Sci-Fi filmovi
Forum Zabava Film

Edy Edy   18.10.2021 u 21:05

@FoX, oooo pogledao se K Pax 7.5, solidna ocjena, u mene je veća, ali svakom svoje. Meni malo nostalgija diže ocjenu gore
Edy Edy   18.10.2021 u 23:16

Freaks (2018)

Film je totalno ludilo.

Ocjena: 9/10.

Mogu reći dosta stvari o filmu. Ali mislim da je ocjena sasvim dosta. Pravi SciFi, rjetko naći ovih dana. Glavni lik je djete, ali gluma je stvaarno dobra. Specijalni efektu su odlični. Sve u svemu, velika preporuka. Blizu sam da mu dam 10tku.

Ovo sam vidio u Foxa ovdje, on mu dao 6icu, nez, ali meni je stvarno odličan.
FoX FoX   08.11.2021 u 00:43

@edy Poslednjih par godina Sci-Fi žanr mi je redovno na repertoaru ali Freaks po meni, ništa specijalno. Ali drago mi je da se tebi svideo

Finch (2021) 

Opis: Na postapokaliptičnoj zemlji, robot, napravljen da zaštiti život voljenog psa svog tvorca, uči o životu, ljubavi, prijateljstvu i šta znači biti čovek.

Tom Henks u glavna i jedina uloga   Super film. Moglo je biti bolje ali možda dobijemo zanimljiviju priču ako se odluče za drugi deo.

Od mene 7.5/10
twistex twistex   10.01.2022 u 09:40

Dont look up_2021
Naucnik i studentica pronalaze kometu koja ce 100 posto da opali o zemlju.. Sad njih dvoje pokusavaju to da objasne svetu ali ih vecina ne shvata ozbiljno..posebno ne predsednica USA.. Isto tako i mene bas briga za ovaj film i sto ima dobre glumce i sto ima dobru ili skrivenu poruku jer sve to izgleda dosadno, nezanimljivo i nije smesno 5.5/10

Needle in a Timestack_2021
Ok u buducnosti je moguc time travel te lik hoce da vrati vreme da bi mu se bivsa vratila.. E pa ona je sad sa drugim likom koga mozda voli vise i to moze biti prava ljubav.. Tako da i taj drugi ne sedi skrstenih ruku nego i on odlazi nazad da promeni nesto.. Dakle sci fi ljubic koji uopste ne lici da je A produkcija iako imaju jednog Orlanda Bluma.. To i smeta jer je bas amaterski i prica je na kraju ispala nikakva 3.5/10

Swan song_2021
Kloniranje tek sto je omoguceno.. Glavni lik je tek treci pacijent.. Znaci on je bolestan i dani su mu odbrojani te hoce da se njegov klon brine o njegovoj zeni i sinu.. Ali ima par dilema.. Mislim ovo je optprilike i opis na imdb i sve sto se dogadja u filmu.. Znaci nista komplikovano i previse obican za moj ukus 6/10
Black box_2020
Hteo sam da ga gledam cim se pojavio ali nije bio prevod i eto tek sad.. Jedna zanimljivost gledao sam ga 9.1 dok su ga Fox i Cranium gledali 8.1 i 7.1 samo prosle godine, barem tako izgleda sudeci po postovima.. Ha ha.. Dobar dobar od mene 8/10
FoX FoX   25.02.2022 u 23:41

twistex (10.01.2022 / 08:40)
Dont look up_2021 Naucnik i studentica pronalaze kometu koja ce 100 posto da opali o zemlju.. Sad njih dvoje pokusavaju to da objasne svetu ali ih vecina ne sh
Odgledao i ja Dont look up (2021).
Meni je film donekle ok. Ima ok poruku. 
Ništa specijalno ali od mene 6.5/10

Podsetio me na našu temu Šta bi ste radili da je smak sveta?
A za "Black Box". Hahah zanimljiva koincidencija
twistex twistex   30.03.2022 u 17:54

The Adam Project-2022
Lik iz buducnosti zavrsava u proslosti kod svog mladjeg sebe pa zajedno odlaze jos u proslost kod svog tate.. Valjda da sprece da izmisli putovanje kroz vreme.. Dal zbog raspolozenja meni je film bio "ravan" i jedino i to retko te trgnu opaske R. Rejnoldsa.. 6/10

Black Crab-2022
Postapokalipticni svet..bio valjda neki terorosticki napad vlade pale..tamo vamo.. Mi pratimo glavnu junakinju koja zajedno sa jos 5 vojnika mora da predje odredjeni zaledjeni put na klizaljkama i da isporuci neki paket..solidno, drzi paznju ali samo za jednom pogledati 7/10
twistex twistex   29.01.2023 u 23:26

M3gan.. Ja cu ovo po sci fi da stavim jer vise je to nego horor..prenaduvan..posebno onaj ples koji uporedjuju sa Sredom a nista specijalno.. Znamo znamo da su mobilni telefoni zamenili roditelje..mozda ce i ove lutke u buducnosti..nego meni jedna stvar bode oci.. Bas u toj sceni plesa M3gan nalazi ni manje ni vise nego machetu..ma ajde.. Otkud u poslovnoj zgradi macheta.. Od mene 5.5/10
FoX FoX   17.02.2024 u 18:20

Share? (2023)

Čovek se bori za preživljavanje nakon što se probudi sam, zarobljen u društvu primitivnog kompjutera.
Prvi dugometražni film koji je u potpunosti snimljen iz jednog fiksnog ugla kamere.

Zanimljiv film. Nit sam gledao trailer nit sam čitao opis i baš me je iznenadio film. Na kraju dobra poruka filma. Od mene 6.5/10
Edy Edy   18.02.2024 u 16:25

@FoX, Ooo, zanimljiv je ovaj. Michael Fassbender ? Odličan je bio kao Magneto, sad me baš zanima.
FoX FoX   18.02.2024 u 17:14

@Edy, Možda ti legne, možda ne. Meni jeste, jer sam bio u wtf fazonu.
Spoiler: Samo registrovani korisnici mogu da vide spojler.

Svakako, originalan film.

Forum početna