Koji film ste poslednji gledali?
Forum Zabava Film

FoX FoX   28.11.2018 u 01:21

Edy (27.11.2018/00:12)
Next Gen (2018)

Pravo mi legao. Ocjena: 7/10, iskreno nije neko remek djelo, kao kakva slabija varijanta od Big Hero 6. Više emocionalan, mada ima
Totalno se slažem Gledao sam pre par meseci i čudi me da ga nisam spomenuo u forumu..tjst hteo sam baš da napravim posebnu temu za animirane filmove jer sam odgledao doosta dobrih.

Next gen je i meni baš bio legao kao i The Iron Giant (na tvoju preporuku). Tačno se vidi i po ovom filmu kako se ovakav koncept iznova ponavlja.. Velika većina današnjih filmova krade ideje od starih filmova... Originali su baš retki
Welicak94 Welicak94   28.11.2018 u 10:26

"Apostle" (2018)
Dobar film, od mene 8.5/10
Ovaj Den Stivens dobar glumac!
Welicak94 Welicak94   29.11.2018 u 17:18

"The Ticket" (2016)
Cistokrvna drama; Uistinu dosadan ali i zanimljiv film. Ima poentu i sustinu.
Svideo mi se, ne mnogo ali moze neka 7/10
Jos jedan film D. Stivensa pogledan
Serz Serz   04.12.2018 u 23:15

Tomb Raider (2018) Je l' mozete da zamislite Laru Croft bez Anzeline? Ne? Tako sam i mislio. U ovom filmu koji je izasao 2018. Laru glumi, simpaticnaAlicia Vikander. Nova glumica, nov pocetak price o Lari Croft... po meni... 6,5/10...
Serz Serz   04.12.2018 u 23:45

Odledavsi pre neki dan Ant Man and the Wasp (2018), na kraju filma sam provalio da vise nece biti nastavka, jer je film povezan sa glupim krajem Avengers:
Infinity War...gde nestaje pola zivih bica...
Spoiler: Samo registrovani korisnici mogu da vide spojler.
Edy Edy   05.12.2018 u 11:11

Serz, ma to će biti neki nastavak sa putovanjem kroz vrijeme ili nešto tako gdje spase to pola života u svemiru. Neće to baš tako ostati.
atom atom   05.12.2018 u 21:07

Lukas(2018)

Opis: Lukas radi kao izbačivac po noćnim klubovima kako bi prehranio sebe i svoju osmogodišnju kćer.

Gledajući filmove Van Dama,skontao sam da on nije loš glumac uopšte,liku samo treba dobra uloga i reditelj koji zna posao.Eto,ovaj film je prilično dobar,ima mračnu atmosferu,dobre glumce,i francusku produkciju.Plus mi je bolje kada Van Dam glumi na svom maternjem jeziku,kao što je u filmu JCVD(2008).
Serz Serz   06.12.2018 u 02:02

Edy (05.12.2018/10:11)
Serz, ma to će biti neki nastavak sa putovanjem kroz vrijeme ili nešto tako gdje spase to pola života u svemiru. Neće to baš tako ostati.
Pa moze biti takva neka varijanta, nekakvo vracanje kroz vreme...mada, oni koji su rezirali Infinity War, kao i Ant Man 2, vrv su unapred sve sklopili da mogu da naprave i nastavak, jer ta djubrad koja reziraju i prave scenario, razmisljaju samo o lovi, pa stancuju nove filmove kao palacinke...
Serz Serz   06.12.2018 u 02:34

Proslo je skoro 11 godina od Taxi 4 filma. U Taxi 5 (2018), samo je dvoje starih glumaca; Bernard Farcy kao sasavi Gibert, i Edouard Montoute kao Alain Trésor. Nema ni Samy Nacera - Daniela... 4/10
Edy Edy   06.12.2018 u 14:22

Serz, nažalost u pravu si.. ja baš neki dan gledam, ste znali da su marvel i dc prodali prava za tonu i tonu likova iz stripova? Zato imate filmove tipa Spiderman i Amazing Spiderman, to su Sony filmovi, a ovo tipa Thor i Avengers su Marvel Studio filmovi. I dan danas Sony ima stotine likova na koja ima prava a iz Marvel svijeta su, tipa evo baš onaj film što sam ja gledao jučer, onaj Venom.Ono se dešava u sasvim drugom "svijetu", sok su Avengers i svi Thor i sl. filmovi smješteni u Marvel svijetu. Onaj Spiderman Homecoming fazon je da je Sony dao pravo marvelu da može koristiti Spidermana Čudan naziv, homecoming, kao da se vraća nazad u marvel univerzum

Dosta Marvel filmova od Sony su zbog toga smješteni u New Yorku, ako pogledate, bar ovog tipa.

A svi oni to rade čisto radi para, slabo više tu ima kvalitete , to jest kreativnosti, samo remake i adaptacije iz comic-a i prijašnjih animiranih serija. Ja se ba sjećam thanosa da sam gledao ima nekoliko godina... evo youtube:

Nestaje ljudima više ideja šta da rade i gledaju.. vidim ja vraćam se lagano na knjige Ionako ovih dana više čitam nego gledam filmove i serije.

Forum početna