Chill muzika
Forum Zabava Muzika

NeSuS   19.12.2019 u 20:51

Slušaj Arctic Monkeys
Evo ja trenutno slušam nikad lepše se nisam osećao
Ovo je zadnji post sa prethodne strane.
FoX FoX   20.12.2019 u 01:04

Edy (19.12.2019/10:52)
Nosi ovo, neću ni pisat po ovom forumu ako je tako mišljenje. BlackFox
Edy, nemoj biti Zvezdaš

Ne bih ništa dodao, kran je sve lepo napisao..

youtube.com/result ... music pa vidi šta izbaci.
Ja isto slušam laganu muziku nalik onoj što si ti okačio, ali te pesme spadaju pod drugi žanr. Uglavnom pop.
Kad se kaže Chill muzika, uglavnom se misli na ono što sam ja okačio u prvom postu, kran i atom i partyzan (donekle, čim ima izraženog vokala, to po meni nije baš Chill muzika, msm na taj chill žanr).

Eto i weki je ubacio KSHMR-a u ovu temu, jest lagana muzika ali to više pripada temi - Lagana muzika.

P.S. u odbranu gosn Partyzana:

Edy (20.12.2019. u 10:52)
Ne znam ni što sam postao po ovom forumu, nije čak ni spam, lista je pjesama bukvalno što je napisano u prvom postu.

prvi edijev post u temi Chill:

Edy (19.12.2019. u 13:06)
ima da spamam ovu temu porukama

ytb video ytb video ytb video ytb video ytb video ytb video ytb video ytb video ....

haha malo šale nije na odmet
PARTYzan PARTYzan   20.12.2019 u 01:33

Edy podsetio si me na dečaka kome su oduljili kliker pa se naljutio i neće više da se igra Pa valjda bolje ovde da ti neko ukaže na zabludu, naši smo nego što se kaže da ispadneš glup u društvu, da pukne bruka u selu Ne radi se o mom proizvoljnom mišljenju, već činjenici da bez izuzetka ni 1 od pesama koju si postavio ne pripada ovoj kategoriji. Ako ne možeš da pronađeš zajedničku nit za ove koje i dalje stoje tu, kolikogod da su različite, i odsustvo iste te niti kod tvojih pesama, onda možeš da pogledaš neku od ovih plej lista i možda ti bude jasnije šta tu može da spada.mtv-chilloutzone.co ... 7.htm Tvoje pesme mi se skoro sve sviđaju, ali one su pre za Edyjev muzički kutak. To su mainstream pesme koje su u tvojoj fioci povezane opuštajućim koncem. Chill je sušta suprotnost od mejnstrima. Evo odlične definicije mtv-chilloutzone.co ... x.htm E ne bih više o ovome, sem što ću da postavim neki link ako se setim

Inače Arctic Monkeys su mi omiljeni alternativni bend mada nmg da se setim ni 1 njihove stvari iz ove kategorije.
Cranium Cranium   08.03.2020 u 21:46

Take It Easy ima dobreeee chill trake.

1. Lomepal - Trop Beau

2. Hatef Mehraban - Unite

3. Ash - Voyage

Forum početna