Alternative Rock/Grunge/NU Metal/Rapcore muzika
Forum Zabava Muzika

FoX FoX   30.11.2017 u 22:23

Cranium (30.11.2017/18:16)
Znam brate, secam se ovoga sa beovizije. Kul pesmica, steta sto su prekinuli sa cimanjem.

Pa kaaaako jedina pesma brate. A gde je Negative???
Eeee, drago mi je da znaš Pa da..šteta sto nisu nastavili..

A da, zaboravio sam Negative..imaju dobre pesme..Ivana je opasna.

Pa pretpostavio sam da imamo doosta alternative bendova ali nisam ih nešto istraživao...
Hahhahhahahah Eyezburn znao sam da je u tom bendu čuveni Nemanja Kojić KOJOT
iii Beban ali oni brate furaju rege fazon ako se ne varam..
Znam i za stray dogg..za xanax nisam čuo, istražiću pa javljam
Cranium Cranium   01.12.2017 u 17:10

E jbg, danas mi bile dve pesme u glavi. Jedna je sanjaj me, tjst refren. A drugu ces dobiti na zid. Mislim da nisi imao prilike da cujes.

Negative je imao dooobar uticaj pocetkom ovog veka, i steta sto nisu uspeli da oblikuju scenu. Ni oni ni eyesburn. Bili su ozbiljne glave tada. Beban? Mislim da si pomesao brate. Beban peva u iriefm bendu, e play je cista alternativa bend. Ima ih skoro 20 dina. Mada mi se ne svidjaju uopste. A xanax. Ahaahaha, malo sam pristrasan. Kad bi Doris Dragovic imala harizmu level milion, to bi bio xanax. Ahhaahaa, znas kako luda riba. Pozitivno luda naravno, sprda se dok peva i to je meni do jaja. Kul su im svirke skroz.
Cranium Cranium   01.12.2017 u 22:50

@Fox , pardon, permutovao sam. Doris Bizetic. E kad smo vec kod toga, da se nasalimo malo. Znas kad si mi pustao onu njenu pesmu na engleskom? Posle dan dva mi umrla baba. Zakljucak - NESRECA NIKAD NE DOLAZI SAMA.
Cranium Cranium   26.12.2017 u 20:45

Amaranthe - True

youtu.be/8bSq4eB9cO8

Malo skandinavije.

Svedjani su cudo jbt. Svuda ih ima, i svuda su jaki u muzici. Ovi su miks metala i elektro muzike. Ne svidja mi treci clan benda. Zaduzen za "samrtne ropce" zvukove, citaj urlikanje. Ali Elize sabija. Ona je vec ledjenda u svedskoj.
Cranium Cranium   08.01.2018 u 21:49

Guano Apes - Scratch The Pitch. youtu.be/38s-OtbT5jY

20 godina od izdavanja prvog albuma je obelezeno izdavanjem posebne verzije istog, krenuce se i na evropsku turneju i ja se nadam da ce doci u Srbiju opet. I danas mi je krivo sto nisam otisao na koncert 2011 kad su bili. . Msm da sam imao ispit ili nesto slicno, mada ne verujem. Pitaj boga sto ne odoh. Ne moze svako da slusa njihovu muziku. Zenski Chester sto se sirovosti tice i cista alternativa. Burazer. Savrsenost u nesavrsenosti. Uuuuuh kad bi dosli.
FoX FoX   08.01.2018 u 22:46

Au bre kran, sad mi krivo sto sam ti poslao tu pesmu...
Naravucenije, ne pustati Doris Bizetic tjst Bizetice..

Poslusacu ove pesme sto si okacio pa cu ti ubaciti 2, 3 alternative da vidim tvoje misljenje mada mislim da si ih cuo vec
Cranium Cranium   09.01.2018 u 00:33

FoX (08.01.2018/21:46)
Au bre kran, sad mi krivo sto sam ti poslao tu pesmu...
Naravucenije, ne pustati Doris Bizetic tjst Bizetice..

Poslusacu ove pesme sto si okacio p
Ma da li mislis da je to razlog bio.

Ali potrefilo se. .

Vazi, ajde bas me zanima koje su to pesme.
FoX FoX   09.01.2018 u 21:11

Uuuu dobra ova True Mada je spot bzvz nije za ovakvu pesmu :/

Hmmm, prva pesma koju čujem od Guano Apes Nije loše...verovatno imaju i bolje Doobar vokal..

Soundtrack-ovi iz igrice FlatOut 2
Fall Out Boy - Snitches and Talkers Get Stitches and Walkers

Nickelback-Believe It or Not Mada vidim da ih gotiviš

Yellowcard - Breathing Ova mi je baš kul
Cranium Cranium   09.01.2018 u 22:41

FoX (09.01.2018/20:11)
Uuuu dobra ova True Mada je spot bzvz nije za ovakvu pesmu :/

Hmmm, prva pesma koju čujem od Guano Apes Nije loše...verovatno imaju i bolje :
Slazem se, spot je ono...kapiram da su sponzori uleteli pa je moralo tako da ispadne. Mada Amaranthe kao bend....nemaju buducnost, jer im je treci clan katastrofa ziva. Izabrao sam True jer ga nema u toj pesmi. . Amaranthe ti je komercijalni metal u sustini, I nisam ih nesto istrazivao, znam ovu pesmu i jos par drugih srecom. Onog bolida ne bih mogao da slusam.

Naravno da imaju. Scratch The Pitch sam izabrao jer mi se slusala tada. Njihovi najveci hitovi, ako moram da biram su "Open Your Eyes, Lord Of The Boards i Big In Japan" Lord Of The Boards zna svako ko je ikada odgledao mashup zimskih sportova na eurosportu. Bukvalno himna. Meni dobri, jedan od bendova zbog koga sam ja zavoleo alternativu. Posebno zbog pesme "You Can't Stop Me". Za ove gore pesme sam bio mali, iako se i njih secam sa VIVE. Inace, riba je hrvatica. ;-)

Fall Out Boy? Nikad nisam bio u punk fazonu. Taj konstantni brzi ritam me smara. I Green Day koji je kao kralj zanra je meni smaracki. Fall Out Boy je imao po meni dobru fazu tamo negde 2007-2008 , pred raspad. Taj neki CD koji su izdali u tom periodu mi je dat na slusanje, i onako. Vrtelo se par dana. Par puta sam naleteo na njihove novije pesme I ono. Bolji su od svoje rane punk faze, ali nisu nesto sto bih ja slusao. Moze da se probere par dobrih pesama sigurno, samo ja nemam zelju da ih istrazujem.

Nickelback...gotivim ih, ali samo jednu fazu. Od 2000-2005. Posle je katastrofa.
Ali su izredjali hitova i hitova za to vreme, to stoji. Ova pesma je iz tog perioda. Naaaajs. Pravi rock.

Yellowcard...iskreno, prvi put slusam sa namerom da cujem. Ne volim punk. . I oni su ti bili popularni tu i tamo 2004-2005. Ne znam puno o njima jbg. Nije losa pesma, ali mi nekako klinacka.

FlatOut za soundtrack bira sve "zaboravljene bendove" izgleda.
Cranium Cranium   15.01.2018 u 21:47

j**eni Miroljub Petrovic. Palo mi na pamet dok sam pisao u m-chatu, lirika prigodna skroz.

I sad silujem repeat, ne znam ni ja sto.

Icon For Hire - Get Well youtu.be/iS8sqgBgzG8

Forum početna