EDM Muzika
Forum Zabava Muzika

FoX FoX   13.08.2017 u 18:30

Djomla97 (13.08.2017/15:05)
youtube.com/watch? ... k-kwA
Tek sad izašla a ja je već izgustirao i bio skinuo extra kvalitet pre 2nedelje

Inače, super stvar
evo i linkova za download blackfoxwap.tk/forum/i ... 44814 ima negde link i za festival of lights,napisao sam na prethodnim str.
Welicak94 Welicak94   13.08.2017 u 19:29

Apsolutno iste pesme, samo malo zvuk promenjen, ritam isti. E zato sam se razocarao.
Ja sam ovu "Divination" izgustirao jos dok je se zvala Dharma u saradnji sa Headhunterz koja je izasla jos pre godinu dana.
Headhunterz & KSHMR - Dharma

Pa uporedite... isto Na minut pustite obe. Sve ove nove me podsecaju na Dharmu
Meni su ove "nove" pesme dosadne jer sam ih slusao jos pre godinu dana
Ne mogu da predjem preko toga Ova "Divination" pa i okej, a ona "Kolkata"... nisam je preslusao ni pet puta otkad je izasla... a svidja mi se. Zanimljivo bas, nova pesma, svidja mi se, ali mi se ne slusa...
FoX FoX   14.08.2017 u 01:18

Welicak94 (13.08.2017/17:29)
Apsolutno iste pesme, samo malo zvuk promenjen, ritam isti. E zato sam se razocarao.
Ja sam ovu "Divination" izgustirao jos dok je se zvala Dharma u
a Festival Of Lights ?

hmm...jesam uporedio Dharmu i Divination...jest, imaju sličan drop...ali ovako kad slušam Divination i ne obraćam pažnju, ne primećujem neku sličnost sa Dharm-om...neki kažu da je Divination - Dharma v 2.0

Divination je bila predstavljena u onoj KSHMR vol.8 emisiji...pre par meseci, bio si okačio link...ovo ...
Sećam se da smo i ti i ja komentarisali da su pesme odlične i da jedva čekamo da izađu

Inače, Dharma je po meni jedna od najmoćniji Big Room pesama...i mislim da će tako ostati..legendarna je svakako...isto važi i za Headhunterz & Skytech - Kundalini

Jest sve na isti fazon postalo..ali pruži KSMHR-u šansu, zaslužuje svakako
Welicak94 Welicak94   14.08.2017 u 01:29

@Fox pa lepo i kazu "Dharma v2.0" Znaci nisam jedini kome je slicno...
E i ta Festival of Light mi je ista kao prethodne, ta i Kolkata. Ovo drugo moze da prodje
Ma pruzam mu sanse, ipak je on moj omiljeni DJ u novije vreme, sa obzirom da R3hab vise i ne izbacuje dobre numere

Nisam ja rekao da mi se pesme ne svidjaju... ali kazem ti, cudno mi... svidjaju mi se, nove su, a ne slusaju mi se
FoX FoX   14.08.2017 u 02:40

hahahah jbg ponestalo mu ideja to je slucaj sa vecinom edm producenata..
Headhunterz bio napustio hardstyle iz tog razloga, pa se skoro ponovo vratio..
Hardwell isto promenio stil pa se opet vratio Big Room-u...itd itd..

R3hab je meni kul u zadnje vreme.
Everything i Marrakech su super pesmice..izbacio je pre nedelju dana novu pesmu ali mi nije nesto...

Videcemo kako ce se odvijati stvari kad je progresiva u pitanju...
Welicak94 Welicak94   14.08.2017 u 02:46

Eh kakve je Gleta hitove pravio ranije... on je bas-bas zatajio Izgleda proslo njegovo vreme.
FoX FoX   14.08.2017 u 10:32

Welicak94 (14.08.2017/00:46)
Eh kakve je Gleta hitove pravio ranije... on je bas-bas zatajio Izgleda proslo njegovo vreme.
Ma Gleta je komercijala uvek bio i ostao...samo što nam se ta prethodna njegova komercijala svidjala a ova sad ne
FoX FoX   15.08.2017 u 02:40

hmm Armin van Buuren and Sunnery James & Ryan Marciano - You Are
zanimljiva pesmica
Welicak94 Welicak94   15.08.2017 u 03:48

FoX, 3:33 najbolji deo
Djomla97 Djomla97   17.08.2017 u 17:21

Nzm kako, ali tek sam sad cuo ovo. Brat Igor odradio sjajan posao.
Ako neko ne zna, ovaj lik ne nas. Nase gore list Ali, verovatno znate..

Forum početna