EDM Muzika
Forum Zabava Muzika

Welicak94 Welicak94   12.06.2023 u 20:22

Jedva čekam da ponovo posetim nastup BlasterJaxx-a. Istina, dosledni su svom žanru.

Inače, evo nekih numera koje vam se mogu svideti:
Pegassi - Yoyoyo
Max Styler - Wanna dance
Tobehonest - Daka
Welicak94 Welicak94   04.07.2023 u 16:51

Pa... Konačno sam imao tu priliku da posetim pravi EDM festival, Balaton Sound na kom su nastupali neki od svetski poznatih DJ-eva, dok je jedan od njih bio i KSHMR!

Pored KSHMR-a, nastupali su: Blasterjaxx, Tiesto, Hardwell, Armin Van Buuren, Vini Vici, Don Diablo, Dimitri Vegas & Like Mike...
Pored njih koji su bili na mejnstejdžu, bio je i stejdž Rave Culture ekipe poput W&W, Olly James, Will Sparks...
Takođe imao sam priliku da čujem miksove Carl Cox-a, Charlotte de Witte, Anfisa Letyago, Enrico Sangiuliano...

Bilo je ovo predivno četvorodnevno iskustvo, koje bih preporučio svakom ljubitelju EDM muzike.

Priloženi fajl : img_20230702_233119.jpg (1.31 MB.)
Uloguj se se pa možeš da preuzmeš ovaj fajl!
Welicak94 Welicak94   04.07.2023 u 16:57

Minimalno sam snimao, a i da jesam snimao, zvukovni kvalitet bi bio jako loš jer moj mobilni ne može da usnimi toliko glasan zvuk prebogat bassovima, ali imam jedan delić KSHMR-a.
(prekonvertovano kako bi stalo u post)

Priloženi fajl : kshmr_balaton2023.mp4 (23.6 MB.)
FoX FoX   04.07.2023 u 18:36

Welicak94 (04.07.2023 / 16:57)
Minimalno sam snimao, a i da jesam snimao, zvukovni kvalitet bi bio jako loš jer moj mobilni ne može da usnimi toliko glasan zvuk prebogat bassovima, ali imam j
Moćno, nema šta  Samo šteta što su nastupi po danu. Bilo bi još moćnije da je noć Kul svakako. Baš me zanima da li si pokušavao da uzmeš autogram kešimiru?
Jel bio SaberZ?
Welicak94 Welicak94   04.07.2023 u 18:51

@FoX, Nije bilo sve po danu, ali mejnstejdž je počinjao već od 18:00 (BlasterJaxx je čak imao termin u 16:30 ), KSHMR je bio u 20:00.

SaberZ nije bio, nažalost, ali mogao je.
Od Rave Culture, pored ovih koje sam pomenuo bili su Dubvision i AXMO. Na njihov set nisam uspeo da prisustvujem.

Inače, ima jedna numera od Armina koja mi se baš dopala, što bi se reklo "vozi". Neće nijedan servis da je prepozna, izgleda da nije izbačena zvanično.

Priloženi fajl : armin_balaton2023.mp4 (6.8 MB.)
FoX FoX   04.07.2023 u 19:17

Welicak94 (04.07.2023 / 18:51)
@FoX, Nije bilo sve po danu, ali mejnstejdž je počinjao već od 18:00 (BlasterJaxx je čak imao termin u 16:30 ), KSHMR je bio u 20:00. SaberZ nije bio,
Haos. Mislim da na redovnoj osnovi ukanale BlasterJaxx tako. Sećam se da su imali na tomorrowlandu isto tako neke bzvz termine. 

SaberZ pa čudi me da nisu. Oni su madjari. Bez veze...
Extra brate. Axmo mi je isto super. 
Nisam čuo ovu od Armina iako zvuči poznato. Verovatno remix.
FoX FoX   24.07.2023 u 00:23

Sad mi je jasno zašto se SaberZ (verovatno) nije pojavio na Balatonu.
Pokrenuli su novi label u saradnji sa Nexchapter-om: Planet Z Izbacili su i novu kul dance pesmicu:

SaberZ - Stargazing (ft. Lin was here)

Nova ok pesma Blasterjaxxa, Blasterjaxx & LePrince - New Generation
Reggae/big room, super kombinacija
Break sa harmonikom me podsetio malo na KSHMR - Andromeda Harmonica
MAT
Matt  
 16.08.2023 u 12:32

Welicak94 (04.07.2023 / 16:51)
Pa... Konačno sam imao tu priliku da posetim pravi EDM festival, Balaton Sound na kom su nastupali neki od svetski poznatih DJ-eva, dok je jedan od njih bio i K
Dugo nisam gledao ovaj forum i sada kada sam posle dosta vremena usao imam i sta da vidim haha.
Bio sam i ja ove godine tamo, sada kad gledam ovaj KSHMR-ov video bio sam malo iza tebe sa desne strane. Tog dana nisam nista snimio jer sam izgubio telefon :/

Bio je moj prvi festival u zivotu i zauvek cu ga pamtiti koliko je dobro bilo. Nisam hteo da idem na Exit jer mi se nikada lineup nije toliko svidjao da odem.
Fusion stage je po meni bio najjaci, svakog dana je bilo BRUTALNO.
Najbolji setovi po meni su bili KSHMR, Hardwell na mejnu i Dimension i Sefa su mi se posebno svideli na Fusionu.
Evo okacicu i najbolji moment celog festivala, mnogo mi je drago sto sam mogao uzivo da dozivim Hardwell-ovo zatvaranje seta hardstyle-om i ovom PREBRUTALNOM pesmom (Aversion - Activation)

Priloženi fajl : vid-20230629-wa0006.mp4 (4.56 MB.)
Welicak94 Welicak94   16.08.2023 u 18:52

@Matt Exit je smejurija u poređenju sa ovim - realno govoreći. Ovakav tip festivala se mora doživeti makar jednom u životu i mogu sa sigurnošću da kažem da se svaki uloženi dinar isplatio.
Sada merkamo Tomorrowland dogodine.

Drago mi je da vidim da je još neko iz Srbije posetio Balaton Sound.
Welicak94 Welicak94   17.08.2023 u 23:21

Evo nekih noviteta:
Timmy Trumpet & Vini Vici & Sub Zero Project - The Race
Mešavina hardstyle i psy-trance, kul

Timmy Trumpet x Scooter – For Those About To Rave
Uf taj prepoznatljivi glas H. P. Baxxter-a...

I još jedna neočekivana sa poznatim imenima...
Timmy Trumpet, KSHMR, Bassjackers - Eternity
Najblaže mi zvuči, ali valjda će biti gotivnija nakon par slušanja. Videćemo.

Forum početna