EDM Muzika
Forum Zabava Muzika

FoX FoX   09.02.2017 u 17:12

Zanimljivo Opasna je ova Eva

Eva Simons - Bludfire
martin martin   10.02.2017 u 18:07

youtube.com/watch?v ... nHI2U
FoX FoX   10.02.2017 u 22:59

martin, meni je od tog w-ice jedino ova pesma kul - youtube.com/watch? ... Vq6I0
martin martin   11.02.2017 u 00:53

FoX (10.02.2017/21:59)
martin, meni je od tog w-ice jedino ova pesma kul - youtube.com/watch? ... Vq6I0
Dobra je i ta Spot je odličan
Cranium Cranium   11.02.2017 u 01:21

FoX (09.02.2017/16:12)
Zanimljivo Opasna je ova Eva

Eva Simons - Bludfire
youtube.com/watch? ... qpxdg
Nije loše nije loše. Drop je mogao malo zanimljiviji da bude. Fali ovde Sean Paul da malo ubaci koji hook. Ahahahah, šalim se. Nije on za ovo.
Cranium Cranium   12.02.2017 u 01:12

Ajmo malo novitete.

Austin Mahone - Lady youtu.be/Dk5JTLfeqP8

Sramota za originalnu verziju, ali zanimljivo mi je bilo da čujem upgrade lirike, iako je onaj gostujući majmun sj**ao sve.

Idemo dalje,

Bebe Rexha - I Got You youtu.be/uEJuoEs1UxY

I treba da bude u vrhu listi, prezarazna je pesma. Nije ništa specijalno, ali brate ulazi u uši. Da te bog sačuva.

3. Alan Walker - Alone youtu.be/1-xGerv5FOk

Ajde da meni neko objasni zašto hajpuju ovog lika ovoliko? . Msm, ima svoj stil, zna se da je to njegova pesma ali matori. BTW, kul pesmica.

4. Starley - Call On Me (Ryan Riback Remix)

E ovo je već do jaja remix, baš mi je legla ova pesmica. Klavir i edm uvek rade posao za mene.

5. Jax Jones - You Don't Know Me ft. RAYE youtu.be/PKB4cioGs98

Kako vesela pesmica, a i groove je nekako oldschool. I spot je nekako oldschool.

6. TAL - Le Temps Qui'l Faut youtu.be/N9gPVG6R8Ec

Ovu pesmu sam čuo pre neko veče prvi put, aaaaaaah kad i onaj ko treba da sluša...sluša isto što i ti.
PARTYzan PARTYzan   12.02.2017 u 01:57

Glas od Bebe Rexha mi je iritirajući, podseća na Nicole Scherzinger, iako obe imaju dobar glas A ovu stvar (kao i prethodnu) od Jax Jones sam već turio u svoj muzički qtak, a evo i live verzije youtube.com/watch? ... dAQHo
PARTYzan PARTYzan   12.02.2017 u 02:21

FoX, meni se od pomenute Eve sviđala stvar od pre par god. sa Will I Am "This is love" youtube.com/watch? ... upx34
P.S. Boja glasa od Bebe Rexha mi nije antipaticna jer je Albanka, ja sam građanski orijentisan nego stvarno; npr Rita Ora mi ima simpa vokal
FoX FoX   12.02.2017 u 04:21

Cranium (12.02.2017/00:12)
Ajmo malo novitete.

Austin Mahone - Lady youtu.be/Dk5JTLfeqP8

Sramota za originalnu verziju, ali zanimljivo mi je bilo da čujem upgrad
Nije loše

prva je kul.

druga me nervira..malo je bebe počela da me nervira što kaže party,glas malo iritira iako mi je bila kul u onoj pesmi martina garixa ali je pesma njesra ..a ovde me nervira ono I got youuuuu youuuu i got youuuuuu i got you i got you...smaraaa ali dobro

Alone je kul,svidja mi se

četvrta me malo smorila ali nije loša..

peta je isto dobra ,što ti kažeš vesela

šesta mi nije nešto mada joj malo fali
Cranium Cranium   12.02.2017 u 09:01

FoX (12.02.2017/03:21)
Nije loše

prva je kul.

druga me nervira..malo je bebe počela da me nervira što kaže party,glas malo iritira iako mi je bila kul u onoj pe
Ahahahahahah, kako bre smorila? To je zato što je nonstop ima svuda. Mene još nije smorila, ima nešto u glasu brate.....što me još ne iritira. Ali dobro, vi slušate EDM mnogo više od mene. Mene je smorila prva pesma, jeeeeebem ti, mora ovaj debil ćelavi svuda da se ugura.

Forum početna