EDM Muzika
Forum Zabava Muzika

Zvezdas Zvezdas   18.09.2017 u 19:47

FoX (18.09.2017/17:32)
Ova "Shape of you" mi se gadi...ne mogu čak ni remixe da čujem...eh..ed sheeran je ranije bio cool guy..sad mi ide na živce sa ovim novim pesmicama...
ODLICNAAA svidja mi se od pocetka do kraja,lepa ritmika nema sta milina slusati...evo skinuo sam tu pesmu

ps: jesi primetio kako je mocno kada slusas ton i pratis spot,i na delu kada covek pada slobodnim padom a muzika u ritmu bas mocno
FoX FoX   18.09.2017 u 20:51

Drago mi je da ti se svidja
aha jesam ima da nam isperu mozak

Ubacio sam kratku verziju iznad...a evo i ove duže(Extended) verzije, bolje po meni
2.zippyshare.com/v/ ... .html
Welicak94 Welicak94   19.09.2017 u 04:05

Ja sam skroz zatajio, ne secam se kada sam poslednji put nasao neku noviju malo bolju pesmicu
Cranium Cranium   19.09.2017 u 09:15

Ne svidja mi se chakra. Nemam pojma, nista posebno ne nudi jbt. Ima jedan fini deo, ostalo onako.
FoX FoX   19.09.2017 u 12:05

jbg psytrance je to...moraš da se uživiš
Koji deo ti se sviđa kran?

hahha weki, a šta je sa Take me od Will Sparksa?
Cranium Cranium   19.09.2017 u 15:03

FoX (19.09.2017/10:05)
jbg psytrance je to...moraš da se uživiš
Koji deo ti se sviđa kran?

hahha weki, a šta je sa Take me od Will Sparksa?
Od 2:15 do 2:44 Slabo je ovo, znas kakvih rstvi ima psytrance. Da se useres.
FoX FoX   19.09.2017 u 20:22

Cranium (19.09.2017/13:03)
Od 2:15 do 2:44 Slabo je ovo, znas kakvih rstvi ima psytrance. Da se useres.
woow izdvojio si baš kratak deo ovog masterpiece-a
pa znam ali meni se ova sviđa jer je mix Psytrance-a i bigroom-a(na kraju ga ima) Retko se to čuje a ima i dosta bass-a tako da...zaljubljen sam u pesmu

Inače evo jedne pesmice, već sam je bio okačio u ranijim postovima...nije mi nešto ali možda se svidi nekome ( mladji, verovatno )

Dimitri Vegas & Like Mike - Ready For Action
FoX FoX   22.09.2017 u 21:56

IDEMOOOO!!!!Napokon!!
Čekao sam je skoro 2meseca tjst godinu dana jer su napokon 2 legende (HARDWELL i KSHMR) napravile pesmu zajedno.
Očekivalo se više ali i ovo je odlično.
Sviđa mi se vokal dosta.Pesma je premoćna

Hardwell & KSHMR - Power

download : 8.zippyshare.com/v/ ... .html
Ovaj extended mix iznad je moćniji i zvukom bogatiji od official ytb verzije koja je ustvari radio edit...

Hardwell me iznenadio što se pojavio na spininu...pošto mu je on konkurencija godinama s obzirom na to da ima svoju Revealed produkcijsku kuću...ali lepo svakako

E nešto mi nije jasno...ova pesma se pojavila još pre 3,4meseca a oni je tek sad izbacili i nisu ni video spot uspeli da naprave za to vreme..svašta..

a evo i Timija sa novom pesmom - Timmy Trumpet & Dimatik - Punjabi
nije loša...samo ovaj vokal -_- nadam se da će se pojaviti verzija bez vokala...a i drop je pomalo bzvz...
Welicak94 Welicak94   23.09.2017 u 06:27

Fora je sto sam se ja te pesme naslusao do sad... ali bas je dobra, svidja mi se, odmah sam skinuo tvoj "humble" dostavljeni full kvalitet, evo odmah uzivam u njoj
Odlicno I ja kao da sam cekao oficijalno izdanje pa nisam skidao na telefon

A ta od Timija, cuo, slabo
FoX FoX   26.09.2017 u 19:11

Podseti me ovaj tekst o reperu Bobu na ovu kul pesmu iz prošle decenije S and H Project - Bob the Radio

Sramota što ima malo pregleda...ovo je po meni jedna od boljih elektro pesmica(elektro pop, dance)...

Forum početna