Terminator: The Sarah Connor Chronicles (2008/9)
Forum Zabava Serije

Welicak94 Welicak94   30.07.2016 u 01:48

Prvo što morаm dа kаžеm dа је ovo nајboljа sеriја koјu sаm poglеdаo u životu!
Ko је glеdаo Tеrminаtorа, znа ko је Sаrа Konor, mајkа Džonа Konorа budućеg voђе pokrеtа otporа u borbi protiv Skајnеtа, kompјutеrskе, sаmostаlnе mrеžе koја vodi rаt protiv čovеčаnstvа Sеriја sе odviја nаkon 2. filmа (Tеrminаtor 2 - Sudnji dаn) i prаvi posеbnu, pаrаlеlnu budućnost u odnosu nа 3. 4. i 5. film Po mеni, ovа sеriја od sаmo 31 еpizodu vrеdi višе od svа tri pomеnutа filmа i idеаlаn је nаstаvаk nа drugi dеo Tеrminаtorа.. Nаžаlost, nаkon 2. sеzonе sеriја је prеkinutа zbog slаbе glеdаnosti nа foksu (ј*b`o im pаs mаtеr аmеričku). Krај niје bаš idеаlаn јеr је prеkinuto gdе је nајzаnimljiviје i gdе sе postаvljајu nеkа pitаnjа nа koје vаm niko sа sigurnošću nе možе dаti tаčаn odgovor јеr nеmа 3. sеzonе. Sеriја је i porеd tog "kiksа" nа foksu i dаn dаnаs vеomа populаrnа i glеdаnа Nеću dа zаlаzim u dеtаljе i opisuјеm еpizodе, аli komе sе bаr mаlo svidеo bilo koјi dеo Tеrminаtrа, ovu sеriјu ćе prosto obožаvаti

IMDB OCЕNА 7,7
Što sе onlајn glеdаnjа tičе, imаtе nа onoј glupoј kinotеci (kinotеkа.bа) cеlu prvu i 70% drugе sеzonе, mаdа možеtе dа skinеtе prvu sеzonu OVDЕ а drugu OVDЕ

Priložena slika:

FoX FoX   30.07.2016 u 02:55

@Welicak94 (29.07.2016/23:48)
Prvo što morаm dа kаžеm dа је ovo nајboljа sеriја koјu sаm poglеdаo u životu!

A nisi ih gledao puno

Pa ne znam,nikad nisam gledao ovo brate...moraću da pogledam pošto sam veliki fan terminatora

p.s.šta bi ti bez kickass-a,makar kopija sajta bila u pitanju
atom atom   30.07.2016 u 11:02

Serija je glupa i nema nikakve veze sa filmom.I nema Švarcija...
twistex twistex   30.07.2016 u 16:04

..ovaj bila bi glupa sa swarcijem gledao sam je pre par godina..stvarno je bezveze sto su je prekinuli..
Tommy Tommy   30.07.2016 u 16:23

Prva sezona je ok, ima 13 epizoda i vodi nekud, 2 sezona ne vodi nikud i dosadna je, i nema smisla gledati, jer su ju prekinuli i ostavili ju nedovrsenu.
atom atom   30.07.2016 u 17:15

@twistex (30.07.2016/14:04)
..ovaj bila bi glupa sa swarcijem gledao sam je pre par godina..stvarno je bezveze sto su je prekinuli..
Ma nemoj Pa Terminator je popularan film upravo zbog Švarcija.
twistex twistex   30.07.2016 u 22:50

Ne kazem da nije..ipak je lepsa ona terminatorka

Forum početna