Šta trenutno slušate?
Forum Zabava Muzika

PARTYzan PARTYzan   14.12.2018 u 19:00

Going really really bad ;-) Old school hipnotična instrumentalna podloga, udružili snage Meek Mill & Drake i obojili trap-om youtube.com/watch? ... 0Cs94
atom atom   23.12.2018 u 17:41

DRA
Dragoljub  
 24.12.2018 u 21:54

Cranium Cranium   28.12.2018 u 22:14

I'm mothafuckin' monsta', iako je ovaj trep autotjun, to zvuči taaaako gotivno kad ljudi znaju da ga rade. Evropa je ispred nas deeecenijama i što se moderne muzike tiče. Čuje se uživanje i loženje u repovanju, kod nas sve na silu, sve fejk. Ma zapadna evropa je jača i od Amerike u trepu lagano. Inače, ova klinka je 96 godište. Iz švajcarske je, i imate pravo jednom da pogadjate čije poreklo vuče. Ima 3-4 pesme i sve su kidalice.

PARTYzan PARTYzan   29.12.2018 u 03:35

Evo malo novog old school r&b hip-hopa pa ondak opakog trapa
youtube.com/watch? ... syICc
youtube.com/watch? ... tyOFA
PARTYzan PARTYzan   11.01.2019 u 17:23

bolivar.vrproductions.gr
Nzm koja je stvar pa sam postavio ovaj virtual reality link, a u podlozi ide ova latino gromada. Inače ne čuje mi se sa tel. već sa desktop verzije
atom atom   16.01.2019 u 23:41

Edy Edy   17.01.2019 u 21:42

Cranium, Auuu, ovo je moja muzika!

Imaš još ovih? Još ona znači ovo svira? Ima odličan glas, nije savršeno ali to je malo tekst negdje middle, ali je dobar, a klavir svira odlična.

... Ima ovaj bass i prateći u pola pjesme počne, koji mi se ne sviđa baš, malo uguši klavir i glas joj. I ovaj prateći glas onda, hmm... Do prve polovice je sasvim ok, ali ostalo je mediocre nažalost. 

inače, ti ne voliš elektro pop? Vidim da pišeš po EDM temi često drugi EDM kao house je ok?
Cranium Cranium   18.01.2019 u 01:26

Edy (17.01.2019/20:42)
Cranium, Auuu, ovo je moja muzika!

Imaš još ovih? Još ona znači ovo svira? Ima odličan glas, nije savršeno ali to je malo tekst negdje middle, ali
Edm i elektro pop nije isto. Elektropop su pesme tipa tik tok, pitbull, stara lejdi gaga itd. To mi tako ide na ganglije da nisi svestan. Miks popa i fuseraj elektronske muzike. Ono sto ja kacim sigurno nije elektropop, ubio bih se. Elem, Karina je opaaasna, ali jbg. Nije isplivala. Ovo je ona svirala sigurno, ali ne verujem da je komponovala. Ne bi joj dozvolili sa 17 da se petlja sa komponovanjem. Neguje i dalje onaj old school rnb koji je izumro negde 2006 kad ga je Rijana radila poslednji put. Mene najvise podseca stilom na Rijanu staru, kad je tek pocela da se probija. Cek da vidim jel mogu da nadjem klip kad je bila klinka.

Evo kad je svirala i pevala za Dzej Zija.

youtu.be/fUnT6g2CIjM

i

youtu.be/zJjuS1Krcq4

Nasao sam i klip kad je bila bas mala, kad je upoznala Alisu, ali tad je bas bas bila mala. Nije jos bilo to to.
Edy Edy   18.01.2019 u 23:54

Forum početna