The Rain(2018-)
Forum Zabava Serije

atom atom   07.05.2018 u 20:53

Pogledao prvu epizodu,a ono,nije loše.Zanimljiv početak,nisu objasnili kakav je virus u pitanju,ali pred kraj epke su prikazali neke lokacije zarasle u korov,divlje životinje u gradu itd. videćemo dalje.
atom atom   08.05.2018 u 21:48

Druga epizoda još bolja.Dobro je što su međuljusdske odnose smanjili na minimum
FoX FoX   20.05.2018 u 14:27

Odgledao drugu epizodu..
Dobra je serija

Prva epka malo trapavo odradjena, konverzacija..onaj mali Rasmus malo ide na živce, ali sreća pa su ga malo "apgrejdovali"

Sinhronizacija na engleski nije baš sjajna, ali bolje išta nego ništa
atom atom   20.05.2018 u 22:26

FoX (20.05.2018/12:27)
Odgledao drugu epizodu..
Dobra je serija

Prva epka malo trapavo odradjena, konverzacija..onaj mali Rasmus malo ide na živce, ali sreća pa su ga
Jes mali pegavi dosadan i meni ali mu seka nije loša
FoX FoX   23.05.2018 u 02:02

Dobra je, ima neku harizmu Beatrice nije loša isto mada baš drugačije izgleda privatno

Inače, malo pre sam odgledao 5epku..aaaa jbt u svakoj seriji
Spoiler: Samo registrovani korisnici mogu da vide spojler.
FoX FoX   26.05.2018 u 23:45

Završio sa prvom sezonom danas

Pa ono, nijeee loše. Prva sezona ima onaj fazon da svaka epizoda obradjuje po jednog lika iz serije u nekim flashback-ovima...
Završetak zadnje epke mi se jedino nije baš nešto svideo...odoše oni u pogrešnom pravcu :/
Edy Edy   10.11.2018 u 16:29

Gluuupost živa, sad sam pogledao prve dvije epizode i to sam se jedva natjerao.

Serija nema nimalo smisla.

Evo iz prve epizode domah plot rupa:

Onda pola epizode nekud skrene da prodje 6 godina i ispadne

Ma užas.. Evo sad sam skrenuo sve do zadnje epizode i da vidim šta je fazon na raspletu,

Dajem mu 1/10. Netflix audio verzija na engleskom se inače ne slaže pola vremena sa subtitles, pa me to strašno ubilo u mozak pola epizode isto.

Ništa kreativno nema u filmu, likovi su za mrzit, a radnja je toliko puna rupa da maltene prokišnjava...
FoX FoX   10.11.2018 u 21:07

Idi bre edy...jel smo gledali istu seriju?
Lele baš si je loše ocenio
Edy Edy   11.11.2018 u 12:07

FoX, evo ovaj? The Rain (I) (2018– )

ne znam kako ti se ovo svidjelo, pogledaj spoilere pa mi reci da nisam u pravu sa nečim, jer nisam ni gledao sve samo dvije i po epizode.

Ali samo na osnovu ovog mogu reći da je glupost velika.

Čak i na IMDb-u evo ima 6icu, sa tim da evo ima hiljadu kečeva, a samo 1800 10tku, inače većinom ima 6-7-8, s obzirom da je netflix produkcija čudim to je slabo, koliko vidim oni svi imaju dobre ocjene relativno, čak i ona glupost "Death Note" ima 4+ ocjenu na imdb, a svi koji su gledali original je mrze skroz (ima1 12k+ kečeva na 60k ukupnih glasova, to je pravo loše).
FoX FoX   11.11.2018 u 14:35

Jbg, slab sam na postapokaliptiku
Hmm može da prođe s obzirom da nema puno dobrih postapokaliptičnih serija i filmova.
Spojleri su na mestu ali ja nisam tako kritički gledao seriju.

Nisam imao šta pametnije da gledam tako da mi je dobro došla ova serija.

Elem, nisam znao da na imdb postoji opcija da se vidi koliko njih je dalo odredjenu ocenu Ček da vidim kako to.

Ahaaaa tek sad provalio da postoji link gde piše broj glasova I eto, najviše njih je dalo ocene 7 i 8..realno to je neka ocena (Arithmetic mean = 6,5 Median = 7)...mada i 6 je zaslužila nakon zadnje epizode.. Sad ću da promenim glas sa 8 na 6

Forum početna