Civilization V Mobile
Forum Tehnologija Mobilne igre & Aplikacije

Cranium Cranium   24.07.2012 u 16:01

Mnogooo dobra igricaaa! Kampanju zapocinjete tako sto birate koju naciju vodite (Kina, Japan, Mongolija, Siam, Grcka, Francuska, Amerika, Rusija, Egipat, Nemacka, Indija itd.) Pocinjete od pre Hrista...Plemena koja se brane od drugih, kreirate drzavu. Kroz istoriju napredujete i stizete do novih tehnologija. Ima tu i diplomatije koju treba voditi ako ste u ratu sa 3 imperije odjednom. Ja sam stigao do 12 misije, a godina je 1998. Posedujem atomske bombe, ali moji neprijatelj je mnogo jaci, ima neko jace oruzje pa nesmem da ih koristim jer ce me sravniti. Ironija je ta da sam izabrao Rusiju, a neprijatelj mi je i u ovoj i u prosloj misiji bila Amerika. (u prosloj misiji sam otkrio atomku, ali i Ameri su je imali pa smo se gadjali atomkama malo) Jel zna neko da napravi mod? Da umesto neke nacije ubaci Srbiju? Npr umesto Mongolije ili Sijama.
KinG KinG   24.07.2012 u 16:45

Ja mislim da ima neka fora kao otvoriš igricu u nekom programu u kompu i umesto nečega napišeš srbija. Al neam pojma kako
Cranium Cranium   24.07.2012 u 16:57

Ma to ce Fox da napravi, napravicu ja listu. Da izbacimo glupe nacije, a da ubacimo nove nacije tipa Srbija, Izrael, Albanija...uuu Albanija majku im j**em. Kao i da ubacimo vladare koji su aktuelniji i najpoznatiji svetu. Tipa umesto Washingtona ubacimo Obamu, Za Iran ubacimo Ahmadinedzada, Putina za Rusiju. Za nas ubacimo Slobu itd itd. Smislicu ja vec. Ima 20 nacija.
KinG KinG   24.07.2012 u 17:33

Kod mn ima manje. Imam na ruskom igricu. black kad vidis ovo nadji mi za 128x160 na eng verziju. I preko 200kb treba da bude i šta god da menjate promenite i verziju za moj ekran
DR_
Dr_Psycho  
 24.07.2012 u 17:46

Gde da skinem to sranje?
AKON AKON   24.07.2012 u 19:41

to je stwarno zakon od igrice imate je na ka4ka.ru eng werzija
KinG KinG   24.07.2012 u 20:15

AKON (24.07.2012/17:41)
to je stwarno zakon od igrice imate je na ka4ka.ru eng werzija
Nema za moj fon tamo
Cranium Cranium   24.07.2012 u 20:16

Jel zna neko da pravi mod? Najjaca bi fora bila. Nek ubaci Srbiju, promeni ime vladara u tzar Lazar i nek promeni ime gradova u Srpske gradove. To je to. Jel ima neki program gde fonom mogu da to namestim? Imam jedan ali se bojim da ne sj**em nesto.
Cranium Cranium   24.07.2012 u 20:20

King probaj na andrew.lviv.net kucaj na guglu pa ce ti izbaciti. To je sajt za nokiju. Tu ti je verzija za 128x160 na engleskom. Ali moras da znas da je to s40 onaj ku**c. S40v1 valjda. Ako ne, onda idi na phoneky.mobi
KinG KinG   24.07.2012 u 20:59

Našao sam u nekoj pi*di materini u paperonity-ju. Ne kapiram kako se igra igrica... Aj mi pojasniš ukratko. Kako da dodjem do atomki

Forum početna