Sci-Fi filmovi
Forum Zabava Film

FoX   18.02.2024 u 17:14

@Edy, Možda ti legne, možda ne. Meni jeste, jer sam bio u wtf fazonu.
Spoiler: Samo registrovani korisnici mogu da vide spojler.

Svakako, originalan film.
Ovo je zadnji post sa prethodne strane.
twistex twistex   10.10.2024 u 07:54

Podsetio sam se prve platforme da bi odma posle pogledao drugu Platformu
Mnogo slabije,nije mi se svideo
Tu su se malo vratili u proslost..gledamo kako su ljudu podeljeni na barbare koji jedu dok se ne prezderu i ove druge koji bi da uspostave red da bi svi dobili podjednako,imaju neke zakone i tako..kraj opet nidje veze kao i prvi..mozda cekamo jos neku platformu za smisleni zavrsetak 5.5/10
twistex twistex   23.10.2024 u 09:32

Caddo lake-2024
Evo jedan film vredan pomena,najzanimljiviji u ovoj godini
Gledao sam ga juce i danas da poslozim kockice ali mislim da ih nisam poslozio bas sve.
Jezero iz naslova u odredjeno vreme na odredjenom mestu otvara neki portal i mozes da zavrsis u nekoj drugoj godini sto je i dovelo do jedne porodicne zbrke..nije da nije bilo slicnih filmova ali dobro je uradjen..evo 8/10
FoX FoX   13.11.2024 u 15:51

twistex (23.10.2024 / 09:32)
Caddo lake-2024 Evo jedan film vredan pomena,najzanimljiviji u ovoj godini Gledao sam ga juce i danas da poslozim kockice ali mislim da ih nisam poslozio bas
Odgledao sam i ja Caddo Lake.
Dobar! Jest me malo zabolela glava pred kraj filma pa sam pauzirao i brzo skapirao šta je pisac hteo da kaže
Jedino možda prvih pola sata nije ništa spec ali posle toga, zanimljivo.

twistex twistex   12.11.2025 u 21:23

FoX (14.06.2021 / 01:03)
@atom, Hoću. Pretpostavljam da je dosta bolji Durante la tormenta aka Mirage (2019)  Opis: Misteriozna interferencija između dve vremenske epohe će iza
E upravo odgledao ovaj..reko chatgpt daj mi neki ko contratiempo i od svega sto izaslo samo ovaj nisam gledao..meni je bio odlican.konacno malo da se jezim..skoro zaboravio kakav je to osecaj kad gledas neki film..pogodio sam jednu stvar u vezi detektiva dok mi druga nije pala na pamet..od mene 9/10
twistex twistex   23.03.2026 u 11:37

Project hail Mary-2026
Wow ja odusevljen..uzivao sam za sve pare
Dakle pratimo lika u svemiru..izgubio pamcenje ali uskoro i mi i on saznajemo da je na vaznom zadatku da spase covecanstvo
Velika preporuka 10/10

Forum početna