Torrent
Forum Tehnologija Internet

FoX FoX   31.01.2015 u 23:14

Welicak94 (23.12.2014/11:16)
A sto svi zalite za tpb?? Nikad ga nisam koristio... Kickass je najbolji...
Pa moram da priznam...kickass je pre par meseci stvarno bio extraaaa,mogao si sve da nadjes na njemu..ali od skoro se pridrzavaju DMCA(uklanjanje piratskih linkova,ako neko ko poseduje autorska prava zatrazi uklanjanje istog,oni to i urade...uklone torent fajl sa sajta) evo primera...kickass.so/left-4-dead ... .html (Removed by the request of copyright owner, 1 month ago) eee fora je sto TPB ne mari za taj DMCA...
FoX FoX   31.01.2015 u 23:16

SpAgEtE (31.01.2015/22:13)
Fala onoj stvari da su ga vratili sad mogu filmove da skidam
Pa mogao si i bez njega da skidas Ali dobro,gigant se vratio pa ce biti jos lakse naci odgovarajuci torrent
Cika Niki Cika Niki   31.01.2015 u 23:16

pametni ljudi al ja msm da na kickass ima vise nekih torenta nisam siguran kad sam skidao neku igricu na tpb bilo dva torrenta a na kickass 6-7
Cika Niki Cika Niki   31.01.2015 u 23:17

FoX (31.01.2015/22:16)
Pa mogao si i bez njega da skidas Ali dobro,gigant se vratio pa ce biti jos lakse naci odgovarajuci torrent
Znam nego na tpb imas ono kao browse torrents pa izaberes movies i onda kliknes SE i vidis najnovije filmove
FoX FoX   31.01.2015 u 23:26

Pa imas to i na kickass kickass.so/movies/

a imas i ovo kickass.so/browse/
kliknes na ovo sto sam crvenim isto imas i za serije,igrice..

Priloženi fajl : wew.jpg (0.07 MB.)
Uloguj se se pa možeš da preuzmeš ovaj fajl!
Cika Niki Cika Niki   31.01.2015 u 23:27

Hhahah au jbt kako to nisam video
FoX FoX   31.01.2015 u 23:29

hahahaa jbg,ni ja nisam u pocetku pa se jednom zainatio i 2,3h cackao da vidim gde se sta nalazi
Edy Edy   31.01.2015 u 23:51

mashable.com/2015/01/31 ... back/

Da napomenemo: Vlasnici nisu uvijek isti TPB je već mjenjao i admina i servera i vlasništva i domena. S obzirom da se sve odvija u tajnosti kad je riječ o vlasništvu i održavanju, teško je znati ko je sad pokrenuo ovo

Glasine imaju da će biti problema sa administracijom trenutnom, kako kaže torrentfreak. To vjerovatno pokazuje da ljudi iza ove verziju nisu u potpunosti isti.
Edy Edy   31.01.2015 u 23:55

mada ljudi, ako ćemo pravo svejedno je

Moreš i na google kucat i samo dodat torrent i izbacit će vam šta tražite ako je riječ o TV serijama, 24h nakon premijere to kopije na youtube se pojave uvijek. Sklone ih u roku od 2-3 sata, ali pojave se uvijek drugi Ako nije na youtubeu ima na dailymotion i sl.

Ja ionako više volim kickass ljepši interfejs a imam alluc.to za direktan stream ili imaju oni PopCorn time klijenti za stream preko torrenta ako baš hoćeš (Preporuka: Flixtor)
FoX FoX   31.01.2015 u 23:56

Aha znaci njega vodi kako ko stigne jedna grupa zavrsi svoj posao u zatvoru,pa dodje druga i tako u krug jadni oni

Update: A former TPB staffer informed TorrentFreak that the moderation interface is indeed gone.
Earlier this week TPB staff already told us that they would be locked out of the reborn site. This kind of streamlining would make the site easier to manage and the risk of being brought down for a third time.

However, these planned “optimizations” caused mutiny among the site’s original staff members.

Forum početna