Šta trenutno slušate?
Forum Zabava Muzika

FoX FoX   25.01.2020 u 23:38

ahah kran, vidim spominje Gucci...Znači i oni imaju takve pesmice Gucci, dijamanti

Jedna od jačih

Bon Jovi - Runaway
Cranium Cranium   26.01.2020 u 12:25

FoX (25.01.2020/22:38)
ahah kran, vidim spominje Gucci...Znači i oni imaju takve pesmice Gucci, dijamanti

Jedna od jačih

Bon Jovi - Runaway
youtube.com
Hahahahah, pa ne baš.

Ovo ti je bukvalno Bonnie & Clyde '20. na simpatičan način.

Kao Pedro od naseg Duck-a.

Bukvalno pesmičak. I zato mi se svidela. Nije ništa potencirano, da bude bling bling. Sprdnja od pesme.

Evo neki moj prevod, ukratko.

Moj dečak je pritvoren, ima više od 400 dana.
Bio je samnom u krevetu tjst u njenom zagrljaju (da ne pomislite svasta), kad je došla policija.
Nisam stigla ni da ga poljubim za rastanak.
I to me....pa nesto. Nisam razumeo.

Kunem se kunem se kunem se, kad izadjes, cekacu te.

I poslala sam ti pismo, prvi dan nakon izlaska, provesces samnom.

I torbu gucci, i dijamante i nesto trece sto ne znam sta znaci, sve cu da prodam, samo da te izvucem odatle.

Jer ako ne izadjes ti, ulazim ti ja.

Opljackacu banku i dolazim ti u zatvor.

Vodite me u zatvor seme vam j**em (ovo za semenje sam dodao)

I opet kaze, kunem se kunem se kunem se, dokle god si unutra, cekacu te.

Hahahahaha, moras priznati da je pesma drugacija od ovih danas. Treba vise ovakvih opustenih pesmica, svi potenciraju nesto ozbiljno fejk sranje. U ovo niko ne veruje jer se vidi da je zezancija.
FoX FoX   26.01.2020 u 19:04

Cranium (26.01.2020/11:25)
Hahahahah, pa ne baš.

Ovo ti je bukvalno Bonnie & Clyde '20. na simpatičan način.

Kao Pedro od naseg Duck-a.

Bukvalno pesmičak. I
Hahah jest zanimljiv tekst Iznenadio si me. Totalno drugačije
Kran parla espanjol pa to ti je
Cranium Cranium   26.01.2020 u 19:37

FoX (26.01.2020/18:04)
Hahah jest zanimljiv tekst Iznenadio si me. Totalno drugačije
Kran parla espanjol pa to ti je
Drugacija pesma naravno, evo vec je slusam 2-3 dana. Sad imam zelju da je istrazujem. Sem ove i popularne Con Altura ja ne znam nijednu. Madam se da ima jos flamenco fazon pesama.

Ma gde parlam, razumem ja dosta, ali ne umem ni da beknem. Mislim umeo bih, ali bi mi trebalo pola sata da sastavim par recenica ako mi nedaj boze zatreba. Lakse mi 10 puta da razumem sta kaze, nego da procitam tekst pesme. Evo sad sam gledao ovaj klip sto sam okacio, ima i tekst. Kukuuu, sta je ono. Nikad ne bih napisao ispravno. Ali u moju odbranu, cini mi se da ovo nije cist spanski, ne znam kako zvuci katalonski, ali buduci da je riba iz Barse, mooozda je ovo neki mesanac. Cist Katalonski nije, jer to ne bih razumeo nista. Skroz drugaciji jezik imaju od ostatka Spanije.

Piiih, pa sta ti je, IQ 120+ Hahahahah, imamo i dokaz na forumu.

Steta sto me boli ku**c za jezike, inace bih sada verglao tecno 3 strana jezika lagano. Engleski, spanski i nemacki za koji mi je jos zalije sto ga ne govorim. A bas bih voleo ponekad da nisam lenj.
FoX FoX   26.01.2020 u 21:57

Cranium (26.01.2020/18:37)
Drugacija pesma naravno, evo vec je slusam 2-3 dana. Sad imam zelju da je istrazujem. Sem ove i popularne Con Altura ja ne znam nijednu. Madam se da
Treba prakse jbg. Hahaha ja sam probao sam sa sobom da pričam na engleskom, i to zvuči ok, ali kad odem u grčku, moj engleski zvuči smešno

Eee brt imaš čime da se pohvališ....IQ i (sad naletim na ovaj biser ) blackfoxwap.tk/forum/i ... 47223

Kad spominješ špance, podsetio si me na

R3hab ft Skytech - Fuego
Cranium Cranium   26.01.2020 u 22:18

FoX (26.01.2020/20:57)
Treba prakse jbg. Hahaha ja sam probao sam sa sobom da pričam na engleskom, i to zvuči ok, ali kad odem u grčku, moj engleski zvuči smešno

Ee
Samo jedan covek...

Brate verujem da si malo sramezljiv sa strancima, moj engleski je mnogo bolji kada popijem malo. Tada sklapam recenice ko iz p**ke. Ni sam ne znam odakle ih vadim.
FoX FoX   27.01.2020 u 00:19

Cranium (26.01.2020/21:18)
Samo jedan covek...

Brate verujem da si malo sramezljiv sa strancima, moj engleski je mnogo bolji kada popijem malo. Tada sklapam recenice k
Phahah

Pa nisam, boli me uvo, ne poznajem ih, nego nemam praksu jbg Aktivno pričam engleski samo kad odem na more, jednom godišnje. Nije to loše, ali izgubi mi se taj američki naglasak i zvučim kao svi ostali srbi (i rusi) koji pričaju engleski Možda umišljam, ko zna.

Jbg, probaću da se napijem onda
atom atom   28.01.2020 u 15:24

Nisam dugo postavljao grčke pesme na forumu,a ova mi ušla u uši ovih dana

atom atom   01.02.2020 u 01:48

Gendza Gendza   01.02.2020 u 17:47

radiofm.rs/radio-karolina

Forum početna