The Odd Couple (2015)
Forum Zabava Serije

Cranium Cranium   21.06.2016 u 22:43

Priložena slika:

The Odd Couple je Američki sitkom koji sam juče provalio na IMDB. Ima ocenu 6,4 i verujem da je loš ali ja jednostavno moram da ga čekiram. Zašto? Jedan od dva glavna glumca je Metthew Perry.
Duuugo on ništa nije snimao, a da je bio zastupljen u fulu. Dajem ovoj seriji šansu. Skidam prvih 5 epizoda pa dajem sud.

Plot je sledeći. Dva ortaka i cimera sa koledza se posle dvadeset i kusur godina sreću, jer su obojicu šutnule žene. Rešavaju da opet budu cimeri, iako su različiti. Ne znam stvarno kakav je plot, nisam hteo da čitam. Videću kakva je serija. Ne očekujem ništa, ako je imalo smešna gledaću je. Metju je ipak legenda.

A daa, snimljene su dve sezone do sada.

Ovo je cast za sada.

1. Matthew Perry kao Oscar Madison
Priložena slika:

Sportski komentator, novinar itd. Poprilično neomiljen. Pljuje po svima. Stari šljam koji će za parče p**ke sve da uradi.

2. Thomas Lennon kao Felix Unger
Priložena slika:

Čistunac i dzangrizalo. Oskar ga jedva trpi a znaju se tolike godine. Žena ga izbacila jer joj se smučio. Nije ni čudo.

3. Lindsay Sloane kao Emilly
Priložena slika:

Ova riba živi sprat iznad njih, jaaaadna. I ona je neka smotana. Ali je fina i nekako simpatična.

4. Yvette Nicole Brown kao Daniel
[img]http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMTgzNzAzODUwMF5BMl5BanBnXkFtZTgwMzg4NzE2NzE @._V1_UX214_CR0,0,214,317_AL_.jpg[/img]

Ova je asistent Oscaru, ni ona nema dečka i smotana je. Ali nekako me nervira. Nije joj legla uloga najbolje.

5. Wendell Pierce kao Teddy
Priložena slika:

Ovaj crnja je gotivan. Debeo, pokušava da smrša. Papučar, žena ga zaj**ava. A ipak je šef Oscaru i Dani.
Cranium Cranium   22.06.2016 u 02:03

Odgledao prve tri epizode i mogu da kažem da je ovo gledljiva serija. Metju Peri sa tipičnim sarkazmom. Vidi se da su godine učinile svoje, trebalo mi je pola epizode da se naviknem na "dedeći" glas Metjua, tjst nije dedeći nego nekako teško izgovara reči. Kao da je pijan. Ali to je samo u prvoj polovoni prve epizode, posle se popravio i skoro se ne provaljuje da mu izgovor nije isti. Stvarno ne znam jel bio pijan na snimanju ili šta. A što se tiče lika, on glumi Oskara. Feliksovog prijatelja koji je sportski novinar. Zamislite da se ukrste Čendlerov humor i seksualni život pre Monike sa Čarlijem Šinom i njegovim boli me ku**c stavom. A njegov cimer Feliks je mešavina Monikine pedanterije i Šeldonovog smaranja. Postoji tu još 5 osoba koje su sporedne uloge, ali ima ih u svakoj epizodi. Oskarov šef crnac, koji je overweight i drži neke dijete. Oskarova asistentkinja, isto crnkinja. I dve hot komšinice. Tjst kao jedna je hot. Jedna plavuša koju muva Oskar kao naaajgori paćenik, a druga je gotivna meni skroz. Radi kao konobarica jer od prodaje i dizajniranja nakita leba nema. Inače pojma nema. I još jedan lik koji je neka sirovina, kao Barni iz Simpsonovih.

Uglavnom, nije loša serija. Za prekratiti vreme. Ništa specijalno, ali može da se gleda za sada.
DR_
Dr_Psycho  
 22.06.2016 u 23:44

I? Dalji utisci?
DR_
Dr_Psycho  
 22.06.2016 u 23:45

Metthew Perry je rodjeni Chandler
Cranium Cranium   23.06.2016 u 01:48

@Dr_Psycho (22.06.2016/21:44)
I? Dalji utisci?
Nisam gledao dalje. Večeras ću još dve epizode.
Cranium Cranium   23.06.2016 u 03:50

Odgledao još dve epizode. Meni je ovo sasvim okej serija.
Cranium Cranium   25.06.2016 u 23:38

@fox jesi ti gledao ovu seriju? Ja stigao do desete epizode. Desetu epizodu nisam odgledao. Večeras još dve. Šta znam, nije ni 10% smešna i zanimljiva kao prijatelji, šablonska je. Baš sve onako kako mrzim, ali opet gledam. Mejtu zmaj. Jednom Čendler, uvek Čendler. Gledao sam epizodu gde se on naljutio na Feliksa jer mu je ukrao slavu u softball-u. I napravili takmičenje u 5 disciplina. Pobednik uzima čast kao muškarčina. Ahahahahah. Ovaj Feliks seka persa, ali razgiban. Oskar (Metju) slabašan i nerazgiban. Uglavnom, ima Oskar svojih Čendler momenata iako mu je uloga drugačija.
FoX FoX   26.06.2016 u 05:07

Cranium, nisam gledao brt videh ovu temu i seriju sam stavio u watchlist na imdb pa kad budem imao vremena sigurno cu je pogledati
Cranium Cranium   26.06.2016 u 12:54

@FoX (26.06.2016/03:07)
Cranium, nisam gledao brt videh ovu temu i seriju sam stavio u watchlist na imdb pa kad budem imao vremena sigurno cu je pogledati
Počeli su i treću sezonu. Neće ova serija nadmašiti četiri sezone sigurno. Evo vidim nema prevoda od druge sezone. Ljudi odustali od prevoda. Po 300 skidanja na titlovi.com To im je malo ha? Ja ću je odgledati jer sam krenuo već i završavam prvu sezonu danas. (Ima samo 12 epizoda po sezoni) Joey nije imao više od 4 sezone. Neće ni ova sigurno.
Cranium Cranium   27.06.2016 u 15:31

I konačno se naterao da odgledam još te tri epizode iz prve sezone. Tako da, završio sam sezonu 1. Šta znam, dobra je serija. Ima tu dobrih epizoda i smešnih scena. Nije loša uopšte mada mi malo smeta što se serija pretvorila u "Šeldonizaciju". Ovaj Felix je na početku bio geek koji je naporan i koji je smarao Oskara. Posle se ispostavilo da je on i naporan i pametan i još 300 čuda zna. Od Oskara ostade sporedni lik koji služi da podrži lik Feliksa smarača a.k.a Šeldona. Ne kažem da se sve vrti oko Feliksa, samo više nije 50:50 , sad je 60:40 ako ne i koji procenat veća razlika. One epizode gde je Oskar malo zastupljeniji su odmah mnogo bolje od ostalih.

Videću kako će serija dalje da ide. Za drugu sezonu nema prevoda, tako da će mi za nijansu biti teže da propratim sve fore, ali bože moj. Čega nema, bez njega se može.

Forum početna