The Exorcist (2016-)
Forum Zabava Serije

FoX FoX   24.09.2016 u 23:44

Priložena slika:

Serija The Exorcist (Egzorcist) je opisana kao moderan prikaz knjige, prethodno adaptirane u čuveni istoimeni horor film. Serija prestavlja psihološki triler koji prati dva veoma različita čoveka – Oca Tomasa Ortegu i Oca Markusa Lenga – koji se suočavaju sa slučajem demonske opsednutosti i borbom sa pravim zlom.

Premijera serije je 23.09.2016 na FOX televiziji.
Žanr: Drama Horor/Natprirodno Misterija Triler
Trajanje epizode: 40 min.
Autor:Jeremy Slater

Upravo sam odgledao prvu epizodu i baš mi se svidela.Mislim da će ovo biti odlična serija i biće sve ono što sam očekivao od serije Outcast...Ovde je reč o demonima i to su odmah otkrili,a ne kao u outcast...završila se prva sezona a ja još ne znam da li su demoni ili vanzemaljci u pitanju...
Sve u svemu,odlična prva epizoda i jedva čekam sledeću.Video sam najavu za ovu prvu sezonu i mislim da će serija biti odlična
Cranium Cranium   24.09.2016 u 23:48

A doookle više ovaj egzorcizam. Videću kako ćeš da komentarišeš dalje epizode.
atom atom   25.09.2016 u 11:25

Ja još nisam pogledao,prvu epizodu,sačekaću komentare za drugu pa ću da vidim.
FoX FoX   25.09.2016 u 11:52

Cranium, hahah a šta dokle..tek su 2serije o tome izašle u zadnjih 20godina u zadnje vreme ima dosta horror serija ako se ne varam...
Inače,svi se valjda sećate filma exorcist iz 1973 koji je osvojio 2oskara...e po tom filmu je i ova serija...tako da bi trebalo da bude dobra mada ne mora da znaci a i prikazuje se na FOX TV..kvalitetna je bar sam to mogao iz prve epizode da zakljucim Videćemo.
Cranium Cranium   25.09.2016 u 12:23

Mislim i na filmove i na serije. Hiljadu filmova i serija je snimljeno na foru egzorcizma. Smorilo jbt.

Videćemo, samo ti ažuriraj temu.
atom atom   03.10.2016 u 20:47

Pogledao sam prvu Šta znam,za sada mi je dobra,ali prva epizoda Outcasta mi je bila dosta mračnija i jezivija.Sutra ću da pogledam i drugu pa ćemo videti.
atom atom   04.10.2016 u 22:00

Druga epizoda bolja od prve(barem meni)

Spoiler: Samo registrovani korisnici mogu da vide spojler.
FoX FoX   06.10.2016 u 04:50

atom, Odgledao sam i ja malo pre drugu epku.
Ma extra bre.Prva sezona će sigurno biti odlična jer ima 5,6epizoda a sve se zahuktava velikom brzinom.
FoX FoX   10.10.2016 u 06:11

Ne sećam se da je neka serija koju sam gledao uspela da veže 3 dobre epizode
Kod većine serija,obično jedna epizoda bude extra pa sledeća loša pa sledeća malo bolja i tako u krug...sa ovom serijom to nije slučaj
Treća epizoda je isto dobra Završnica epizode je brutalna u svakom smislu
FoX FoX   23.10.2016 u 16:36

četvrta epka nije loša ali zato je peta dosta bolja

Forum početna