Šta trenutno slušate?
Forum Zabava Muzika

Cranium Cranium   02.03.2019 u 16:08

FoX (02.03.2019/14:26)
Mark Ronson, Miley Cyrus - Nothing Breaks Like a Heart

youtube.com/watch?v=A9hcJgtnm6Q

Zanimljivo. Ima taj retro zvuk. Ulazi u uši na pr
Opaaaaaa, ovo je genijalno. Hvala lijo, sam ne bih sigurno nasao ovo, sem ako ne bude hit. Ovo je stvarno retro, kao da je producirao Moby. Pada download.
Edy Edy   02.03.2019 u 18:52

Ooooj šta slušate Ženskoj dojadilo da je zovu teen pop idol pa pokušava da to promijeni i da postane "prava žena" od "tinejdžerke" pa pušta sve ovakve spotove, gdje sve više i više širi imiž kurve. Pjesma je glupost, čisto da ima šta da se čuje kao pratnja spotu, što nije ništa novo.

Ima dobre mentalne probleme kada ovako guraju ih rano u show biznis, kao nju što su.
Cranium Cranium   02.03.2019 u 19:52

Edy (02.03.2019/17:52)
Ooooj šta slušate Ženskoj dojadilo da je zovu teen pop idol pa pokušava da to promijeni i da postane "prava žena" od "tinejdžerke" pa pušta sve ova
Pa i red bi bio, ima 26 godina ako je verovati wikipediji. I ne slazem se da je teen pop idol. Bila pre deset i kusur godina, kad je i sama bila dete. Sad je to Ariana Grande, koja isto krece da se otima polako. E sad, ja ne znam puno njenih pesama, uglavnom znam one limunade. I bas me bole ku**c brate sta pokusava, pesma je do jaja. Spot nisam ni gledao (samo mi upalo u oci dupe kad je prelazila na zadnje sediste) Neka je, neka samo snima ozbiljnije pesme. Nije njima nimalo lako, pa i Kristina se otrgla sa 22-23. A do tada sta je snimala. Soubiz brate. Ova Majli ima upecatljiv glas, bas me zanima sada kakve su joj nove pesme. Nisam nikad imao zelju da istrazim, od starih mi se kenjalo.
Edy Edy   02.03.2019 u 20:00

Cranium, Ima ona odličan glas, tu nema priče, ali većina ovih pjesama su joj po meni glupost živa, nemaju nekog života, nekako mi zvuči kao joj muzika nije na prvom mjesto, ni u spotovima ni u pjesmi, već je više akcent na priči koju pokušava da pokaže pjesmom. Da nije ta priča čisto neki stav o njenom imidžu, da je nešto duplje sa pravim osjećajima bilo bi fenomenalno. Što mi smeta, jer ima talenta milju, i samo da pravi pjesme sa malo više duše u sebi, a ne ovo izbacivanje da bi se neki stav napravio.
Edy Edy   02.03.2019 u 20:11

Miley Cyrus - The Climb

Pogledaj ovu pjesmu bogati. Ovo je bila odlična od nje.

Nažalost od ove muzike je odustala. Ovdje je radila ono što radi najbolje. Pop ali sa ovim njenim country naglaskom.

Ili pogledaj ovo: youtube.com/watch? ... KmyVw

Umjesto da se drži ove varijacije pop muzike na country stil, ona ide na neki heavy metal sa tipom što je wrecking ball ili šta god je ovo ovdje. Ok za retro zvuk, ali nije retro zvuk, poslušaj malo, nije retro kad ima ovoliko zvuka koji ide na elektroniku ovoliko. Kakogod, zvuči ga jeftino.

Ali ovo:https://www.youtube.com/watch?v=yKht-uilWdk

Naglasak je na gitari, ritmu sa bubnjevima i njenom glasu. Što i jest razlog što volim country muziku ovog tipa.

Jednostavno ovo novo njeno nije tip muzike u kojem je ona najbolja. Što je šteta, jer kao što kažeš ovo njeno novo je sve "za showbiz".
Edy Edy   02.03.2019 u 20:13

Razlog što je odustala je jer ova muzika je ona koju je naučila i radila na njoj godinama, od kada je bila mala sa ocem. Problem je što je ista ta muzika povezana sa identitetom Hannah Montana. Da ona nije nikada glumila u onoj seriji na diznej, a umjesto toga da je samo radila ovako na muzici, uz malo sreće izbila bi se pravo na vrh. I držala bi svoj stil, a ne ovu glupost danas. Pola pjesama su samo refren.
Edy Edy   02.03.2019 u 20:27

Cranium Cranium   03.03.2019 u 00:56

Edy (02.03.2019/19:11)
Miley Cyrus - The Climb

Pogledaj ovu pjesmu bogati. Ovo je bila odlična od nje.

