Torrent
Forum Tehnologija Internet

atom atom   23.12.2014 u 16:00

Welicak94 (23.12.2014/14:31)
atom, napisi mi 2 stvari zasto je tpb bio bolji od kickass-a?
Ne znam,meni je bio bolji Koristim i kickass takođe.
Welicak94 Welicak94   23.12.2014 u 16:45

FoX, upravo to, ja kad sam usao na tpb prvi put bio sam u fazonu "sta je ovo?" fajlovi laznjaci, nema pouzdanih izdavaca na koje naviknes, nego neki sve "slj" izdavaci, igrice im ne rade, greske pri instalaciji itd...
Udjem u torrent, nigde opisa, nigde slika, uputstva itd... Dok na kickass ima komentari , slike, opisi itd...
A ima jedan ruski torrent koji koristim za igrice, rutor.org , da vidite sta su torrenti kako to rusi odrade Ali sve je na ruskom tako da nama ne odg, ali uglavnom za igrice ima da se biraju koji ces jezik. Evo primera: za gta4 sam pretrazio citav kickass , zatim i tpb (tad) i koji god gta4 da skinem nije radio, trebala ona j**ena konekcija sa windows nzm ni ja kako vec, ali kako god nije moglo da se igra, tacnije nije mogla da se sacuva igra I na tom ruskom sam skinuo gta4 od R.G. Mehaniki, igrica radi besprekorno, torrent je se skidao po maximalnoj brzini svo vreme u opisu torrenta slike, uputstva za instalaciju, detaljan opis.... To nisam video na tpb , Atom a zbog cega ti je bolji? Nisi mi napisao ni jedan razlog zasto je bolji, a ja sam tebi naveo gomilu zasto je kickass bolji
atom atom   23.12.2014 u 17:09

Welicak,ne znam za tebe,ali ja nikada nisam imao problema sa igricama koje sam skidao sa tpb I uvek sam skidao od NONSteam-a igre,jer sam znao da su dobri.A to što ti skidaš od nekih tamo ''š' hakera to ti ja nisam kriv
Welicak94 Welicak94   23.12.2014 u 17:50

atom, i na kickassu ima nosteam-a njihove torrente i skidam na kickassu, dok ih na tpb nisam ni video
SRB
Srbenda  
 23.12.2014 u 20:34

Slusaj ovog sta je to posebno kod TPB? Samo to sto je najveci bt tracker na svetu, sitnica. Igrice ne rade? Svasta. To da je zastareo dizajn to stoji sto se sadrzaja tice prvi sidovi su uvek na tpb, ako znas sta je seed i bit torrent protokol? Ali bez pomoci wikipedie. Kome je bitno koji je bolji kad je sve to isto i sinhronizovano? Ako te brinu hackeri onda zaobidji torrente ili koristi privatne treckere...
Welicak94 Welicak94   23.12.2014 u 21:17

Srbenda, kako god, misljenja se razlikuju, meni je kickass bolji , i to je to i u proslim porukama sam napisao zasto je bolji.
SRB
Srbenda  
 24.12.2014 u 00:24

Pa i ja skidam od kickass. Bolje trazi na torrentz.eu/. Ovde pretrazujes vise torrent sajtova odjednom ;).
Tommy Tommy   26.12.2014 u 20:16

otvorena registraija za balkanelite.org
FoX FoX   31.01.2015 u 23:09

Najpopularniji sajt za razmenu torenata, The Pirate Bay, vratio se pod .se adresom na net i ponovo radi!

I pre nego što su najavili povratak, za 1. februar, ljudi koji stoje iza sajta pokrenuli su TPB i izgleda da sve radi. Gubitak sadržaja, kako tvrdi Torrent Freak portal, je neznatan, a poslednji dodati sadržaj datira od 9. decembra, kada su švedske vlasti zaplenile servere i prekinule rad sajta.

Od sutra se očekuje i dodavanje(vec su danas poceli da dodaju ) novih sadržaja, kao i da će proraditi linkovi Contact Us i ostali u podnožju sajta.

Feniks, mitska ptica, i dalje je na naslovnoj strani sajta i simboliše novi povratak torent "meke" iz pepela.

hmmmmm...e sad na kapiram...sta ovi upali pre mesec dana,pokupili par servera ,pohapsili sve i pustili ih posle mesec dana??
Cika Niki Cika Niki   31.01.2015 u 23:13

Fala onoj stvari da su ga vratili sad mogu filmove da skidam

Forum početna