Koji film ste poslednji gledali?
Forum Zabava Film

Welicak94 Welicak94   02.01.2019 u 01:28

Pogledao sam danas "Great Wall" (2016) i upravo "Dead Box" (2018).
Great Wall zanimljiv film, za decu. Od mene 7.5/10.
A Dead Box, hm, hajde tu 7/10.
Lepo smisljeno, na trenutak sam se smorio, ali gledljivo na kraju krajeva. Mana, plitko odradjen plot. Reziseru pala na pamet ideja bez ikakve potpore i kao, hajde da napravim to, bez ikakvog objasnjenja kako je to "nesto" nastalo, ili sta je to uopste
atom atom   02.01.2019 u 13:24

Welicak94 (02.01.2019/00:28)
Pogledao sam danas "Great Wall" (2016) i upravo "Dead Box" (2018).
Great Wall zanimljiv film, za decu. Od mene 7.5/10.
A Dead Box, hm, hajde tu 7/10
Koji je to film Dead Box? Tražio sam na imdb ali nema nijedan da se tako zove.
Welicak94 Welicak94   02.01.2019 u 13:27

atom, Bird Box*
Cranium Cranium   02.01.2019 u 21:47

Odgledao španski triler "Contratiempo" iliti "protiv vremena" , engleski loš prevod "the invisible guest" iz 2016. godine.

72 hiljade ljudi glasalo na imdb i srednja ocena mu je 8,1.

Dešava se sledeće...

Adrian Doria, mladi preduzetnik, zatvoren u hotelskoj sobi očekuje posetu. Ne sme da izlazi iz nje jer je pod policijskom prismotrom. Dolazi mu advokat koji treba da reši zamršeni slučaj i otera sivi oblak koji se nadvio nad njegovom glavom. Ali advokatica dolazi 3 sata pre dogovorenog, zbog čega? Pojavio se neimenovani lažni svedok koji može da baci na kolena mladog Doriana i sve njegove pokušaje da dokaže svoju nevinost. Šta se desilo?

Noć pre toga, Dorian je bio u jednom hotelu sa svojom ljubavnicom, zbog nekog dogovora. Njih dvoje je neko ucenjivao, tražeći 100.000 evra za ćutanje. Raskrinkani, rešavaju da odu do hotelske sobe 715 koju im je ucenjivač iznajmio, i tu pregovori propadaju. Dok se Dorian i Laura dozovu pameti, i skapiraju da je to nameštaljka. Neko iskače iz ormara i onesvešćuje Doriana. Par minuta kasnije, on se budi i čuje kucanje policije na vratima. U susednoj sobi leži Laura, sva u lokvi krvi. Dorian očajan počinje da doziva u pomoć, policija ulazi i zatiče njega krvave glave kako drži mrtvu Lauru u naručju. Njegovi otisci na predmetu kojim je ona ubijena. Za policiju...kriv je. Nema tragova ulaska ni izlaska iz sobe. Ubica kao da je nevidljiv, kao da je nestao. Namešteno Dorianu za sve pare. Ali kako to biva sa bogatašima, uspeo je nekako da se brani sa slobode. Sada ima 3 sata dok svedok ne da iskaz u sudu kojim će mu još više otežati situaciju. Zato mora da advokatici kaže sve detalje, jer kako reče Lionel Luthor u jednoj epizodi Smallville, djavo je u detaljima. I ako se ne obrati pažnja na detalje, djavo će pobediti.

Dobar film, od mene 8 od 10. Gledao sam sličan španski film pa mi nije bilo woooow plot twistova, ali svejedno je kvalitetan film.
Edy Edy   02.01.2019 u 21:54

Cranium, Spaaaam
Cranium Cranium   02.01.2019 u 21:55

Edy (02.01.2019/20:54)
Cranium, Spaaaam
Kakav bre spam.
Welicak94 Welicak94   02.01.2019 u 23:04

Ti tek sad gledao taj film? Ja bio ubedjen da si to gledao jos odavno
Cranium Cranium   03.01.2019 u 00:22

Welicak94 (02.01.2019/22:04)
Ti tek sad gledao taj film? Ja bio ubedjen da si to gledao jos odavno
Nisam, el cuerpo jesam daaavno daaavno.
Welicak94 Welicak94   06.01.2019 u 02:24

Pogledao "The Vanishing" (2018).
Meni se nije svideo, pridosadan i ocekivao sam malo kvalitetniji plot. Slabo.
Od mene 6.5/10.
PARTYzan PARTYzan   20.01.2019 u 23:33

I dokumentarci su filmovi ... odgledao večeras na N1 premijeru "Marko Nastić: 20 godina" , NOIZZ produkcija (NOIZZ je portal koji se ranije zvao 24 h dakle Ringier iliti Blic familija). Naravno da mi je prijao ali dokumentarni film, pa i kratkometražni bi trebalo da bude podjednako namenjen i zanimljiv i onom ko je svedok i akter onoga što prikazuje (clubbing tačnije techno scenu i Markov dj-ing, počev od TeenageTechnoPunks preko TeshkeMashinerije do danas), i nekome ko to nije. Ne zbog trajanja, već svega ostalog, meni je ovo više ličilo na tv emisiju nego dokumentarac. Iako pretpostavljam da je Marko zadovoljan, mislim da takav lik može se reći i fenomen (ne samo dj koji ima gigove world wide već i producent) zaslužuje film koji bi bio konkurentan na festivalima tog žanra.

Forum početna