Torrent
Forum Tehnologija Internet

Edy Edy   31.01.2015 u 23:59

FoX (31.01.2015/22:56)
Aha znaci njega vodi kako ko stigne jedna grupa zavrsi svoj posao u zatvoru,pa dodje druga i tako u krug jadni oni

Update: A former TPB staffer informed TorrentFreak that the moderation
ma vala je svejedno možemo i mi pokrenuti svoj ako hoćeš Ima source iz 2013 koji je leakovan nekad msm a imam i openbay koji je msm open source. (Old Piratebay na isohuntu kako ga zovu). kako god da okreneš, nije bitno vala
FoX FoX   01.02.2015 u 00:02

Pa i nije bas svejedno Mozes ti da nadjes svasta ali pitanje da li je fake itd...eto bas pre nedelju,dve skinuo neki noviji film,ne znam tacno kako se zove(nema ga na kickass,pa sam morao neki drugi torrent sajt) i ja skinuo,kad ono 2h traje film,i ide zvuk od nekog francuskog filma a videa nema,nego neku sliku ubacili i kao na toj slici sto se vrti 2h pise da fali taj i taj kodek,link za download kodeka imate u readme fajlu itd...i neko ko nije bas bistar poveruje u to i ode na taj sajt i ko znas sta ga tamo ceka
Edy Edy   01.02.2015 u 00:11

FoX (31.01.2015/23:02)
Pa i nije bas svejedno Mozes ti da nadjes svasta ali pitanje da li je fake itd...eto bas pre nedelju,dve skinuo neki noviji film,ne znam tacno kako se zove(nema ga na kickass,pa sam morao neki drug
isto to imaš i na piratebay ako ne paziš ima i na kickass kad je u pitanju piraterija ako ne preuzmeš rizik nema ti druge

Kad smo već kod filmova i serija, evo dva dobra sajta da postavi ovdje

alluc.to <- Video search
dir.alluc.to <- stari alluc
watchseries.ag <- Tonu TV serija

Sve super stranice pa pogledajte alluc je postao tražilica streamova ja sam batalio torrent sem za aplikacije i sl. Stare filmove ne mogu naći preko torrenta isto važi i za stare sezone serija. koji će mi vrag onda. Jedino da skinem neki HD film, a to mi ne treba ;)
FoX FoX   01.02.2015 u 00:30

Pa ima ali na kickass bar imas komentare(ima i na tpb ali nekako je muljavo tamo),ako ima vise od 10pozitivnih komentara + da su od korisnika koji su na kickass duze vreme i koji imaju ok rejting e to mi je merodavno woow ovaj za serije zadnji je dobar,samo ja vise volim download i volim da seed-ujem,taki sam jbg
Edy Edy   01.02.2015 u 00:35

što ti je draže? niko živ ti ne gleda siduješ li ti ili ne watchseries.ag/serie/th ... _dead bookmark staviš i miran
FoX FoX   01.02.2015 u 00:39

Pa zato sto ja svaku seriju narezem na dvd a volim da delim i da ucestvujem u pirateriji
Edy Edy   01.02.2015 u 00:49

FoX (31.01.2015/23:39)
Pa zato sto ja svaku seriju narezem na dvd a volim da delim i da ucestvujem u pirateriji
to je planiraš ponovo gledati? eee sad sam skontao super temu da otvorim
FoX FoX   01.02.2015 u 02:00

Pa da , volim da imam u arhivi Da se obezbedim na vreme,ko zna sta ce biti za par godina,mozda bas stanu na put pirateriji,nije ne moguce
Tommy Tommy   01.02.2015 u 04:12

FoX (01.02.2015/01:00)
Pa da , volim da imam u arhivi Da se obezbedim na vreme,ko zna sta ce biti za par godina,mozda bas stanu na put pirateriji,nije ne moguce
prije ce tebi cd/dvd-i propasti,pogotovo ako ih drzis u kutiji naslagane, nego oni stanu na kraj pirateriji.
sto ne nabavis pozivnicu za neki privatni torrent, privatni torenti su bolji jer uvijek ima seedera, a na ovim normalnim seeda se samo popularno.
Edy Edy   01.02.2015 u 16:07

Tommy (01.02.2015/03:12)
prije ce tebi cd/dvd-i propasti,pogotovo ako ih drzis u kutiji naslagane, nego oni stanu na kraj pirateriji.
sto ne nabavis pozivnicu za neki privatni torrent, privatni torenti su bolji jer uvijek im
tačno tako Ne mogu oni iskorijeniti pirateriju Ako ukinu internet ima da ga nanovo izmislimo a ograničiti anonimnost na internetu je nemoguće sada Evo pokušava da se uvede IPv6 pa su patnje a ne da nanovo redizajniraju sve protokole i pristupne tačke Eto nek nekim čudom ukinu anonimnost i nek se prati tačno ko šta radi putem neki online ličnih isprava (hipotetski rečeno). Šta onda? Opet imamo tonu wifi protokola punih rupa koje svak more provalit Uvalim se komšiji i njemu nabijem policiju na vrata Ako poprave i to, opet imamo malware i trojance... koristiti tuđe računare kao pristupne tačke.. morali bi napraviti 100% sigurnost kad je u pitanju tehnologija a to je nemoguće

Forum početna