Sci-Fi filmovi
Forum Zabava Film

twistex twistex   15.11.2020 u 10:05

Crawlspace-2012
Negde ispod zemlje u australijskoj oblasti 51 desava se neki incident..vojska poslata da izvidi situaciju i pronalazi cudnu devojku koja je ocigledno prezivela neke naucne testove..ok za jednom pogledati..5/10
Occupation-2018
Tokom jedne fudbalske utakmice dolaze vanzemljaci..grupa sarolikih ljudi,njih deset,se ugurava u neki kombi i bezi sa lica mesta..uskoro rese da pruze otpor..izgleda dobro ali gluma i ponasanje likova nije dobro..nijedan od tih desetoro nije mi bio interesantan da bi se vezao nekako uz ekran..4/10
Aniara-2018
Svedski sci fi o ogromnom svemirskom brodu koji putuje od zemlje do marsa posto je zemlja skoro pa unistena..dosta ljudi je u njemu i tokom putovanja imaju razne zanimacije..igraonice..restorani..klubovi..bazeni..ali ono sto je trebalo biti putovanje od tri nedelje pretvara se u mnogo mnogo vise kada brod skrene sa kursa ..e sad ono ..dolazi do izrazaja ljudska priroda..ok je sto nisu mnogo potencirali neke stvari..8/10
zenon zenon   15.11.2020 u 17:49

greenland 2020
Zanimljiv apokaliptican film.Kometa Klark preti da izbrise celu ljudsku rasu.
6/10
twistex twistex   19.11.2020 u 11:06

Greenland-2020
Ima pozitivnih ali ima i dosta negativnih stvari..prvo nadao sam se da nece biti neki bolesnik kome ocajnicki treba dati neki lekic ili inekciju..i normalno da sam se uzalud nadao i samim tim sam se razocarao tako da i ono dobro u filmu vise nije bilo dobro..dakle oce neka kometa da udari u zemlju i vlade izabrale neke ljude i salju ih u sklonista..e sad neke stvari u spojleru
Spoiler: Samo registrovani korisnici mogu da vide spojler.

Dakle dosta napet i dobro odradjen ali predvidljiv i na momente iritantan..6/10
Welicak94 Welicak94   22.11.2020 u 23:29

E jes vala na momente iritantan...
Odgledao i ja Greenland (2020).
Ja dajem 5/10.
twistex twistex   24.11.2020 u 11:50

Solitary-2020
Zemlja vise nema resursa i salju se (ni manje ni vise) kriminalci da nasele neke druge planete ..sve je to nebitno jer mi pratimo samo dva lika musko i zensko koji se nalaze u jednoj kapsuli i treba im pomoc da se vrate na zemlju jer im je neko sabotirao brod..da pravim listu najgorih filmova koje pogledah u 2020 ovaj bi bio kandidat za prvo mesto..tu ne racunam one koje sam pogledao samo pocetak npr Jiu Jitsu koji sam izdrzao pola sata

Prospect-2018
Otac i cerka na nekoj planeti u potrazi za blagom..nalecu na drugi par tragaca..previsoka ocena na imdb nista posebno 4/10
atom atom   25.11.2020 u 20:55

Boss Level(2020)

Žanr: Sci fi, Action,Comedy
Uloge: Frank Grillo,Mel Gibson

Opis: Bivši član specijalnih jedinica je zarobljen u vremenskoj petlji na dan svoje smrti.

Solidan time loop film. Može 6,5/10
twistex twistex   28.11.2020 u 10:32

The cave-2005
Mozda sam ovaj i gledao pre jedno sto godina..skupina od nekoliko naucnika istrazivaca ulaze u pecinu..ostaju zarobljeni i uskoro shvataju da su im neki "vragovi" za petama..solidno ali nista posebno 6/10

Danas gledam Tenet..ako mi se svidi a nista mi ne bude jasno gledacu ga dva puta..ako mi se ne svidi i takodje mi nista ne bude jasno onda samo jednom
twistex twistex   30.11.2020 u 11:26

Tenet-2020
Nisam bas sve razumeo..svideo mi se ali ne bas toliko da ga pogledam dva puta..realna ocena na imdb..i od mene 7.5/10

Boss level-2020
Zanimljiv zabavan sa par dobrih forica..nejasan iliti nedovrsen kraj pa ocena manje 7/10

2:22-2017
Jos jedan australijski..jednom liku se svakog dana desavaju neka prividjenja ili sta vec koja dovede do nekog dogadjaja u 2:22..uglavnom dosadan prozet je malom misterijom pa sam pogledao da kraja ..ljubavni par nema tu neku hemiju..jedva 5/10
FoX FoX   07.12.2020 u 16:30

twistex (30.11.2020 / 10:26)
Tenet-2020
Nisam bas sve razumeo..svideo mi se ali ne bas toliko da ga pogledam dva puta..realna ocena na imdb..i od mene 7.5/10
Juče sam krenuo da gledam Tenet-2020... Film traje 2.30h.
Prekinuo sam na 40min filma... hteo sam i ranije ali eto ajd rek'o da mu dam šansu. Ali kad sam video o čemu se radi nije mi bilo nešto zanimljivo...

Ne znam da li da nastavim sa gledanjem.... Prebrzo se sve dešava, brzo pričaju, preskaču scene. Kao da sam pustio film na 2x brzinu.....

Spoiler: Samo registrovani korisnici mogu da vide spojler.
atom atom   07.12.2020 u 16:57

Najlošiji Nolanov film ubedljivo. Dosadan,prazan... Ne kapiram ocenu na imdb,ni sav taj hajp...

Nolan prop'o

Forum početna