Nove Serije
Forum Zabava Serije

atom atom   20.09.2018 u 10:38

History channel sci fi serija "Projekat Plava Knjiga".Izgleda kao zanimljiva mistery serija

Edy Edy   20.09.2018 u 20:16

Stargate Origins

Užas, 10 minuta epizode, ima ih 10. Nigdje veze, Goa'uld su vala loše odrađeni u odnosu na prvobitnu seriju.

Ocjena: 3/10, ovo je uvreda Stargate SG1 verziji.
atom atom   22.09.2018 u 21:21

The Haunting of Hill House(2018-)

Netflix objavio je prvi trailer i poster za njihovu novu horor seriju koja ce biti dostupna 12.oktobra.

Trailer je prilicno napet i jeziv,te se stice utisak da ce Netflix sa ovim projektom imati horor hit,i da ce nam zadati nocne more.

Radnja prati grupu braće i sestara koji su kao deca odrasli u onom što će s vremenom postati najzloglasnijom ukletom kućom u zemlji. Sada, kada su odrasli i primorani se okupiti radi porodicne tragedije nemaju izbora nego se konačno suočiti s duhovima njihove prošlosti – od kojih neki još uvek stanuju u njihovim glavama, a neki možda čak i stvarno stanuju u senkama famozne kuće…
Edy Edy   23.09.2018 u 11:01

Na vrh glave su mi ovi horori više :/ Samo horore pucaju, ili superherojske....
Edy Edy   28.09.2018 u 14:54

Altered Carbon (2018– )

Pogledao prve dvije epizode, glupost živa, a ima 8+ ocjenu na IMDb, mislim stvarno.

Ocjena: 3/10 (i ovo je previše, ali eto, radi efekata)

Fazon je da imate radnju koja se dešava u budućnosti, gdje su ljudi prešli na druge planete, i stvorili nakav čip koji ugrade u djecu dok su mala, koji drži kopiju ljudskog mozga, i u slučaju smrti mogu jednostavno ugraditi čip u drugo tijelo.

Imate leteće aute, zgrade koje se pružaju u više nivoe atmosfere, vanzemaljske biljke, i svašta drugo u prvoj epizodi.
Zašto onda ne valja? Zato što je sve to samo sporednja radnja, glavni dio je ustvari lik koji ima maltene PTSD, a nekvu blackops obuku ima, i probude ga da bi maltene bio deketiv i rješio ubistvo, a on ima nakve halucinacije. U svemu tome super naprednom scifi svijetu, oni gone priču detektivsku, gdje lik staje u nakav hotel ko iz 20tog stoljeća u americi, potpuno zanemare kulturu i sve ostalo bitno već vode priču o totalno nebitnim stvarima. Na kraju imate lošu glumu koju objašnjavaju pričom kao tijelo je teško kontrolirati i sl. Glupost živa, nakva cyberpunk glupost, ne vrijedi ničemu.
FoX FoX   29.09.2018 u 02:41

Edy (28.09.2018/12:54)
Altered Carbon (2018– )

Pogledao prve dvije epizode, glupost živa, a ima 8+ ocjenu na IMDb, mislim stvarno.

Ocjena: 3/10 (i ovo je previše, ali
Hahahahaha aaaa bez veze brateee... Stvarno šteta.

Dosadni su više sa tim detektivskim, kriminalističkim glupostima...

Na kraju imate lošu glumu koju objašnjavaju pričom kao tijelo je teško kontrolirati i sl.
Brukaaaa...
Edy Edy   03.10.2018 u 00:07

JA pogledao prvu epizodu od Manifest, pravo mi se svidjela! Sutra nastavim, pa ćemo da vidimo jeli održe kvalitet.
Edy Edy   03.10.2018 u 22:21

Pogledao i drugu epizodu od Manifest, praavo dobra. Serija je dosad super, preporuka.
FoX FoX   14.10.2018 u 14:05

Edy (02.10.2018/22:07)
JA pogledao prvu epizodu od Manifest, pravo mi se svidjela! Sutra nastavim, pa ćemo da vidimo jeli održe kvalitet.
Aaa pogledao i ja prvu epizodu Manifesta..

Pffff predvidljivo, dosadno, gluma loša + ima atmosferu tih jeftinih USA kablovskih serija...tipa Designated survivor, Limitless, The Whisperers itd.

Jest u početku zanimljivo ali već vidim u kom smeru ovo ide...
Ali ok ako se tebi svidja mada me čudi
atom atom   16.10.2018 u 21:13

Pogledao prvu epku The Haunting of Hill House
Sviđa mi se,malo je sporija,ali ima horora i misterije taman koliko treba.

Forum početna