Sci-Fi filmovi
Forum Zabava Film

atom atom   02.06.2020 u 14:20

Da li zna neko gde mogu naći ovaj film da skinem? Ali da bude dobar kvalitet. Našao sam neki webrip ali je rezolucija baš mala(720x304).

Welicak94 Welicak94   02.06.2020 u 19:54

rutor.info/torrent/7595 ... tunes
Izvol'te 1080p WebDL
FoX FoX   07.06.2020 u 20:54

Rise of the Planet of the Apes (2011)

Opis: Radnja filma smeštena je u sadašnje vreme, u San Francisko, gde eksperimentisanja sa genetskim inženjeringom vode razvoju inteligencije kod majmuna. Ta arogancija ljudske vrste dovešće do početka rata za premoć između ljudi i majmuna.

Zanimljiv film. Solidna gluma.

Može ocena 8/10
FoX FoX   14.06.2020 u 23:16

Završio sam sa trilogijom.
Dawn of the Planet of the Apes (2014) - Dobar. 7.5/10

War for the Planet of the Apes (2017) - Zadovoljan sam završetkom. 7.5/10

Prvi deo se ipak izdvaja ali možda sam više uživao u 2 i 3 delu.
Zanimljivo koliko u prvom delu ima povezanosti sa trenutnim dešavanjima oko covida 19. Kako se virus lako proširi kad izadje iz labaratorije itd.

Ipak, iako sam veliki fan naučne fantastike, nisam uspeo baš da se 100% uživim u celu priču oko majmuna al ajd sad
Spoiler: Samo registrovani korisnici mogu da vide spojler.
twistex twistex   24.06.2020 u 22:20

Attraction-2017
Invasion-2020
Dva ruska o vanzemljacima..dakle u prvom delu jedan zaluta u Rusiju..tu nadje curu kojoj je otac neki general a momak neki izgubidanovic..drz ne daj nekako ljubav pobedi i onda dodje drugi deo gde naravno ljubav opet pobedi..a dobro nije ceo film o ljubavi..ima tu dosta spec efekata..akcije ali i nekih iritantnih delova te pokusaja humora koji mi je bio na nivou decjih filmova..sve u svemu zbirna ocena 7/10
FoX FoX   15.08.2020 u 19:49

Nakon mesec i po dana, odgledao sam napokon neki film...i to ruski.

Sputnik (2020)

Opis: 1983 godina je, dva astronauta se vraćaju iz svemira na Zemlju. Oni se prizemljavaju van protokola, jedan od njih umire, dok se drugi ne seća kako mu je kolega umro i šta je pošlo po zlu.

Solidno. Koliko mogu da zaključim, ruski filmovi se uglavnom oslanjaju na kopiranje holivuda u svemu.
Dobra atmosfera a i gluma nije loša.

Može ocena 5.5/10
zenon zenon   15.08.2020 u 20:56

Pogledao sam tek juce ovaj film.Ocekivao sam kompleksniju pricu ali s obzirom da je ruski nisu ga lose odradili.
twistex twistex   23.08.2020 u 20:37

Project power-2020
Imas tamo neku moc al samo na pet minuta..pogodan za silne nastavke ako se nekom nisu smucili xmenovi i slicni..7.5/10
zenon zenon   28.08.2020 u 10:14

Train to Busan 2
Zabavan film. Nema veze sa prvim delom i radnja se odvija 4godine nakon prvog dela. Dobri su ovi korejanci.
Ocena moja 7/10
FoX FoX   28.08.2020 u 18:24

zenon (28.08.2020 / 08:14)
Train to Busan 2
Zabavan film. Nema veze sa prvim delom i radnja se odvija 4godine nakon prvog dela. Dobri su ovi korejanci.
Ocena moja 7/10
Odgledao i ja juče Train To Busan 2 - Peninsula

Opis: Radnja filma odvija se četiri godine nakon dešavanja u filmu ‘Train to Busan‘.
Korejsko poluostrvo je opustošeno i Jung-seok, bivši vojnik koji je uspeo da pobegne u Hong-Kong, dobija misiju da se vrati i neočekivano susreće preživele..

CGI je zanimljiv, grafika u pojedinim scenama me podseća na neku trkačku video igricu ali mislim da je ovo i prvi zombi film gde sa vozilima gaze hrpu zombija I to više puta.

Film bi po meni bio još bolji da nema nekih "emotivnih" scena, bespotrebne brutalnosti i nekih klišea... Mislim da je to loše odradjeno, bar ja nisam osetio neku preteranu konekciju sa likovima jer nekako na silu forsiraju te emocije.
A i predvidiv je na trenutke. Lako su mogli da izadju iz šablona i film bi bio još zabavniji, ali šta je tu je.

Sve u svemu, zabavan zombi film (iako nisu u centru pažnje). Po meni jedan od boljih zombi filmova u poslednje vreme.

Daću mu ocenu 8/10 a možda bi bila i veća da nije bilo gore pomenutih stvari.

Forum početna