The Office (2005-2013)
Forum Zabava Serije

Cranium   18.01.2019 u 17:03

Elem, ja sam na drugoj sezoni i serija je super za sada. Malo ce mi biti dosasna jer se sve vrti oko radnog mesta njihovog i sve se vrti oko Majkla, koliko ih maltretira. Ali lik ocigledno odlicno ume da zadrzi paznju, tako da veliki plus za njega. Ostali su simpaticni ali daleko iza. I da, onaj Dwight mi ide na ku**c. Podseca me na jednog kolegu, i on mi isto ide na pojedine udove. Ne znam, za sada... Drzi me serija, ali nije bolja od friends. Od himym svakako. Valjda ce se jos popravljati.
prikaži ceo post
Ovo je zadnji post sa prethodne strane.
FoX FoX   18.01.2019 u 19:14

Cranium (18.01.2019/15:51)
Jel Majkl u svim sezonama? Pffffff, nije mi trebalo ovo. Video da ga nema na coveru poslednje dve sezone.
I ja se smorio brt...isti slučaj sa coverom
Al ajd da te utešim...pojaviće se

sve se vrti oko Majkla, koliko ih maltretira. Ali lik ocigledno odlicno ume da zadrzi paznju, tako da veliki plus za njega. Ostali su simpaticni ali daleko iza. I da, onaj Dwight mi ide na ku**c. Podseca me na jednog kolegu, i on mi isto ide na pojedine udove. Ne znam, za sada... Drzi me serija, ali nije bolja od friends. Od himym svakako. Valjda ce se jos popravljati.

Hahah Majkl je kralj Dwight te nervira? e jbg, al realno da nema njega bilo bi bez veze. Ovako mi smešan dosta, tjst kad ga Džim zeza

Pa fora je što serija ne gubi na kvalitetu i originalnosti do kraja serije. Jedino što je malo bzvz kad seriju napusti Majkl, ali opet je gledljivo i zanimljivo.

Hm, nznm meni je baš legla. Jest glupo uporedjivati pomenute serije sa ovom ali nekako sam The Office odgledao u jednom dahu i likovi me nisu nervirali kao u nekim serijama(čitaj Monika )
Cranium Cranium   18.01.2019 u 19:38

FoX (18.01.2019/18:14)
I ja se smorio brt...isti slučaj sa coverom
Al ajd da te utešim...pojaviće se

Hahah Majkl je kralj Dwight te nervira? e jbg, al
Nekako kapiram da ce me smoriti, monotona mi radnja. Ono jeste da je Majkl kraljina, i uvek neke gluposti smislja, ali brate smorice me i to. On nezreo, odgovornost nula, oni smor. Za sada, samo to. Jedan glavni lik, 3 sporedna, i ostali koji nemaju svrhu. Glume ikebane. Kakav Kevin, kakve p**ke materine. Humor jeste kul, ali dokle? Jesu sve epke na ovaj fazon? Slazem se da je nemoguce uporediti friends i the office. Jedna je sitcom, ova druga vise humoristicka serija.

Mogao bih da uporedim the office sa Seranovima bukvalno. Humor je bas netipican za serije koje smo imali prilike da gledamo kod nas. Nema ubacenog smeha btw. Jedino sto su epizode seranovih bas duze, fazon sat vremena epka traje. Ali onaj trojac matoraca je legendaran. Mozda bi trebao da pogledas koju epku seranovih, ako progutas sto je to spanski. Mislim da bi uzivao. Glumi i ona tvoja milfara. Ufffff, sad mi se gledaju. Inace, slucajno sam naleteo na spojler dok sam saltao tjubom. Ovo dvoje ce biti zajedno??? Msm znao sam da ce eventualno zavrsiti zajedno, ali deca??
FoX FoX   19.01.2019 u 23:01

Cranium (18.01.2019/18:38)
Nekako kapiram da ce me smoriti, monotona mi radnja. Ono jeste da je Majkl kraljina, i uvek neke gluposti smislja, ali brate smorice me i to. On nez
E pa jbg
Hahahaa Kevin Lud lik

Pa manje više su na isti fazon.
Meni su i ostali ok. Šta znam, nisam je kritički posmatrao jer me je totalno iznenadila serija, pozitivno. Posle prvih par epizoda sam očekivao težak shit, ali kako je serija odmicala, zgotivio sam likove.

Koja milfara? Ova...Selma Hajek? uuuu možda i pogledam
Cranium Cranium   20.01.2019 u 00:35

FoX (19.01.2019/22:01)
E pa jbg
Hahahaa Kevin Lud lik

Pa manje više su na isti fazon.
Meni su i ostali ok. Šta znam, nisam je kritički posmatrao jer me je tota
Ne znam, videcemo. Danas sam gledao kad je ludak opekao stopalo na resetki za rostilj.

Ne bre, Belen Rueda. Glumila je u sirotistu i the body.
FoX FoX   12.08.2019 u 03:09

Jaoooo kidanje Kraj je najjači:

Moraću opet da krenem da ih gledam Inače, pre par nedelja sam skinuo The Office UK verziju ali daleko je to od US verzije...
Tommy Tommy   30.08.2019 u 11:01

FoX (12.08.2019/01:09)
Jaoooo kidanje Kraj je najjači:

youtube.com/watch? ... FlUiw

Moraću opet da krenem da ih gledam Inače, pre par nedelja sam
cuj ovo, daleko je od us verzije, valjda obrnuto. Uk verzija je najbolja. ko moze Ricky Gervaisa zamjeniti, kolko ja znam donekle ko je njemu slican je Larry David. Kreator Seinfelda i curb your entuisiasm.
FoX FoX   30.08.2019 u 14:55

Tommy (30.08.2019/09:01)
cuj ovo, daleko je od us verzije, valjda obrnuto. Uk verzija je najbolja. ko moze Ricky Gervaisa zamjeniti, kolko ja znam donekle ko je njemu slican j
Miljama daleeeeeko bratee.. Odgledao sam tri epizode i nijednom se nisam nasmejao.
Glumačka postava je bez veze. Sem Ricky-a , Martin Freemana i sekretarice ostali nisu toliko simpatični i zanimljivi kao što je to slučaj u US verziji.
Pročitao sam dosta recenzija koje dele moje mišljenje.. Uostalom, svako ima svoje mišljenje.
Nekome više leži taj engleski humor.

Već sam pisao o netflix seriji "After life" gde Ricky ima glavnu ulogu. Super serija. Ali jednostavno, Ricky ne može da parira Steve Carell-u kao ni ostatak UK verzije

Forum početna