EDM Muzika
Forum Zabava Muzika

FoX FoX   08.07.2017 u 18:30

Kako mi postao antipatičan ovaj Alan Walker...
Gledam ga sad na ovom exitu...lik pojma nema jbt...playback 100%,pušta tuđe remixe...smejurija...i njega na radiju promovišu kao da je najbolji dj...kladim se da je one njegove pesme neko drugi napravio,ghost produced što bi rekli..

youtube.com/watch? ... dsGGU
Cranium Cranium   08.07.2017 u 18:55

FoX (08.07.2017/16:30)
Kako mi postao antipatičan ovaj Alan Walker...
Gledam ga sad na ovom exitu...lik pojma nema jbt...playback 100%,pušta tuđe remixe...smejurija...i nje
Ahahahahahahahah, j**iga buraz. Sreća. Nije isto producirati i biti live sa publikom.
PARTYzan PARTYzan   08.07.2017 u 22:41

Ja uopće nznm ko je taj lik Ali moj drug bio na njegovom nastupu na EXIT-u kaze bilo ok ali losija dens-arena nego prosle god. Po ovom klipu mi se bas i ne dojmi muzicki, ali gotivni su mi ti dj-evi koji se tripuju za mixetom, smesni su mi u pozitivnom smislu Ponasa se kao dj iz bloka da ne kazem mlada nada Dobro je dok nije mlada Nada ;-)
FoX FoX   08.07.2017 u 23:47

PARTYzan (08.07.2017/20:41)
Ja uopće nznm ko je taj lik Ali moj drug bio na njegovom nastupu na EXIT-u kaze bilo ok ali losija dens-arena nego prosle god. Po ovom klipu mi se
Kako ne znaš Jel slušaš ti radio? Malo malo pa puste Faded...

hahah kran pa dobro da,ali bar može sam da miksuje a ne da uzima tuđe mixeve
pazi ti ovaj njegov remix pre par godina dok još nije bio poznat youtu.be/U4DW1fu14h8?t=1m4s muzika ide svojim putem,vokal svojim
Što party kaže,smešni su ovi dananšnji dj-evi...ne znaju da miksuju i dodju tako na neki festival puste playback i kao drndaju onu jadnu mixetu...

Ova dananšnja komercijala je užas...pevači i pevaljke ne znaju da pevaju uzivo,producenti ne znaju da mixuju...al lova se ipak okreće..
PARTYzan PARTYzan   09.07.2017 u 01:48

Slabo slušam stanice koje vrte EDM, jbt preko mlrd pregleda a ja je sad prvi put čuo Ali sam u međuvremenu, od prethodnog posta, na MTV video njegov spot Tired. A stvar Faded znam ali od ZHU
FoX FoX   16.07.2017 u 04:46

D-Block & S-te-Fan - Angels & Demons

Lepa melodija i vokal!
ovaj hardstyle mi uopste ne paše ali eto..prvi put da mi se svide dve hardstyle pesme....ona od hardwella-lets make the world ours i sad ova

Kul je Evo link za full verziju 8.zippyshare.com/v/ ... .html
Welicak94 Welicak94   16.07.2017 u 14:31

A meni prva hardstyle koja mi se svidja
Welicak94 Welicak94   16.07.2017 u 17:10

FoX, Prvi put sam bio poslusao na telefonu, i ono... bilo mi okej. Sad evo slusam ovaj ful kvalitet na laptopu preko mnogo boljih slusalica... i nekako mi je ustvari previse blago, valjda sam navikao na onaj progresivni grublji zvuk od Kashmira i slicne kompanije
Ali u svakom slucaju gud je, tnx for sharing
FoX FoX   16.07.2017 u 17:20

Pa da,taj hardstyle bass mi je nekako previše jednoličan i blag.....ako naidjem na neki bigroom remix ove pesme,ubaciću ako bude valjalo
Inače,Headhunterz se vratio hardstyle-u
FoX FoX   17.07.2017 u 01:27

Novo od kshmr-a...tačnije,obrada.. youtube.com/watch? ... OlXZo nije loše..

Inače,ovaj Ramin Djawadi pravi odlične soundtrack-ove Znam da je napravio dosta kul soundtrack-ova za par serija...

Forum početna