Šta trenutno slušate?
Forum Zabava Muzika

Cranium Cranium   03.03.2019 u 17:10

Edy (03.03.2019/00:44)
Cranium, Pogledaj ovu country pa reci šta misliš youtu.be/IZbN_nmxAGk

A za Miley, ma slabo ko zna njenu pravu historiju. Dobro je ženska s
Sad sam malo bacio oko na wikipediju. Destiny Hope Ala su je usrali sa imenom. I ja bih ga promenio. Brate pise da su je zvali Smiley kao dete, pa su ga skratili u Miley. Jer se smejala non stop. E sad pitanje je da li je ime lika iz serije bilo inspirisano njenim nadimkom, ili je ovo Smiley izmisljena prica za medije. Sto je sj**ana u mozak? Ne znam ne pratim je uopste. Kakve veze ima sto ima 160 brace i sestara, polubrace itd. Ako nema psihofizckog nasilja, ako se svi slazu, to nema veze nikakve. Porodica je samo jaca. Ma brate cim joj je i cale glumio u seriji caleta, verujem da su dosta stvari ubacili iz privatnog zivota u samu seriju, pa i ime tjst nadimak. Kako mislis ne moze sama da se probije? Pa nije potpisana kao Hana Montana. Evo ja recimo nikad pogledao nisam nijednu sekundu te serije, znao sam da postoji neka serija u kojoj riba peva. Kao muzicka zvezda itd. Tek posle ja cujem za Miley, na onim gorepomenutim pesmama, i povezem da je ona ta iz serije.

PS...pise da je njeno zakonsko ime Miley. Promenila ladno ime.
atom atom   04.03.2019 u 09:49

Edy Edy   05.03.2019 u 11:58

Cranium, nisam znao za to da su je zvali tako kao malo, ko zna možda jesu.

Kakogod, ja ne volim njene nove pjesme. Previše Elektro i neki moderni punk ima u sebi. Ne volim ja takav pop nimalo. Ako voli ko to nek ide slušat Bibera Samo to imam reć

a ja odo slušat ovo

Edy Edy   06.03.2019 u 17:42

FoX FoX   06.03.2019 u 19:51

Edy (06.03.2019/16:42)
youtube.com/watch? ... 7tL-c
Prva asocijacija: Smallville. Tu sam je prvi put i čuo
Cranium Cranium   07.03.2019 u 19:41

Cisto da se ne zaboravi.

Ko je malo stariji seca se koliki fan boost su dobili u Srbiji nakon ovog koncerta. Ja sam ih se plasio kao dete. Nije ni cudo, na sta su im licili spotovi. Ali moji stariji poznanici su ih slusali svudaaaa. Lude devedesete. Posle sam ih i ja zgotivio, kad sam malo porastao i krenuo da slusam ziku po uzoru na starije. Ludaci.

Koju cast su ucinili srbiji pod sankcijama. Prvi posle sankcija dosli u "zlu" Srbiju i po prvi put izvodili legendarni "Breathe" koji je kasnije postao ono sto sto sam gore nepisao....legendaran.
atom atom   08.03.2019 u 19:22

Evo nešto novo sa kanala NewRetroWave. Spot je brutala,a i pesma nije loša

FoX FoX   09.03.2019 u 18:51

Nije loša atom Ovaj baja je lik

Inače, evo sad na kompu pa ide

Christina Aguilera - Hurt

a pre nje, Say Something
Cranium Cranium   09.03.2019 u 19:09

FoX (09.03.2019/17:51)
Nije loša atom Ovaj baja je lik

Inače, evo sad na kompu pa ide

Christina Aguilera - Hurt
youtube.com/watch? ... GDEp7
Eeeeee kad neces da me slusas. Kristince je imala dosta fucked up detinjstvo i odrastanje. Ovo je pesma iz njenog bliskog post zenita, ali i dalje je bila na vrhu. Danas je izgubljena skroz. Losi muzicari oko nje. Imas temu pa lepo listaj sta sam piskarao. Sad cu ja da je cekiram, hronoloski sam je obradio. (Kao i sve ostalo) blackfoxwap.tk/forum/4 ... art=0 Ima ona mnogo autobiografskih pesama, ne ovako glasovno jakih i zahtevnih, ali emotivnijih ima. Umetnica breee.

Samo ovu imas na kompu?? Piiih.
FoX FoX   09.03.2019 u 21:39

Cranium (09.03.2019/18:09)
Eeeeee kad neces da me slusas. Kristince je imala dosta fucked up detinjstvo i odrastanje. Ovo je pesma iz njenog bliskog post zenita, ali i dalj
Hahah a imam ove dve pesme dugo već na kompu. Ok, extra glas, super peva, ali više su mi se svidele same pesme.
A čekiraću naravno ali eto, ove dve su mi izuzetak, za sad

Forum početna