Frequencies sam preslusao dva tri puta celih sat vremena hahah

Bas dobra i opustajuca To dok blejim po fejsu i tu po netu, ili kada cackam nesto oko sajta..
FoX FoX   17.03.2016 u 06:00

hahahha ok i jedna da ti se svidja,drago mi je hahaah pa kshmr jeste bolji on je po meni kralj.a r3hab,pa sta znam...nisam neki veliki njegov fan ali ok je

hahha aha slusao sam jedno vreme par pesmica od lost frequnencies ova mi se najvise svidja a ima i ona reallity ali ova are u with me ,je bolja po meni
FoX FoX   17.03.2016 u 19:15

Weki jel si cuo ovu od blastera?

Welicak94 Welicak94   17.03.2016 u 20:23

FoX, evo sad odslusao, celo od pocetka do kraja - bez premotavanja.
Mogu ti reci da nije lose Za razliku od one nove R3hab skroz je ok
FoX FoX   17.03.2016 u 20:24

Drago nam je jbt čekam da neko izbaci neku hitčinu
Welicak94 Welicak94   17.03.2016 u 20:30

FoX, Sve ovo do sad sto smo razmenili su samo "shit" ali realno, 90%... nijednu od tih pesama ne mozes slusati po ceo mesec, pa i po nekoliko meseci...

Forum početna