Sletanje na Mesec-Teorija zavere
Forum Misterije & Natprirodno Misterije

atom atom   12.02.2018 u 19:40

Godina je 1969,ceo svet je tada prisustvovao akciji Apola 11,sletanja m
na Mesec.A ceo događaj prenosio se uživo na televiziji.

"Ovo je mali korak za čoveka,ali velik za čovečanstvo."
Bile su prve reči Američkog astronauta Nila Amstronga nakon što je zakoračio na tlo meseca.

Nakon toliko godina,i dan danas se raspravlja o tome da li je čovek ikada bio na mesecu ili je to sve velika prevara.

Moje mišljenje:

Prvo) Ne znam za vas,ali meni je citat Nila Amstronga nerealan.Stiče se utisak da ga je napamet naučio,i da mu je neko rekao "ima da kažeš to,nem'o se zaj**avaš sa životem" .Kako su oni bili sigurni da će uopšte stići na mesec?I da mu prva rečenica bude kao replika iz nekog filma

Drugo) "Uništili smo tehnologiju iz 60-tih,i zato ne možemo opet na mesec", reči su nekog od direktora NASA.Koji ku*ac rođače? sada je 2018,koji će vam moj tehnologija iz 60-tih? Kompjuter koji se nalazio u Apolu 11 imao je 32kb memorije(jaka tehnologija u pm ) što je memorija običnog digitrona.Mene zanima kako su mogli sa 32kb da odlete do meseca.

Mislim da su sve to snimili u filmskom studiju,i onda pustili na tv.Zaj**ali su nas,svaka čast

Šta vi mislite?
Zvezdas Zvezdas   12.02.2018 u 19:47

Glupisti su to,nama je svaka teorija zavera,sada oni sve osporavaju sto je naucno dokazano ranije,a pobijaju teoriju da je zemlja okrugla vec plocasta,pa kako je nastalo covecanstvo,pa sada sletanje na mesec... gluposti.
atom atom   12.02.2018 u 19:52

Zvezdas (12.02.2018/18:47)
Glupisti su to,nama je svaka teorija zavera,sada oni sve osporavaju sto je naucno dokazano ranije,a pobijaju teoriju da je zemlja okrugla vec plocasta
Šta je glupost?Sve ovo što sam napisao je realno.Alo,njima treba tehnologija od pre 50 godina da bi išli "opet" na mesec.Šta je sa mozgom
FoX FoX   12.02.2018 u 20:13

hmmm eee zato se prave debilne teorije zavere tipa da je zemlja ravna ploča, da bi upravo ovo iznad bila reakcija prosečnog današnjeg čoveka.
I onda kad se pojavi realan dokaz koji osporava nešto što su navodno naučnici postigli, onda to obično završi kao teorija zavere...a kad neko čuje "teorija zavere" automatski ima neku odbojnost i misli da su to sve gluposti..

Ali ne treba sve teorije zavere svrstavati u isti koš. Ima retardiranih teorija zavere koje su stvarno čista glupost a ima i onih koje su možda i tačne..ali istinu je teško saznati danas u moru laži..

Treba biti otvorenog uma i razmišljati otvoreno o svim tim teorijama pa onda doneti zaključak.

Što se sletanja na mesec tiče...a sve to deluje sumnjivo. Teško je reći da se nije desilo jer nemamo pristup svim informacijama..
Meni lično je prosto neverovatno da se 60-ih išlo na mesec..klasična svemirska trka...
Rusi su prvi poslali prvi veštački satelit u orbitu 1957...4meseca kasnije ljubomorni amerikanci šalju svoj satelit...
'61 Jurij Gagarin prvi kosmonaut u orbiti itd...i svima je bilo jasno da će se ta trka trajati dok prvi čovek ne bude hodao po Mesecu....i tako smo došli do '69 i Nil Armstronga...

Sve je moguće...opasna je ta tehnologija napravljena u prvom i drugom svetskom ratu...iako je bila dosta slabija u poređenju sa današnjom tehnologijom, skoro sve ovo što danas imamo od tehnologije je nastalo u to vreme...

Ali izjava tog lika iz NASE je potpuno šokantna
atom atom   12.02.2018 u 20:19

Jeste brate opasana ta tehnologija,ali ja sam samo realan.Tehnologija od pre 50 godina ne može biti jača od današnje to je što bi hrvati rekli fakat zbog čega oni danas ne idu na mesec? Zato što očigledno ne mogu,ili ne žele.Njihovo obrazloženje da im treba tehnologija iz 20 veka da bi išli na mesec je ultra retardirana.
FoX FoX   12.02.2018 u 20:29

A ne msm opasna je u smislu da je u to vreme njima sasvim dobro vršila posao...mikro talasna, internet, mobilni telefoni, kompovi itd sve je u tom periodu izmišljeno, tako da to rivalstvo i ti ratovi nisu bili toliko loši, ako gledamo sa strane tehnologije...da nije bilo tih ratova ko zna da li bi tehnologija napredovala tom brzinom...
To rivalstvo preraste u ludilo tako da je vrlo moguće da su stvarno ovi otišli na mesec..
Ali opet meni nije jasno zašto ne idu na mesec i tamo nek naprave koloniju umesto što troše milione na istraživanje marsa itd...nek idu korak po korak...prvo nek naprave koloniju na mesecu pa onda nek razmišljaju o marsu
FoX FoX   12.02.2018 u 20:34

Kažu da se sa dobrim teleskopom može videti američka zastava na mesecu...
aahahah eto atom, kupimo teleskop i znaćemo pravu istinu
atom atom   12.02.2018 u 20:35

Ps mesec je bliži zemlji od marsa.Tako da mi je realnije da prvo naprave koloniju na mesecu. ma nzm,sve mi je to sumnjivo.
atom atom   12.02.2018 u 20:36

FoX (12.02.2018/19:34)
A dobar teleskop košta nekoliko miliona evra
DR_
Dr_Psycho  
 14.02.2018 u 00:10

FoX (12.02.2018/19:34)
Cemo kupimo teleskop

Forum početna