Nažalost od ove muzike je odustala. Ovdje je radila ono što radi
Poslušao sve tri pesme koje si okacio. Ne seeeri da Miley radi country. Ovo nisam imao pojma. Na Jolene se bas cuje da ume da peva. Najs, mada i na "Nothing Breaks Like A Heart" se jasno cuje njen country naglasak i izgovor, to sam pomislio kad sam prvi put cuo pesmu. Evo vidis, bio sam u pravu iako nisam ni znao da je radila country. Kad kazem retro, ja mislim na edm retro, na nesto sto je nekada radio Moby. Gitare i klasika, violine i cuda sa njegovim tehno bitovima. Vrlo slicno ovome sada. Na to retro mislim....PS...Poslusaj akusticnu verziju pesme, mozda bude tvoj reon.

A nismo se razumeli i za showbiz asocijaciju. Ja nisam mislio na to da su nove pesme miley za showbiz, vec stare koje je snimala. Tipa Wrecking Ball, Party in the USA, We cant stop. Ja te pesme znam jer nisam istrazivao nista dalje i ono mi je showbiz limunadica. Ovo je bilo osvezenje itekako. Kad ono, Miley nije pop princeza, vec country. Meni se country ne svidja, tjst vecina.
Edy Edy   03.03.2019 u 01:44

Cranium, Pogledaj ovu country pa reci šta misliš youtu.be/IZbN_nmxAGk

A za Miley, ma slabo ko zna njenu pravu historiju. Dobro je ženska sj**ana u mozak nažalost. Njoj ime ba uopšte nije Miley. Ime joj je Destiny. Miley je ime koje je uzela sebi ona u 2008oj. A to je 4 godine nakon što je počela glumiti kao Hannah Montana. Fazon je da je ime alter ega od Montane bio Miley Stewart i da joj je otac bio lik u seriji. A i dolazi iz porodice gdje joj je otac imao tri žene i nekoliko polubraće o sestara. Pa zamisli taj belaj gdje djete maltene radi kao glumica tako rano, iz takve porodice, i serija o tome kako djevojka ima lažno ime da bi mogla biti pop zvijezda i ima normalnu porodicu. A ona nema privatni identitet a zvijezda u pravom životu, i nema baš normalnu porodicu.

I ženska kasnije uzme isto ime koje ima lik kojeg je glumila onda nakon što ne može da se probije lično nigdje u muzici kao "herself" sa country, krene ova sranja sa wrecking ball i sl. Da promjeni imidž iz disney real life pop princeze.

Zato ja ne volim ove njene pjesme. To je sve bolesno po meni.
Cranium Cranium   03.03.2019 u 17:06

Edy (03.03.2019/00:44)
Cranium, Pogledaj ovu country pa reci šta misliš youtu.be/IZbN_nmxAGk

A za Miley, ma slabo ko zna njenu pravu historiju. Dobro je ženska s
Sad sam malo bacio oko na wikipediju. Destiny Hope Ala su je usrali sa imenom. I ja bih ga promenio. Brate pise da su je zvali Smiley kao dete, pa su ga skratili u Miley. Jer se smejala non stop. E sad pitanje je da li je ime lika iz serije bilo inspirisano njenim nadimkom, ili je ovo Smiley izmisljena prica za medije. Sto je sj**ana u mozak? Ne znam ne pratim je uopste. Kakve veze ima sto ima 160 brace i sestara, polubrace itd. Ako nema psihofizckog nasilja, ako se svi slazu, to nema veze nikakve. Porodica je samo jaca. Ma brate cim joj je i cale glumio u seriji caleta, verujem da su dosta stvari ubacili iz privatnog zivota u samu seriju, pa i ime tjst nadimak. Kako mislis ne moze sama da se probije? Pa nije potpisana kao Hana Montana. Evo ja recimo nikad pogledao nisam nijednu sekundu te serije, znao sam da postoji neka serija u kojoj riba peva. Kao muzicka zvezda itd. Tek posle ja cujem za Miley, na onim gorepomenutim pesmama, i povezem da je ona ta iz serije.

Forum početna