Šta trenutno slušate?
Forum Zabava Muzika

FoX FoX   23.01.2019 u 22:01

Vrte je na radiju često... Zarazna. Konačno ok pesma od Bibi Rekse... Gotivna mi totalno() ali nema neke pesme, nažalost.

David Guetta, Bebe Rexha & J Balvin - Say My Name
Cranium Cranium   23.01.2019 u 22:19

FoX (23.01.2019/21:01)
Vrte je na radiju često... Zarazna. Konačno ok pesma od Bibi Rekse... Gotivna mi totalno() ali nema neke pesme, nažalost.

David Guetta, Bebe
Ma bira retardirane singlove devojka, protestujeeeem. Ona ako se ne uozbilji, bice waste of talent. Ima dobrih pesama, samo ih ne promovise. Meni se recimo svidja kako radi trep. A to ljudi ne znaju.

PS...Sta je sa Hey Mama? Msm, i tu ucestvuje.
FoX FoX   23.01.2019 u 22:29

Cranium (23.01.2019/21:19)
Ma bira retardirane singlove devojka, protestujeeeem. Ona ako se ne uozbilji, bice waste of talent. Ima dobrih pesama, samo ih ne promovise. Me
Eeee da, "Hey Mama"...totalno zaboravio Nekako mi prvo padne na pamet ovaa...Niki Minaž, kad se spomene ta pesma

Pa da, ali dobro. Tu je Gleta da je izvuče, s vremene na vreme Mislim, nije nešto specijalna ova pesma ali nije loša. Zarazna svakakoo.
Cranium Cranium   23.01.2019 u 22:37

FoX (23.01.2019/21:29)
Eeee da, "Hey Mama"...totalno zaboravio Nekako mi prvo padne na pamet ovaa...Niki Minaž, kad se spomene ta pesma

Pa da, ali dobro. Tu je Glet
A ovu verziju Bebe? youtu.be/53agxF5kzGE , originalna verzija.

Bolja od one sa G-Eazy-jem 3 puta.

Ma treba da radi dens muziku, i vintage nacin pevanja. To joj najbolje stoji po meni.
PARTYzan PARTYzan   25.01.2019 u 21:55

Pesmo realna li si Ugl. mi se sviđaju Arianine stvari ali ova nova ne da mi se svidela po prvim taktovima već po prvih par nanosekundi, tačnije pre nego što je počela youtube.com/watch? ... IJG2Y
p.s. pored ove teme i edm, potpuno sam zanemario moj muzički kutak koji je jadan, ni kriv ni dužan, atrofirao
Cranium Cranium   26.01.2019 u 01:06

PARTYzan (25.01.2019/20:55)
Pesmo realna li si Ugl. mi se sviđaju Arianine stvari ali ova nova ne da mi se svidela po prvim taktovima već po prvih par nanosekundi, tačnije pre
Ariana je postala kidalica. Moracu ovaj novi album da cekiram. Sve same keceve redja po top listama. Bas mi lezi sto je promenila pravac u negro smeru.

Elem, ovu pesma je plagijat po ocenama nekih ljudi.

Deo kada ponavlja i want it, i got it je navodno ukraden od reperke princess nokia. Ono jes, lici.. ali brate, nije da je neki wow melodijski momenat pa da kazes da se neko okoristio. Cisto ponavljanje dve reci. A i da jeste plagijat, Ariana je to iznela 85 puta jace od svih koji je optuzuju za plagiranje, tjst ne nju nego producente. Ja bih se vise zapitao zasto u semplovima nije navedena melodija a la "muzicka kutija" Siguran sam da je ono semplovano, podseca me na Vangelisa, taj neki fazon. Kao pesma Alpha, tako nekako. Pod semplovima ima samo deo pesme "my favorite things"

Sve u svemu, mislim da su producenti opaaasno namazani, ali za plagiranje nema osnova.
PARTYzan PARTYzan   26.01.2019 u 04:01

Ortak mi je rekao da je optužuju da je navodno plagijat Mine od Princess Nokia ja ni posle 2 slušanja nisam provalio a kaže da skida ne samo Princess nego navodno i gospodina Soulja Boy. Što se mene tiče, nek slobodno nastavi ovako da "plagira"
A kad smo kod kidanja i šta trenutno slušam, da se ja pitam, svi sa bine ovog nastupa na Pinkovim zvezdicama bi dobili nacionalnu penziju, i pre mature
youtube.com/watch? ... Dx46U
Cranium Cranium   26.01.2019 u 19:17

PARTYzan (26.01.2019/03:01)
Ortak mi je rekao da je optužuju da je navodno plagijat Mine od Princess Nokia ja ni posle 2 slušanja nisam provalio a kaže da skida ne samo Princess
Nisam gledao dugo dugo ovo. Verovatno samo prvu sezonu, opaaaaaaa. Nicki na pinku, neeemoguce. Ma brate, deca su to. Zabavljaju se i pevaju ono sto im se peva, a kada dodje dan da im muzika postane zanimanje, presaltovace se na fuseraj narodnjake. Nemojmo imati iluzije da se neko brine o njihovom stilu i daljoj karijeri koja nije ni krenula. Samo pare, samo rejting. Dace bog da 10% od ove dece ostanu svoji.
PARTYzan PARTYzan   27.01.2019 u 00:40

Aj što je Nicki ali nije neka njena tra-la-la stvar nego ova vazdušna opasnost Kao i na ostalim poljima, mnogi talenti ispare, neki prodaju dušu đavolu a retki uspeju, još ređi ostanu dosledni i na pravom kursu. A to što je neko odličan izvođač tuđe muzike ne znači da bi bio dobar kao artist. Konkretno ova (i nije baš klinka, 17 leta napunila baš na dan izvedbe možda je zato tako rasturila) teško da bi prešla na fušeraj folk, odbijala je i preporuke žirija da peva i nešto naše i sl. Meni je ovo naš najbolji talent show program jer deca pevaju bolje od odraslih u nekim drugim, nema zavijanja (da im ne tepam sa trileri) a izbor muzike je jako dobar. Ujedno jedina emisija na Pinku za koju smatram da vredi. Šteta što nisi gledao kad su imali temu devedesete
P.S. Nije mi jasno kako se tema poslednjeg filma gde sam ostavio post pre 6 dana, i niko posle mene, pojavila među najnovijim tj poslednjim na početnoj strani Nzm da li je to haker FoX hteo da me podseti da ipak gledam N1 (taj dokumentarac beše na N1), pa ja sam i rekao da mi N1 ne smeta
FoX FoX   27.01.2019 u 00:51

PARTYzan (26.01.2019/23:40)
P.S. Nije mi jasno kako se tema poslednjeg filma gde sam ostavio post pre 6 dana, i niko posle mene, pojavila među najnovijim tj poslednjim na početno
Pisali su posle tebe, pre par sati. Sci-Fi filmovi su bili u pitanju pa sam te postove prebacio u Sci-Fi temu gde im je i mesto, tako da je ostao tvoj zadnji post u onoj temi o poslednjim filmovima ;-)

odma teorije zavere

Forum početna