The Odd Couple (2015)
Forum Zabava Serije

Cranium   27.06.2016 u 15:31

I konačno se naterao da odgledam još te tri epizode iz prve sezone. Tako da, završio sam sezonu 1. Šta znam, dobra je serija. Ima tu dobrih epizoda i smešnih scena. Nije loša uopšte mada mi malo smeta što se serija pretvorila u "Šeldonizaciju". Ovaj Felix je na početku bio geek koji je naporan i koji je smarao Oskara. Posle se ispostavilo da je on i naporan i pametan i još 300 čuda zna. Od Oskara ostade sporedni lik koji služi da podrži lik Feliksa smarača a.k.a Šeldona. Ne kažem da se sve vrti oko Feliksa, samo više nije 50:50 , sad je 60:40 ako ne i koji procenat veća razlika. One epizode gde je Oskar malo zastupljeniji su odmah mnogo bolje od ostalih.

Videću kako će serija dalje da ide. Za drugu sezonu nema prevoda, tako da će mi za nijansu biti teže da propratim sve fore, ali bože moj. Čega nema, bez njega se može.
prikaži ceo post
Ovo je zadnji post sa prethodne strane.
Cranium Cranium   29.06.2016 u 01:53

Pogledao prve 3 epizode druge sezone bez prevoda, i vratili su balans izmedju Oskara i Feliksa. Serija je opet gotivna. Možda čak ima i malo više Oskara za sada. Što meni odgovara.

Ali ne pišem ovo zbog toga. U trećoj epizodi druge sezone se spominje Srbija. Koja boleština.

Feliks i Emili treba da idu negde, a Feliks je već rezervisao sto u Srpskom restoranu koji se zove "Taste Of Srebrenica". Koji crnjak majku ti j**em.

Forum početna