EDM Muzika
Forum Zabava Muzika

Welicak94 Welicak94   19.06.2016 u 21:32

Izvali ovu kombinaciju
REDFOO Ft. Dimitri Vegas & Like Mike - Meet Her At Tomorrow (Official Video HD)

A vidi ovo:
Martin Garrix & David Guetta - Blue Flames (Official Music Video HD)
Krs... To Gleta sam najbolje radi, Martin Gariks je nista za njega
FoX FoX   20.06.2016 u 00:48

Nije loša ova prva pesma,svidja mi se

a ova od glete i martina...pa bzvz..ali gleta ti brt vise fura neki elektro pop fazon ja nznm nijednu progresivnu od glete sem BAD
Welicak94 Welicak94   20.06.2016 u 01:13

Ma ovo mu je izgleda iz zaj**ancije Nije glet u tom fazonu Meni se svidja ova za prvenstvo, slusao sam par puta
Cranium Cranium   23.06.2016 u 18:03

Frik 'N' Krazy - Destroy youtu.be/hncMnRCS7hI

Stvarno uništava mozak brate. Too much i za mene.
FoX FoX   24.06.2016 u 14:10

Gde nalaziš ovo jbt baš ubija

Nema nekih novih pesmica na mojoj playlisti mada evo vrtim već nekoliko puta ovu pesmicu

Cranium Cranium   24.06.2016 u 15:57

Eeeeee, pratim ja izbacivanja Dubstep traka na razne kanale sa tjuba. Ne svaku pesmu koju izbace, ima ih mnogo. Random izbor. Ubodem poneku bolesnu. Znaš kakvih ima, aj videću popodne neku malu plejlistu da sastavim.

PS...Čuo sam ovu pesmu sa Rijanom pre par dana. Nije nešto. Po meni, Rijani leži najbolje r'n'b , dancehall itd. Taj neki tropski fazon.
FoX FoX   24.06.2016 u 16:42

Aha,nisam znao da se baš toliko bakćeš oko dubstep-a Nije to loše samo ima eto baš tih nekih bolesnih...ja sam više za dubstep na fazon skrillex-first of the year

Nije nešto ova od kalvina i rijane,slažem se..ali zarazna je posle par slušanja nmg da prestanem da slušam
Welicak94 Welicak94   24.06.2016 u 17:32

U pa znam tu pesmu Meni se svidja
Cranium Cranium   24.06.2016 u 18:14

@FoX (24.06.2016/14:42)
Aha,nisam znao da se baš toliko bakćeš oko dubstep-a Nije to loše samo ima eto baš tih nekih bolesnih...ja sam više za dubstep na fazon skrillex-first of the year

Nije nešto ova od kalvina i
Pa i Skrillex je bolestan. Nema brate, sav dubstep je boleština na dropovima. Svi idu na tu kartu, i meni to odgovara. Tu se vidi kvalitet producenta. I znanje da se taj zvuk dobije i kreativnost i feeling za sklapanje. Svi podcenjuju dubstep producente, kao nisu pravi muzičari jer ne sviraju nijedan instrument. Sede za kompom i cepaju preko tastature. Ali stvarno im treba odati priznanje za ono što naprave. Jer im treba toliko znanja i truda oko jednog jedinog zvuka koji traje jednu sekundu. Zamislite one kineske sintisajzere sa onim pištavim beeeeep zvukom kad stisneš neku dirku. E najplastičnije rečeno, dubstep producenti počnu sa dizajnom zvuka od takvih tonova. Od beeep postane realistični urlik tigra npr. I sve je to postignuto znanjem. Šta gde dodati, koliko oscilatora, koliko efekata, kad koji efekat gde i kako počinje. Gde koji filter kako utiče. Sve oni kontrolišu. Vrlo zaj**an i naporan proces. Probao sam i odustao u roku od odmah. Zato rispekt za dubstep. Muzika je na lepotu zvuka odvratna, ali ovako kad znam sve ovo o dubstep-u , naravno da me zanima šta je ko uspeo da napravi. Uuuu jbt, ja se raspisao.
FoX FoX   26.06.2016 u 11:53

Pa ne kazem da nije Volim samo par pesmica od njega.
First of the year, Rock n roll, Bangarang, Breakin a sweat(sa doors-ima.... otkrio sam je u nfs 2012 ,mnogo dobra ), kill everybody(bolesno...znam ) i mislim da su to jedine pesmice koje mi se svidjaju ...
Kad pogledaš,ove pesme i nisu toliko dubstep...msm jesu ali nisu toliko brutalne kao ove što ti ubacuješ,više su neka mešavina,soft dubstep-a i elektro
Eto npr kod ovih pesmica mi se najviše melodija svidja..e sad ovaj dubstep malo uništava melodiju ali i daje joj originalnost

Slažem se sa ovim što si napisao,nisam na taj način slušao dubstep "u roku od odmah" :'D
Ma samo piši,volim/o mi da čitamo tvoje postove,uvek si 99% u pravu

Forum početna