Deep / House Muzika
Forum Zabava Muzika

PARTYzan PARTYzan   10.02.2019 u 16:46

Da, Confide In Me je savršena samo drugi žanr. Što se tiče starijeg mejnstrim densa i latino-densa meni se sviđa recimo Cher youtube.com/watch? ... cfo0M
youtube.com/watch? ... KpL4U
Što se tiče starijeg mejstrim latino popa omiljeni su mi Enrikeovi dueti sa Whitney i Kelis youtube.com/watch? ... 0kjoU youtube.com/watch? ... 0MKQ0 i jedina stvar Riki Martina koja mi se sviđa youtube.com/watch? ... 6JzmA A što se tiče starijeg latino-hausa mislim da se moj favorit ovde ne bi nikom svideo youtube.com/watch? ... 0Fy7U
Cranium Cranium   11.02.2019 u 09:29

FoX (10.02.2019/14:24)
Hmmmm ovu od Enrikea i Kajli imam još od 2006,7 na fonu
Ova od Dzenifer mi je isto kul Ovu od Emmie prvi put čujem. Dobra je

Sad ne znam
Ehhhh znao sam da nema pomoci. Nema veze, nabasacu jednom na neku plejlistu. Samo taj fazon. Bass preskace, bit cepa svoje, i gitarice su tu. Nema sanse da se setim svih pesama na tu foru, znam ih dosta. Ali mnogo vise ih ne znam i planiram to da istrazim. Confide in me je iz 94' ako se ne varam. Dobraaaa, ali nije ono sto trazim. E probaj da cujes Please Stay od nje, sa istog albuma kao i On the night like this. Nije na isti fazon, ali blizu je. Ma Kajli je bila kidalica, ispred svog vremena.
Cranium Cranium   11.02.2019 u 09:33

PARTYzan (10.02.2019/15:46)
Da, Confide In Me je savršena samo drugi žanr. Što se tiče starijeg mejnstrim densa i latino-densa meni se sviđa recimo Cher youtube.com/
Gde nadje ovu nakazu, koliko mi ide na ku**c. Znam za ove pesme, imala je ona tada te dens faze, ali ono ja ne mogu da slusam. Kad ti se neko ne svidja tako je. Uglavnom...poslednja je nesto priblizno onome sto trazim, ostale su vise pop nego dens.
Cranium Cranium   02.12.2019 u 21:37

Adele i Deep House
FoX FoX   12.02.2019 u 23:37

Cranium (12.02.2019/18:45)
Adele i Deep House
youtube.com/watch? ... ZoMB0
Ovo ona peva? Ne bih rekao jbg kad ne stave u opis ko peva

Inače, kul remix. Ovakve Deep house stvari su mi kul
Cranium Cranium   13.02.2019 u 08:15

FoX (12.02.2019/22:37)
Ovo ona peva? Ne bih rekao jbg kad ne stave u opis ko peva

Inače, kul remix. Ovakve Deep house stvari su mi kul
Pa i ja sam se zapitao da li je. Original ne znam. Ne lici mi glas na nju. Nema, ne pise ko peva.
Djomla97 Djomla97   13.02.2019 u 01:21

Kran, mislim da ce se tebi ovo svideti..
PARTYzan PARTYzan   09.03.2019 u 03:06

Koji sam ja debil mesecima slušam lika na omiljenoj mi house etiketi DEFECTED RECORDS ne znajući da je to ustvari stari dobri Guetta Danas čujem cool house remake još boljeg r&b standarda Survivor (Destiny's child) youtube.com/watch? ... 7kFf0 i skontam "to je onaj "novi" DJ Jack Back koji je imao klupski megahit krajem godine (došao i do broja 1 na Billboard Dance Club), remake Moby-jevog hita Honey" youtube.com/watch? ... IUOzA
Guetta je ipak pokazao da misli na mene i meni slične, kad se zapitasmo šta se desi čoveku pa, pored brojnih mainstream edm remek dela pravi i onakve ljige,vrativši se izvornom house-u. Meni najjača stvar pod novim alter-egom je Grenade youtube.com/watch? ... -cUK0
Cranium Cranium   31.03.2019 u 14:45

Koliko je talentovan ovaj lik, ako ne uzima semplove za svoje gitare.

Svaka cast liku za dosadasnji rad. Ima nesto misticno u svojim trakama, sto moze samo gitarica da izvuce.
PARTYzan PARTYzan   27.04.2019 u 02:17

Nzm da li Guetti u novoj bombi gostuje Raye ili samo generisan vokal podseća ... vibe me takođe podseća na Swedish House Mafia - One youtube.com/watch? ... nFngs

Forum početna