Sci-Fi filmovi
Forum Zabava Film

ICE
IcE  
 24.07.2015 u 20:56

nesto na foru "Lucy" ? isto na shemu otkljucavanja delova mozga i njegovog kapaciteta
Cranium Cranium   24.07.2015 u 23:34

@twistex (24.07.2015/08:01)
The Lazarus Effect(2015)..ne znam dal valja razmisljati o ovom filmu posle gledanja..ali evo dve teorije njoj su odblokirani ostali delovi mozga koji mi ne koristimo i eto ona je sad super zena sa u
Pravi odgovor je jedna rečenica iz filma. Evolucija se odvija sporo sa razlogom. Tako da niti je ona kao ĉovek 21 veka spremna na toliki slobodno može da se kaže napredak u evoluciji, niti je mesto sa koga su je vratili sjajno i bajno da bi sve bilo okej. Koliko se sećam, ona je bila u paklu jer je zapalila one ljude kao dete. Dakle, staro potisnuto sećanje plus hiper aktivnost kore mozga i eto ga. Predobar film po meni. Zbrzan malo, ali koncept filma za medalju.
twistex twistex   25.07.2015 u 14:48

Ja da se uhvatim za tu rečenicu..znaci evolucija će prvo da nam omogući da pomeramo stvari našim umom..onda slobodno može da nam oduzme ruke jer nam neće trebati..takođe šta će nam noge ako možemo da lebdimo u vazduhu rat će biti neizbežan jer neki ljudi jedva čekaju da dobiju neku moć koju bi iskoristili na najgore moguće načine..ako je to evolucija i ako najjači opstaju meni se ne živi u tom svetu..
Cranium Cranium   25.07.2015 u 17:44

Eeeeh gde ti ode. Kada mi dodjemo u to stanje da koristimo 100% mozga, biće ne 2015 nego 20015 godina. A do tada će biti razne tehnologije jače od našeg pomeranja stvari i lebdenja. A i ko garantuje da se nećemo uništiti do tada? Daleko smo mi od 15% a kamoli od 100%
KinG KinG   31.07.2015 u 03:20

Interstellar.. trenutno moj omiljeni film od svih koje sam gledao
FoX FoX   31.07.2015 u 03:32

Insurgent
Ne znam da li gresim ako kazem da je film...zivo sranje Mislim volim ovakve tipove sci-fi filmova...ali ovaj....nznm...jedino mi krivo...nisam znao da je Insurgent u stvari nastavak Divergent-a,a njega nisam gledao...tako da sam usao u celu ovu pricu malo neupucen..ali ok...nadam se da je 1deo bolji od ovog..
E a da ne spominjem glumu ona Shailene Woodley(glavma glumica) jeste slatka..ali nesto mi ne glumi...ostali...ma smesno...jedino Kate Winslet je ok odradila posao...
nisam skoro gledao losiji film Ali opet ,mozda vam se svidi..
Edy Edy   31.07.2015 u 22:30

@FoX (31.07.2015/01:32)
Insurgent
Ne znam da li gresim ako kazem da je film...zivo sranje Mislim volim ovakve tipove sci-fi filmova...ali ovaj....nznm...jedino
nije ni prvi dio nešto puno bolji sigurno

Nije divergent ni toliko loš... gluma je ok, background je dobar... ali okvirna priča je jedna velika debela nula sad je fazon ovi YA distopian filmovi, ne znam što... nije meni nešto

ovo je kao zamjena za sumrak filmove film za tinejdžerke
FoX FoX   09.08.2015 u 01:14

2001: A Space Odyssey iz 1968....8.0 ocena na imdb,preko 300.000 ljudi glasalo...film traje 2h 20min...i tako...KOJI SMOR OD FILMA JBTTTT haahahah znaci nmg da verujem...ok,snimiti ovakav "sci-fi" film u to vreme je stvarno wooow...ali jbt...ne secam se da sam neki film premotavao..mislim da sam jedno 30min filma preskocio...tipa ukrcava se sonda u svemirski brod i tu scenu prikazuju iz svih uglova jedno 10min...mislim...a u pozadini mrtva tisina i disanje astronauta(isto 10min)...msm...stvarnoooo haos najjaca fora je sto sam zaspao posle 20min pa se probudio na pola filma i morao da premotavam..mada zalim sto sam premotao uopste...ahaha ok bilo je zanimljivo ono sa onim HAL-om(vestacki inteligentni komp) ali to je trajalo nekih 20min..eto svidja mi se samo taj deo...znaci strasno...a da ne spominjem muziku...ok je ona klasicna muzika koja se cuje skoro tokom celog filma ali onaj kao hor..strasno iritantno..morao sam da iskljucim zvuk...10min ta "muzika" jbt...i eto...ko je hrabar nek pogleda...xD ii da,pocetak filma....ja pustio film i stavio sluske ..cuje se muzika ali nema slike...posle jedno 5min pojavljuje se slika...slika planete zemlje i sunce se pojavljuje..kao izlazak sunca...msm strasno...
Cranium Cranium   09.08.2015 u 01:16

Ahahahahahahh, neeeka hvala.
FoX FoX   09.08.2015 u 01:23

hahaahaha ovo cu mojoj buducoj deci pustati za kaznu ako nesto sj**u svaki put kad nesto sj**e ima da ga oteram u sobu pa nek gleda ovo 2h...par puta pa da vidim da li ce opet biti neposlusan ahahhah au jbt...kako sam poludeo..

Forum početna