Šta trenutno slušate?
Forum Zabava Muzika

Cranium Cranium   01.02.2019 u 00:26

Jedan tupak je morao biti ubiven.

Ne sad stvarno, ako sam ikada kao klinac imao iluziju da je ubijen zbog west-east gangs sranja kako sam stariji sve vise shvatam koliku moc je ovaj covek imao i da je ubijen da ne bi zatalasao tamo gde ne treba. Pricao je stvari koje nije smeo, o gladi, bedi, sirotinji, ko zna sta bi bilo, imao je moc da digne 5 miliona crnaca i da ih natera da urade bukvalno sta god im kaze. Poslednji pravi umetnik kome su pare bile sekundarne, iako se razmetao po spotovima i intervjuima. Njegova hip hop strana je bila luda, trolovao je najjace rep glave i isao sam na sve. Ali njegova umetnicka/ljudska strana ga je i kostala glave. Preveliki uticaj je ostavio. Evo recimo jedan od razloga zbog kojeg je "ucutkan"

Tako mudre stvari na tako ulicni nacin.

Elem...postoje tvrdnje da se spremaju novi materijali neizdatih pesama. Posle 5 godina po sudovima, njegovi legalni predstavnici i familija su dobili bitku protiv "entertainment one" izdavacke kuce koja je kupila nekadasnji death row u kome je 2Pac bio, i stekla pravo na 2Pac-ov materijal koji je neizdat. Navodno ima materijala za 2 albuma.

Ako mene pitate, obicna koska. Ne verujem da ima neizdatog materijala, bar ne u formi studijske pesme. Moguce da ima fristajlova itd. Ali pesmi, tesko da ima. Izmuzli su ga poprilicno, a i vec bi objavili neke albume. Verovatno je tuzba podignuta radi sprecavanja da se prodaju njegove pesme, u remaster, remix ili sta ti ja znam kojoj formi. Posto su ovi sto su kupili death row krenuli da izbacuju remaster albume iz devedesetih.

Uglavnom...videcemo. voleo bih vise nego ista.
FoX FoX   12.02.2019 u 23:34

Naleteo na ovaj "remake" legendarne, meni drage Rhytm is a dancer

Alex Christensen & The Berlin Orchestra - Rhythm Is A Dancer

Kul!
Cranium Cranium   13.02.2019 u 08:22

FoX (12.02.2019/22:34)
Naleteo na ovaj "remake" legendarne, meni drage Rhytm is a dancer

Alex Christensen & The Berlin Orchestra - Rhythm Is A Dancer
yout
Khm khm. blackfoxwap.tk/forum/i ... 48866

Ima dve kompilacije lik, baci pogled ako te zanima. Lepo je podsetiti se starih hitova u novom aranzmanu, ali nije nista specijalno.
Edy Edy   14.02.2019 u 22:48

Djomla97 Djomla97   15.02.2019 u 17:55

For @Welicak94

Inace ovo mi se isto 'dja. Ne znam, mozda je neko vec kacio.
Gendza Gendza   17.02.2019 u 21:55

Toma Zdravkovic hitovi
atom atom   19.02.2019 u 00:24

Ko se seća ovog hita? inače,ovaj lik Dado je ustvari pop pevač Dado Glišić,90-tih rokao narodnjake.

PARTYzan PARTYzan   19.02.2019 u 03:29

Koji smrad 21 Savage nije potpisao J Cole-a u kolaboraciji youtube.com/watch? ... Lu75c
Gintoki-sama Gintoki-sama   21.02.2019 u 16:13

Plаč bеz suzа od Nаtаšе Vlаdеtić.
FoX FoX   02.03.2019 u 15:26

Mark Ronson, Miley Cyrus - Nothing Breaks Like a Heart

Zanimljivo. Ima taj retro zvuk. Ulazi u uši na prvo slušanje. Majli se uozbiljila

Forum početna