Šta trenutno slušate?
Forum Zabava Muzika

Cranium Cranium   18.11.2019 u 18:01

Jedva cekam da izbaci album.
PARTYzan PARTYzan   24.11.2019 u 02:09

"stara" dobra Ciara. Dobra u svakom smislu. Ustvari jedino nzm da li je u duši dobra youtube.com/watch? ... LTAMQ
FoX FoX   24.11.2019 u 02:45

Cranium (18.11.2019/17:01)
youtu.be/ZthUo-Z97uw

Jedva cekam da izbaci album.
Biće albuma?
Ja se baš smorio pre par meseci kad sam gledao na guglu šta se desilo sa njom i ništa nisam našao, kao da je u zemlju propala. Tako da me je ova nova pesma obradovala a još sad album ako izbacii..

Nadam se da je ova pesma kao "Ego" sa prošlog albuma i da će ostale pesme biti više u njenom, kako da ga nazovem, "epic / mistery / balada" fazonu. Mada i ova nova pesma ima break u tom starom fazonu

Sad baš slušam "Tourner dans le vide" od nje... Kakav album...
Cranium Cranium   24.11.2019 u 10:44

FoX (24.11.2019/01:45)
Biće albuma?
Ja se baš smorio pre par meseci kad sam gledao na guglu šta se desilo sa njom i ništa nisam našao, kao da je u zemlju propala. T
Pa mora da bude albuma. Malo spotovi koketiraju. Mislim ovaj i Darnére Danse. Kao da pravi konekciju, tjst prica se nastsvlja. E sad, sve bi bilo lako da znam francuski ali jbggggg. Tu je njeno koferce, tu je papiric koji malo malo pa gleda. A na dvogledu u ovoj novoj pesmi trazi onu kucu odakle je izbacena. I nalazi vrata. (Ja mislim da je to ta gajba)

Sta joj se desilo? Mozda ima dete? Uglavnom je to glavni razlog zasto se zenski artisti povuku na duze. Nije snimala nista, bas sam pratio sa vremena na vreme. Samo je uradila 2 pesme za Ishtar (ona nekada predobra plava p**k iz Alabine) , i muziku i tekst. Mislim da sam i kacio to ovde. Mozes i to da cekiras, cuje se da je indila umesala prste. Vise bih voleo da Indila snima one njene mesavine stilova, ali da vokalno bude u ovom fazonu kao na one dve pesme za Ishtar. Cista arabija. Uglavnom me je i odusevljavala kad pusti iz sebe ono arapsko, da je pevala tipicno francuski do kraja, ne bi mini world bio jedan od meni omiljenijih albuma. Ali muzika mora da ostane onakva, misticna...
FoX FoX   16.01.2020 u 11:48

Nisam ih slušao par meseci i probudim se jutros i u glavi

Evanescence - Tourniquet
Cranium Cranium   16.01.2020 u 16:28

FoX (16.01.2020/10:48)
Nisam ih slušao par meseci i probudim se jutros i u glavi

Evanescence - Tourniquet
youtube.com/watch?v=YSC0zQnLIWQ
Danas krecem sa pisanjem za onu temu "omiljeni albumi" , a ovaj mi je u top 10. Bravo bravoooo.
PARTYzan PARTYzan   16.01.2020 u 18:43

po ko zna koji put slušam ovu magičnu hip hop himnu, bravo majstore youtube.com/watch? ... W3aDs
Inače Roddy Ricch ima i noviju stvar gde gostuje Mustardu ali nije mi nešto ali The Box mi je najjača tog žanra koju sam čuo nakon nešto nonšalantnije Arizona Zervas - Roxanne youtube.com/watch? ... L5UNU
PARTYzan PARTYzan   18.01.2020 u 01:19

Slušam a pre svega gledam, novi Future sa Drake-om, spot youtube.com/watch? ... XHkPY
Serz Serz   23.01.2020 u 03:53

Kaaaako dobra stvar Joe Bonamassa & Tina Guo - "Woke Up Dreaming"
Cranium Cranium   24.01.2020 u 19:18

Ahahahahaha, sto je najgore...ovo mi se svidelo na prvu loptu. Duugo nisam cuo spanski stil pevanja. Spanija - moja obecana zemlja. Malo me bacila mala u sevdah. Hahahahaha, bolje da ne znate o cemu peva. Hahahahaha. Kad se prevede, malo je smesan tekst. Hahahahah. Ali iznenadila me ova Rosalia. Mislio sam da je neka kvazi regeton "reperka" , J Balvin fazon. Ovo bas nisam ocekivao. Hahahaha, iako je pesma sprdnja realno, zabada se u usi.

Forum početna